- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Szego9216 #15751 üzenetére
Nálam a ZP100-on volt ilyen eset,csak OK-ézni lehetett végtelenségig.
Recoveryből wipe data/cache,wipe dalvik,utána a rom újra telepítése úgy hogy újra letöltöttem és rámásoltam a kártyára,a kártyán az összes könyvtárat töröltem amit nem én csináltam(android,.dataviz,stb.),utána megint a wipe-ok és jó lett. -
mikrofon
veterán
válasz
Szego9216 #15755 üzenetére
factory resetet szerintem ne csináld. Az etotalkos ROMnál elszálhat. Valaki már irta ebben a fórumban...
Ha kezdő vagy, akkor írj, az etotalknak. MEgjött a telód, használhatatlan és fizettél az etotalkMOD ROM-ért. Küldjenek neked egy linket ahonnan le tudod tölteni, és egy leírást, mit kell csinálnod. Ha megírod még ma nekik, elképzelhető, hogy holnap délelőtt meg is kapod a választ, mert azt hiszem Ők dolgoznak szombaton is!
Addig pedig meg kellene próbálnod kicserélni az érintett apk-ot. Erre szerintem rövid időn belül kapsz segítséget a többi szakértőtől itt a fórumon.Még azt is próbáld meg, hogy úgy kapcsolod-be hogy nem raksz bele SIM kártyát és így mi történik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged