- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orkester
őstag
Érdekes hibába futottam tegnap bele.
Ez egy Tronsmart Ts4 és felraktam rá egy régebbi, gyári firmware-t, mert amivel kaptam, az egy módosított volt és volt 1-2 hibája.
Azóta az érintésekkel az a baj, hogy a kijelző kb. közepéig hibátlan, onnan jobbra haladva egyre inkább lemarad az ujjamtól az érintés pontja. Ergo a kijelző jobb szélét nem tudom megérinteni, mert úgy érzékeli mintha fél cm-re beljebb lenne az ujjam. Találkozott már ilyennel valaki?
Próbáltam más firmware-t, akksi ki, cache minden törlése, de semmi változás. Az eredeti romot még nem tudtam visszarakni mert nem mentettem le előtte, de nem hinném, hogy a többi gyári romnál ilyennek kéne lennie. -
orkester
őstag
válasz
instantwater #35193 üzenetére
Többször vásároltam már ott, mindig minden megjött.
-
orkester
őstag
Csak egy rövid tapasztalat, mielőtt más is úgy gondolná, hogy a THL-től közvetlenül kérdez (esetemben firmware ügyben).
A válaszuk röviden annyi volt, hogy sajnáljuk, forduljon a bolthoz, ahol vette a telefont.
Biztos egyszerűbb lerázni az embert, mint normális választ adni.Mellesleg a w1+-al csak a bajom van, rossz headset csatlakozó, pixelhiba is előjött, most már bármelyik firmware-t rakom fel túl sötétek a színek, a távolság érzékelő szenzor hol jó, hol nem...azt hiszem lesz egy útja vissza sajnos.
-
-
orkester
őstag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Közben rájöttem. Az ashell programban be kell pipálni a Root lehetőséget majd File Explorer gomb. Ott data/data/com.android.providers.telephony/databases/telephony.db, majd Yes és ott siminfo>Data
Itt látható a 2 sim azonosítója. Ha jól emékszem itt volt a Vodás simemnek jóval hosszabb az icc_id száma.De most ICS van, így itt csak annyi a különbség, hogy a Vodás csak szám, a Teleonoros vége "f", minden más szám. Hosszban u.a. Lehet ezt a betű karaktert azonosítja rosszul a JB, nem tudom.
-
orkester
őstag
[link]
U.a. lesz sajnos a simmel.Anno azt az infót kaptam privátban, hogy a 64kbyte-os simmel van gond. Nem rég megnéztem adatbázis kezelő programmal, hogy igen, a Telenoros kártyámat sokkal rövidebb kódsorral regisztrálja be. Most nincs előttem pontosan hogyan csináltam, de az biztos, hogy ezt és ezt használtam.
-
orkester
őstag
Igen, bár nem igazán értem a miértjét. Az oroszok egyszer sem panaszkodtak erre, amelyik fórumon olvasgatok. Így ott vagy mindenkinek micro simje van, vagy ott a nagyobb méretű is más rendszerű. Nálam a Vodás micro megy, a Telenoros (Dejuice) normál nem. Pedig utóbbi még újabb is.
Szerk.: Sim nélkül nálam ment.
Sanyesz.: Akkor már végképp nem értem mi lehet a gond...
-
orkester
őstag
válasz
gipsztigris #17881 üzenetére
Ha az előlapi kamera nem fontos és nem gond az akár naponta töltés, akkor jó választás az is.
De javaslom a táblázatot. Itt láthatod mi miket rendeltünk.
-
orkester
őstag
válasz
gipsztigris #17878 üzenetére
-
orkester
őstag
Van amit vissza lehet, de a a Beats csak telepíthető. Amit lehetett azt megpróbáltam ott, de nem változott tőle.
sasa311: Nem tudnám megmondani, erre is gondoltam, hogy fizikai baja lehet, mert ha erősen nyomkodtam ott akkor volt, hogy attól tűnt el. Viszont utána a lehető legóvatosabban éppen csak addig nyomtam bele a fülest, hogy érzékelje, majd kihúztam, az ikon nem tűnt el, bármit csináltam. Ha nem lenne garancia, már rég szétszedtem volna, de így nem tudom, főleg, hogy a Thl 2 helyen is lematricázta a csavarokat, bezzeg a Jiayu nem...de azzal nincs is gond.
-
orkester
őstag
Került már valaki abba a helyzetbe mint én, hogy a telefon folyamatosan úgy érzékeli, mintha be lenne dugva a headset vagy fülhallgató? Nekem sajnos a Thl w1+-al ez a helyzet. Próbáltam romot többször újra tenni, másik faját, stb. Recoveryben minden wipe-ot megcsináltam. Néha magától eltűnik.
Egyedül a SoundAbout programmal tudom elérni, hogy ugyan az ikonja ott van, mégis a hangszórón szól a készülék.
Van valami megoldás teljesen nullázni a flasht vagy ilyesmi? Van egy olyan gondolatom, hogy azután jött elő ez a hiba miután a Pimp my rom segítségével recoveryből felraktam a Beats, meg egy Sony xplode, vagy mi hangzásjavítókat. Nem tudom ezek befolyásolhattak-e valamit.
Azt pl. lehet valahol látni vagy állítani, hogy milyen drivert használ a telefon? Ez inkább a kijelző miatt érdekelne. -
orkester
őstag
-
orkester
őstag
válasz
nash13 #17061 üzenetére
Szia!
Én is a Jiayu G2-t (2mag, 512ram) választottam a Páromnak, eredetileg még olcsóbbat terveztünk, mert ő sem játszott soha a telefonjain. Ezen meg játszik, netezget, stb., de ezekre is teljesen jó Neki, úgyhogy én is ezt tudnám ajánlani. Plusz az akkuja is nagyon jó. Szerintem is a legjobb választás ha nem kell az 1gb ram és a nagyobb kijelző. -
orkester
őstag
válasz
Vvarpi #16817 üzenetére
Félmegoldást sikerült kipróbálkoznom. Ugye miután lenyomod a hibaüzenetet van egy mozdulatnyi idő. így szépen eljutottam az Settings>Apps ott az All és a Phone appnál nyomni kell egy Clear data-t, újrakeresi a hálózatot és megy mindkét sim.
Sajnos ezt a telefon kikapcsolása után újra kell csinálni, de pl. én szinte soha nem kapcsolom ki, így ez legyen a legkisebb gondom.Ha valaki nem keresne vissza ez a Jiayu G3 hivatalos Jelly Bean (4.1.2 Beta1) frimware felrakása után régebbi simeknél jelentkező "com.android.phone stopped" folyamatos felugró hibaüzenetére megoldás. Nálam pl. nem micro Djuice (csak adat) sim okozta ezt.
-
orkester
őstag
válasz
Vvarpi #16753 üzenetére
Végignéztem az egyik ismertebb orosz fórumot és senki nem panaszkodott ilyen hibára. Nekik inkább azzal van bajuk, hogy gyorsabban merül.
Arra is gondoltam, hogy esetleg nem megoldás egy másik romból átrakni a hibás fájlt? Kerestem, de nem találtam melyik vonatkozhat a telefon funkcióra. -
orkester
őstag
Nekem is megjött a G3. Olyan problémába ütköztem, hogy miután felraktam a hivatalos 4.1.2 béta 1 romot, állandóan felugrott egy üzenet, persze kínaiul, de ez szerepelt benne: android.phone.com
Azt láttam, hogy ha elnyomom, akkor újraindítja a sim kártyákat. Próbáltam újra felrakni, de u.a.
Visszaraktam a 4.0.4-et és az hibátlanul megy. Valami ötlete van valakinek?Más: Thl W1+ volt ugye előtte, az észrevehetően gyorsabban reagált. Nem zavaró, csak elég feltűnő így utána. A kijelzője is teltebb volt színileg, pedig az talán nem is volt IPS paneles.
-
orkester
őstag
válasz
carbapenem #14963 üzenetére
A kinézet sem nagyon stimmel. Pontosan olyan mint a Dream X. Az akku kapacitás sem annyi amennyit a Dream S-hez írt a cikk.
-
orkester
őstag
A Jiayu G3 is már milyen rég szerepel a webshopokban, anno nem volt hozzá hasonló és még mindig ott tartunk, hogy nem kapható mindenhol, miközben már elvileg gyártósoron a 4 magos mobilok. Úgyhogy ebből kiindulva nem sokat remélek a G4 megjelenésétől, de ne legyen igazam.
-
orkester
őstag
Láttátok már ezt a Subor készüléket? Vajon mennyire hihető, hogy 2 hét múlva 208-240$ körül kapható lesz?
-
orkester
őstag
válasz
pmikloska #14648 üzenetére
Thl W1+. Telepítés után a programban elő kell hozni a menüt is és ott a kulcsra nyomva engedélyezni a root hozzáférést, majd restart után fog működni. Ha így próbáltad akkor nem megy sajnos. Mellesleg a program érdekes módon még akkor is jelzi az sms érkezését, ha le van tiltva az üzenetküldő alkalmazás. Igaz így soha nem tudod meg mit írtak, de legalább idegesít...tapasztalat.
-
orkester
őstag
válasz
Dominó85 #14613 üzenetére
Megoldottam.
Végül is a build.prop fájt írtam át ezekre, így megy minden:
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GT-I9100
ro.product.device=GT-I9100
ro.product.board=GT-I9100
ro.product.manufacturer=samsung
ro.build.product=GT-I9100Plusz a biztonság kedvéért hozzáadtam ezt a sort: ro.sf.lcd_density=240
A magyar lokalizációhoz, hogy ne kelljen a morelocale program:
ro.product.locale.language=hu
ro.product.locale.region=HUBár utóbbit biztos ismertétek.
GIJoe: Nem hinném, hogy javas, bár nem tudom.
-
orkester
őstag
Másnál is volt, hogy a Gameloftos játékok nem akarnak menni, mert nem támogatott a készülék? Konkrétan Thl W1+-nál tapasztalom most. Esetleg mit kéne állítani?
-
orkester
őstag
Eléggé...16/16 Kbps-ra lassítanak. Ahhoz képest, hogy Telenoros hálózatot használják, ahol 32/32-re lassítanak nem a legjobb.
Ha 3GB-ot elhasználnék egy hónapban akkor a Telenor Hipernet startot választanám 3E-ért.
Most végül is ezzel a Reload nettel tesztelem, hogy mennyi megy el egy hónapban aztán lehet váltok.Régebben említettem, hogy a Thl W1+ novemberi, orosz fórumos romjával fakóbban a színek. Most újra felraktam és most teljesen jók, pedig semmit nem állítottam. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Van egy olyan érzésem, hogy ez nem általános.
-
orkester
őstag
Én a Djuice reload netet használom egyelőre. Itt is 2E Ft 500MB, vagy 4E 2GB, de 45 napod van felhasználni. Viszont ha nem használod annyit akkor az 5Ft/MB szerintem elfogadható és nincs fix havidíj.
Ha meg van otthoni net/tv stb. előfizetésed, akkor általában a szolgáltató ad normális mobilnetet is korrekt áron, pl. nálunk a Diginél 1GB 1500Ft, 2GB 1900Ft. -
orkester
őstag
válasz
albinolynx #13523 üzenetére
Nincs mit.
Ha működik, akkor ezek szerint nincs jelentősége. Ez van pl. nekem: [link] , de ez lehet típusonként más, ezt nem tudom. -
orkester
őstag
válasz
albinolynx #13513 üzenetére
Csak simán írd be így: imei.exe 123456789012345 123456789012345
Nem kell semmi zárójel, vagy bármi más. Aztán a készített fájl mehet a telefonra, onnan meg az ES File explorerrel a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI mappába, ahol törlöd az eredeti MP0B_001 fájlt, majd ezt az újat átnevezed úgy, hogy törlöd a nevéből a _NEW-t. Telefon újraindít és kész. -
orkester
őstag
válasz
albinolynx #13510 üzenetére
A rootolást értelem szerűen hagyd ki, mert ugye azt már megcsináltad, a többi része meg u.a. mindkét procinál.
-
orkester
őstag
válasz
albinolynx #13504 üzenetére
IMEI cserére nekem ez még mindig bevált: [link]
-
orkester
őstag
Megjött ma Páromnak a Jiayu G2. Jól összerakott kis készülék, kicsit talán nehéz (főleg az akku miatt), de nem vészes. Nem tudja valaki, hogy az 1GB ramos firmware is jó az 512-eshez? Mert utóbbihoz nem nagyon bővelkedik a hivatalos fóruma.
Magyar nyelvre gondolom csak akkor számíthatok, ha megcsinálom, ugye? -
orkester
őstag
válasz
orkester #13102 üzenetére
Végül magától megoldódott. Letöltöttem egy tesztprogramot a fényérzékelőhöz, azzal működött, de a képernyőt sem kapcsolta ki telefonálás közben, csak ha ráraktam egy plusz programot. Közben rádugtam a töltőre és újra világított a led.
Most 2 órára ki kellett kapcsolnom a telefont, mire bekapcsoltam újra a normális fényerő, színek, stb. fogadott. Úgyhogy fogalmam sincs mi volt a gond, de szerencsére helyre állt, pedig már lelkileg felkészültem rá, hogy a Karácsonyt már Kínában tölti. -
orkester
őstag
Remekül kezdődik a hét...
Éjjel töltöttem a Thl W1+-t. Reggel telefonáltam vele, aztán észrevettem, hogy a kijelző valahogy sötétebb lett és a színek is mélyebbek. Miután állítgatással nem ment semmi, gondoltam felrakom újra a firmware-t. Megtörtént és semmi változás. Ellenben már a töltést jelző led sem világít, de töltődik.
Esetleg valami ötlet (azon kívül, hogy küldjem vissza)? -
orkester
őstag
-
orkester
őstag
válasz
hungobungo #12838 üzenetére
Nem feltétlenül, amikor már meg volt a W1+-om, akkor is volt utána persze Pandawilles Happy Hour
és percekig élt az akció, kipróbáltam és mindent normálisan számolt, csak nem nyomtam rá a rendelésre. Szóval változó, hogy mire mennyire ugranak az emberek.
-
orkester
őstag
Veletek volt már, hogy új firmware után sokkal fakóbbak lettek a színek?
-
orkester
őstag
válasz
pmikloska #12738 üzenetére
Engem nem zavartak a postai infók, maximum azt tartom feleslegesnek, ha valaki beírja az egész nyomkövetési listát, de az is adhat némi segítséget a rendelőknek vagy esetlegesen aggódóknak. Speciel én nem is mennék a másik topikba nézelődni ha konkrétan dual simes telefont szeretnék, max ha általánosan informálódnék. Ott mazsolázgatni kéne a telefonokkal kapcsolatos hozzászólásokat, mert azért nem mindegy, hogy mobil boltos rendelésről van szó, vagy 2kg rizsről egy sarki ABCből.
Mellesleg a közös várakozásnak is meg van a pozitív oldala.Plusz így is lesznek "felesleges" hozzászólások, mert aki a másik topikban leírja mi a helyzet, azt lehet ide is beír, hogy pl. "Nézzétek, akit érdekel itt tart a G3-mam...stb. [link]", igaz talán kevesebb.
-
orkester
őstag
Nekem most tűnt fel Alin, ettől függetlenül lehet, hogy eddig is volt ez a kupon lehetőség. Minden terméknél ott van a fő kép alatt. Hátha esetleg másnak is új.
-
orkester
őstag
Én most már az Aliexpressről fogok első sorban vásárolni, ha lehet, mert általában ott a legolcsóbb és "házon belül", nagyon gyorsan megoldják a problémákat, a pénz visszatérítést is rugalmasabban kezelik szerintem mint a Paypal.
Meg van értékelés és kuponok is rendszeresen. Tényleg...élt valaki a 30$-os kupon "játékkal" amit anno beírtam? Működött és bármire beváltható volt.
-
orkester
őstag
válasz
banderasz77 #11552 üzenetére
Viszont rájöttem a gondra...a kínai írásjegyekkel volt a probléma, ugyanis kitömörítéskor a mappa nevében ugye azok voltak. Most átmásoltam mindent egy másik mappába és ott már hibátlan a program és a Scatter file is.
-
orkester
őstag
Nekem is megjött végre a telefon (THL W1+). 5 nap alatt az országba ért, onnan persze még 1 hét kellett, hogy meg is kapjam.
Ami problémásabb, hogy szeretném frissíteni a gyári oldalról leszedett firmware-rel. Amit adnak hozzá SP Flash Tool 3.1224.01 az valamilyen hibára hivatkozva el sem indul. Ha máshonnan letöltök az elindul, viszont a Scatter-loading fájlt betöltve azt mondja, hogy "Invalid scatter file format". De ugyanezt írja ki pl. a W6 dolgainak letöltésénél is. Esetleg találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
orkester
őstag
válasz
ZaXXoN #11385 üzenetére
Most már nem fogja senki, mivel csak nekem van hozzáférésem, ezért lett űrlappal megcsinálva.
Mindenkinek:
Pár mező (Magyar menü?, Videók/képek) utólag, egyedi kérésre került bele, így aki esetleg szeretné az új mezők miatt kiegészíteni az adatait, az nyugodtan keressen privátban és pótolom. -
orkester
őstag
Olvasgattam a firmware buherálással kapcsolatosan és megtaláltam ezt a leírást is. Most akkor a "rootolás" gyakorlatilag csupán annyi, hogy Android Kitchennel benyomom, hogy "Add root permissions", mehet a telefonra és kész? Nagy terveim nincsenek, de ha már magyar nyelv nincs, legalább a lokalizáció legyen az a W1-en és a felesleges kínai programokat is gondoltam alapból kitörlöm.
-
orkester
őstag
Nem tudom volt-e már róla szó, de ha valaki ráér November 26-ig az lépjen be minden nap az Aliexpressen, mert 30$-os kupont adnak, ha majd 150$ felett vásárolsz. Kerestem, hogy korlátozott-e valamikre, de nem találtam semmit. Aztán ha mégis, ne engem szidjatok!
Szabályok: [link]
Menete fenti banner megnyit GO! gombra kattint és elvileg kipipálja a napot. Persze regisztrációhoz kötött.
-
orkester
őstag
válasz
devast #10151 üzenetére
Bárcsak én is lennék! Eredetileg már meguntam a várakozást, aztán közben hála a sok időhúzásnak, hazudozásnak, Hoonak, kb. ugyanakkor lesz egy kisebb tudású telefonom, amíg Nektek G3.
Bár ha Párom megkapná az érkező Thl w1+-t, akkor én rendelhetnék G3-at...hmmm...végül is, ha 1-2 fokkal lejjebb állítom a fűtést és idén is megelégszünk a műfenyővel talán kigazdálkodható. -
orkester
őstag
Vett már valaki Jiayu G1-et? Páromnak is jó lenne egy 2 simes mobil, de a telefonáláson és esetenként pár kép készítésén kívül nem használja másra, ezért minél olcsóbban. Illetve ami nem világos, hogy ebben egyik SIM hely sem 3G képes? Mert a 2. sim Neki is mobilnetre lenne.
-
orkester
őstag
Már a hivatalos oldalon is kint van az új Jiayu G2 (G2s, G2+, G2 plus mikor, hogyan nevezték): [link] - ha csak nekem új akkor bocs.
smilecat: Köszi, jó tudni ezt.
-
orkester
őstag
Ha a 2. SIM direkt mobilnetre van, akkor amíg azon vagyok, addig az 1. olyan mintha ki lenne kapcsolva? Vagy fel tudom venni, ha keres valaki? Ha utóbbi, akkor ha felveszem, akkor megszakad a 2.-on a mobilinternet vagy ketyeg, amíg manuálisan ki nem kapcsolom?
Még nem vettem mobilnetet és fontos lenne mennyire kényelmes 2 SIMet így használni.
-
orkester
őstag
Volt egy Haloweenes memóriajáték (azt hiszem az Alibaba.com-on) és onnan volt a kupon. Előtte 2 héttel naponta volt karácsonyi 10$ kupon (azt buktam egy hazudozó, telefont 2 hétig nem küldő eladó miatt). Nem kizárt, hogy hamarosan megint lesz valami. Nov.23.-án pl. itt a Fekete Péntek is.
-
orkester
őstag
Volt 5db, megvették. Pár percig élt az akció. Most én is néztem kíváncsiságból, mert nem rég rendeltem én is egy ugyanilyet 2,75$-al drágábban.
Egyébként Aliexpressen is van 160,19$-ért, igaz egy 0 értékeléses eladónál, így azt is meg lehet próbálni, akinek persze nem sürgős.
Illetve 170-ért : [link] én tőlük vettem, egy 5$-os kuponnal.
Tmallboxnál is 173$, mert rájön a 3$ "postaköltség".
-
orkester
őstag
Nyugodtan rendelj, ugyanúgy visszakapod a pénzt probléma esetén, mint a Paypaltól. Csak akkor fizetik ki az eladót, ha minden rendben volt. Nekem is adták már vissza a pénzem, mert nem küldte el a telefont az eladó a vállalási határidőn belül (+még adtam nekik 1 hetet, de addig sem sikerült).
-
orkester
őstag
Ez a G2+ legalább annyira biztos, mint a G3. Nekem már 2 helyről sem sikerült elpostázniuk, pedig mindketten azt mondták, hogy raktáron van és a "héten küldik".
Láttátok, hogy a Hoo újra beindult? Már válaszolnak a kérdésekre (ezt a G3nál találtam):
"Hi,
I would like to ask that you will have this phone and when?
Have a nice day!Dear Sir,it is already in stock now,you can place the order on us! Regards
Date Added: 10/28/2012 by Gergo Negyesi"Hihetetlen, hogy nem tiltja le őket senki. Viszont legalább már vásárolni nem lehet: "Sorry, we are not accepting payments from your region at this time." Biztos csalódtak a gonosz magyarokban, hogy visszaszereztük a pénzünket.
-
orkester
őstag
Vett már valaki THL W1+ telefont? Videók alapján nagyon szimpatikus és jó minőségűnek tűnik.
-
orkester
őstag
-
orkester
őstag
válasz
turkburk #8902 üzenetére
Te 14-én indítottad a Paypalnál?
Vajon ha én 15-én indítottam, de 18-án módosítottam az esetet annyiban, hogy megkaptam, de csak fóliát, akkor melyik naptól számítják a 10et?
Lehet a 3. helyről is csak a pénzt kapom vissza, mert ma beszéltem az eladóval és csak jövőhétre érkezik neki Jiayu g2...ahhoz képest, hogy raktáron volt neki. Persze Gorilla glass nélküli van neki, azt szívesen elküldi, de nem olcsóbban.
sasa311: Ez az alvás figyelő tényleg működik? Én tableten próbáltam, de szerintem a mikrofonja gyenge, mert alig mozdult a grafikon. Vagy a mobilt is 2cm-re kell rakni?
-
orkester
őstag
válasz
chinaminman #8332 üzenetére
Én maradtam a Jiayu G2-nél, viszont innen rendeltem: [link] Még 17 órán át 5$ kedvezmény, plusz kuponnal még 10$, így 160$-ból kijött postával és plusz tartozékokkal. Ennél jobb áron nem találtam. Azt mondták 5 napon belül küldik...nagyon remélem.
-
orkester
őstag
válasz
body007 #8291 üzenetére
Nem ijesztgetni akarlak, mert ha azt mondták, akkor remélhetőleg Neked még jutott az 1GB-osból, de az egyik Aliexpress eladónál ezt írják:
"About B92M, the first 500pcs released from factory is 1GB RAM+4GB ROM,
But now it is MTK6577 dual core 512MB ram and 4GB ROM.
Please don't ask why other seller advertise by 1GB RAM and 4GB ROM, that is not true for now , the factory will never produce the 1GB RAM version in the future ."
Ezek után nem árt rendelés előtt rákérdezni. Én is szimpatizálok ezzel a készülékkel, csak kicsit nagynak érzem.
-
orkester
őstag
válasz
Bagira01 #8270 üzenetére
Ilyen gyors ügyintézéssel sem találkoztam.
Nyitottam egy Dispute-ot Paypalon az Antelife-nak 10:53kor, majd 10:58kor kaptam tőlük valami "Credit memo" fejléces számlát és a rendelésem Completed lett. 11:00kor meg már a Paypal írt, hogy zárta az ügyet mert visszaküldték a pénzt.
Tehát ezek szerint hazudtak, mert nem küldtek még semmit. -
orkester
őstag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam topikot, de most már írok is pár sort.
Nagyon nem jön be ez a telefon vásárlás...
Én is benne voltam/vagyok egy Hoo-s (Jiayu G3) rendelésben, persze nekem is kézbesíthetetlen. Többetekkel 1 időben rendeltem és csak ma d.u. jelent meg a posta.hu-n.Miután biztossá vált a csalás rendeltem közben az Antelife-ról egy Jiayu G2-t, mert az új 2magos, 1GB Ramos raktáron volt és aznap a Youtube-ra is feltöltöttek róla saját videót.
Attól kérdezném, aki már rendelt tőlük, hogy miután feladták is "Processing" volt az állapot? Mert már 2 emailemre nem válaszoltak, a Facebookon mindenki panaszkodik, hogy náluk sem változott a rendelés állapota régóta és senkinek nem írnak, bezzeg napi 3 reklámot kirakni nem lusták. Skype-ra sem lépnek be. Nagy nehezen elértem a live chat-en valakit, az utánanézett (elvileg) és közölte, hogy már feladták, de várnom kell pár napot, hogy elküldjék a csomagszámot. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged