- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizoRka
csendes tag
Akkor lehet csak én voltam ilyen mázlista, hogy pénteken délután megrendeltem, szombaton 23:54kor feladták a telefont DHL-el, és hétfőn már nálam is volt. Az összesítet táblázatban pedig ha megnézed elég sokan rendeltek a mixeshop-tól.
Más: Ez a Bluebo márka mennyire megbízható? Illetve az Amio N850 milyen hibákkal rendelkezik ( ezt csak azért kérdezem, mert az N828 sokkal drágább és nem látok sok különbséget a 2 amoi között)? Mind a 2 telefon 130-140 $ között van MTK6589 SoC-al szerelve. Természetesen a mixeshop oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged