-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
hermit #61601 üzenetére
Szia! Cubot GT99 is van!
(#61645) arfer
Küld vissza a telót és kérjél cserét esetleg másik típust DE a feladáskor is írd rá a csomagra, hogy garanciális javítás és tedd el a feladó vevényt. Ha visszajön akkor azzal igazolod hogy már kifizetted az ÁFA részt!(persze erről is fogják kérni az igazolást) -
RVR400
veterán
válasz
hermit #61479 üzenetére
Nah, ezt nem hiszem el. Van egy mailboxos fiókom meg egy gmailes, de egyikkel sem volt jó. Most csináltam egy új gmailest a telóról, és egyből megy minden, még ha beállítam a másik fiókomat, akkor is jól megy, és minden alkalmazást letölt, azt is, amit megvásároltam azzal.
Van rajta piros LED, ami töltésnél folyamatosan világít, amúgy meg villog, ha értesítés van. -
kugli81
aktív tag
a 6577 est igen ezt :
http://www.fastcardtech.com/goods-7515-JIAYU-G2-Plus-dual-core-mtk6577-40-inch-IPS-Screen-Android-40-8MP-1GB-RAM.htmlmost probálok rákérdezni mi van a csomagommal mert még nem adták fel pedig azt mondták van raktáron.....úgy fizettem paypal-lal ha nincs akkor töröljék a rendelésem kiváncsi vagyok .......
-
szpali
addikt
azt is gmail accounttal, pl a Tasks play.google.com/store/apps/details?id=ch.teamtasks.tasks.paid nevű remek alkalmazásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest