- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Ma megékezetett hozzám egy Lenovo P780. Nem az enyém lesz egyik kollégámnak rendeltem. Minidealről rendeltem 219+15$ volt DHL el. Pénteken rendeltem, de csak hétfőn került a feladásra, így cakk pakk 3 nap alatt itt volt. Vám természetesen volt. Mindennel együtt 68e forintba került. Nagyon gyors a telefon, szép a képe, az akksi brutális (4000 mAh). A fém szálcsiszolt hátlap gyönyörű. Rengeteg plusz funkció van az alap romban, hasonló cuccok vannak mint az s4 ben. Ha nem lenne ilyen dög nehéz lehet lecserélném rá az S4 emet. Járt hozzá egy szilikon tok, képernyővédő plusz kunyeráltam egy EU adapter, de a földelt konnektorba nem megy bele mert szélesebb... A hozzá járó töltő viszont vicc kategória, hogy 0,5 A-es... A régi sonyericssonomhoz már 800 asat adtak, az S4hez 2A os van az akksija pedig ennek a felénél picit több.
Összességében szerintem nagyon jó telefon, bátran ajánlom. A DHL árával is meg vagyok elégedve, főleg hogy a posta lehúz 1500 al és ahogy olvasom 1-2 hónap is lehet a szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest