- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tlac
nagyúr
válasz
fateless #19895 üzenetére
nagyon szimpatikussá tetted a szememben a zopo-t, ezzel, hogy komolyan veszik a szoftvert és nem kell barkácsolni
viszont nem találtam egyetlen JB update-et sem, a fórumuk zárva és particionálós leírással sem találkoztam
hogy van ez? mi alapján alakult ki benned ez a kép?
-
helltp
aktív tag
válasz
fateless #20570 üzenetére
Az a nagy különbség az A7 meg az A9 közt, hogy amég az A9 es magok out-of-order utasításfeldolgozással rendelkeznek addig az A7 es magok in-order utasításfeldolgozást használnak, ennek több következménye van, az A7 ben sokkal egyszerűbb az IC így kisebb a fogyasztás és a hőtermelés is, de az out-of-order utasításfeldolgozás miatt az A9 jobb a többszálas programfuttatásban, emiatt szerintem a 4 magos rendszerekben már szemmel látható sebességesés lesz a többszálas nyers cpu teljesítményben. Javítsatok ki ha tévedek.
Valaki nem tudja véletlen hogy a 6589-esben az sgx544 ből az MP1 vagy az MP2 van-e?
-
Saccco
nagyúr
válasz
fateless #20621 üzenetére
A feladásik nem akartam.
Meg fogom próbálni, lévén én is mindig bal kézbe tartom a telefont, pedig jobb kezes vagyok. Cikket is tervezek (vs Sensation).
(#20622) Peaceliker:
100% Minden csomagot vámolnak. Érték alapján...(#20623) instantwater:
Sub-Total : US$204.00
DHL 3-5days: US$26.84
paypal fee: US$8.16Grand Total : US$239.00
(#20625) instantwater:
Az első hsz. táblázatában szűrj rá a mixeshop-ra, elég sok a pozitív tapasztalat velük. Részben amiatt váltottam rájuk. -
Dominó85
addikt
válasz
fateless #20613 üzenetére
fateless
Ebben igazad van, de ha valaki annyira laza, hogy még arra sem veszi a fáradtságot, hogy az ismerősei közül rákérdezzen a dologra, az meg is érdemli, ha lehúzzák. Azért (is) van az ember szája, hogy kinyissa és megkérdezzen dolgokat.hevizms
Erre is csak azt tudom mondani, hogy egy 70 éves papinak is biztosan van legalább egy a mai korban felcseperedett unokája, ismerőse, akárki, akit megkérdezhetne.csibe1
Igen, ezeken az igénytelen blog sablonokból létrehozott álshopokon én is jókat derülök. Főleg az elnevezéseken: nálam minden olcsóbb.hu, aztaQ de olcsó vagyok.hu, bexarsz olyan áraim vannak.hu ... -
Peaceliker
addikt
válasz
fateless #20588 üzenetére
Az is igaz, főleg ha a 6589 es "felezésből" indulunk ki, akkor 1,2 GHz re várható.
Persze az összteljesítmény a lényeg, gpu-stól mindenestől, és a lényeg ez is, ha csak ugyan annyit tud számolni a cpu, akkor már jobb lesz a fejlettebb gpu val, meg a 658x család már gyorsabb memóriakezelésre is képes, meg ugye a 28nm miatt a fogyasztás tuti jobb lesz...
de engem mégis érdekel a "nyers" cpu számítási kapacitás is -
Peaceliker
addikt
válasz
fateless #20573 üzenetére
Ha 1x véletlen megjön a telóm (amúgy star s7589), akkor nyomok rajta linpack et, oszt akkó okosabbak leszünk (4mag esetében biztos, de azért érdekesség képpen össze lehet majd vetni 2magosokkal is, főleg, hogy 6577 ről tuti találunk linpack os számokat).
(#20574) Saccco
viszont a 6589 ben (és ezek szerint a 6583 ban is más lesz valszeg) és 6577 ben más a gpu és úgy már mást fog virítani az antutu, azért is lehet duplája, pedig tuti, hogy a cpu nem 2x gyorsabb...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Azért tjb007től nagyon messze vagyok.
Annyira nem másztam bele a dolgokba. Valamiféle reláció látható, ami úgy néz ki, hogy minél nagyobb a szám az "A" után, annál gyorsabb erősebb az adott megvalósítás.
Az is alapnak látszik, hogy adott csíkszélesség mellett a nagyobb teljesítmény nagyobb energiafelvétellel is jár.
Ezért is lehet érdekes az A7 és A9 összevetése. Kérdés, hogy a kisebb csíkszélesség hoz-e annyit, hogy elolvadjon az architektúrás rés. Tippem szerint nem.Nekem is csak a Google a barátom, mást nem nagyon tudok.
Remélem nem írtam túl nagy hülyeségeket.
(#20572) Peaceliker:
Azonos felbontás és verziószám mellett lehet összehasonlítás alapja az Antutu pontszám.Ezért nem volt értelme előrébb a Jiayu G3 és Lenovo A789 pontszámának egy lapon említése.
(Azonos hardver, csakhogy a Lenovo 40%-nyi pixelt mozgat a G3-hoz képest. A plusz RAM itt nem sok vizet zavar.) -
Peaceliker
addikt
válasz
Na persze, ez az elmélet, aztán majd kiderül. Mondjuk azért az tény, hogy meglepő, hogy a 6577 6k körül antutuzik (de ez ugye nem mérvadó, mint ahogy ezt már megbeszéltük, főleg, hogy gpu is erősebb a 6589 ben)
), míg a 6589 12-13k, ami duplája, így ezek alapján nem biztos, hogy annyival gyengébb az a7. Viszont az látszik (tábláknál), hogy ott a 4 magosokban az a7esek 12-13k t csinálnak szintén, de az rk3188 (ami a9 es) 18k körül. Sajna mindenhol csak az antutu pontszámok vannak, ami nem csak a procin múlik, mert az mér mindent, de ezek alapján bmit is gondolhatunk, mert még semmi sincs kőbe vésve. De én egyenlőre azt hiszem, hogy az a9 az erősebb, de majd elválik.
-
Peaceliker
addikt
válasz
fateless #20561 üzenetére
Az tény, hogy a 6577 40nm es, míg a 658x meg 28nm technológiával készül, de ez elméletileg fogyasztást és hőtermelést csökkenti, attól még nem biztos, hogy felveszi az a7 es mag a versenyt az a9essel sebességben.
Na de mind1 is.majd élesben kiderül
Antutu pontszámok alapján mtk6589 kb 12-13k pontot tud míg exynos 4412 15-16k t. Azért az csak a9 es
Bár cpu pontszámokat nemtok, mert mindenhol csak a végösszeg pontszám látszik, ami meg függ még memó kari sebességtől is... a nyers proci számítási pontszámokról nem tudok, de ha tudsz egy részletes (nem egy antutu 13k vs 15k pontszámos dolgot) benchmarkot virítani az érdekel nagyon.Ha minden jó nekem is meglesz pár héten belül egy mtk6589 es szerelt vas, majd összevetem munkatársam sIII -val ilyen pontszám téren
-
Saccco
nagyúr
válasz
fateless #19896 üzenetére
Nem is nagyon fogsz szerintem. Ez is még csak elővételben kapható. Focalprice szerint 03.11-től szállítják.
Szerk: Nem mellesleg, ha igaz "csak" kb 1GB a telepítésre fenntartott hely. A zp810-nél 1,5GB.
(Nekem speciel kevés. HTC Sensation is karcsú ilyen szempontból.)
-
Pumika1975
senior tag
válasz
fateless #19895 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Szeretem fúrni-faragni a telefonomat, de az LG- vel megszívtam, erre is van főzőtt Rom, viszont gyári támogatás szinte nulla. Inkább választok olyan kèszüléket amihez van gyári támogatás is meg főzőtt cuccok is.
Ezekszerint eddig a Zopo (JiaYu esetleg) befutó ár alapján.
Még várok pár hetet milyen telefonok jelennek meg (Zopo zp960, 810, 950+, JiaYu S1) aztán belevágok valamelyik kínai csoda megrendelésébe! -
gps76
őstag
válasz
fateless #19839 üzenetére
Hát igen a zp100 akkuja 1650-es,a hero h5500 meg 1950-es a cimkéjén.Amikor levettem a cimkét 1650 van rászitázva.
Tudjátok miért olyan gyenge ledek vannak a kínai telókban? Mert sima gagyi jelzőledek vannak bennük.Ilyen: [link]
Ma a zp100-ba tettem egy galaxy ace led-jét,bevilágítja a fél szobát.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fateless #19716 üzenetére
Egy dolgot vegyél figyelembe: a (leendő) G4 250$ körüli ára 2 / 32 GB memóriát takar.
Én DHL-lel nem hozatnám Kínából, tökéletesen megteszi az SG Post is. Pénztárcakímélő, több szempontból is...
Nekem az olasz rendelésnél magasabb DHL költség rémlik, de már nem emlékszem pontosan. Onnan nem rendeltem.
A G3 támogatása nekem megfelel, bár én magamat is támogattam pl. ROM magyarítással és ß JB is jól működik. -
sasa311
veterán
válasz
fateless #19281 üzenetére
Teljesen mindegy mi lesz belőle, ha szép lesz a kép (kétlem) ha nem, teljesen felesleges. Már a 8 meg a 12 MP is tök felesleges.
Nem véletlen van a profi fényképezőgépeken ilyen objektív:
Érdekes mód a legdurvább profi gépek ilyen 20-30 MP-elesek, de azokkal 2-300 méterről fotóznak lepkét!
-
Saccco
nagyúr
válasz
fateless #19086 üzenetére
Lehet arról tudni valamit, hogy mikor jelennek meg?
Én is vevő lennék egy darabra...
Ha valakit érdekel bővebben:
ZOPO ZP810 5-inch HD Screen Quad Core MTK MT6589 3G Android Phone
- 5 inch multi-touch screen
- MTK MT6589 Quad-Core ARMv7 Processor, 1.2GHz
- GPU: PowerVR SGX 544MP
- Android 4.1 os Jelly Bean
- Dual SIM card dual standby, WCDMA/GSM+GMS network
- Support 3G WCDMA (HSDPA) network
- 8.0MP back, 2.0MP front camera, with LED flashlight
- RAM/ROM 1GB/4GB -
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #18136 üzenetére
Itt a magasságáról volt szó! És az a keret amit látsz, az NEM a kijelző fizikai széle, hanem attól kisebb!
De végül is lényegtelen! Nem vagyok a gyártó beépített embere, csupán azt tudom, hogy ha a kijelző mérete és felbontása valós, akkor a külső méretek helyesek lehetnek! Ennyi!
-
gduck
addikt
válasz
fateless #17658 üzenetére
Nem bánnám, ha ezt valaki pontosan elmagyarázná. MEGKÖSZÖNNÉM
Azt nem értem, hogy ha egymásra irányítom a két kártyát, akkor az akkor is él, ha elérhetőek a kártyák, nem?
Tehát ha SIM1-re jön a hívás azt állandóan SIM2 fogadom és fordítva? Mert akkor ez kutya költséges...Én a beállításokban nem látok olyat hogy csak akkor irányítsa át, ha elérhetetlen a SIM. Vagy a hívásátirányítás alapból úgy működik? Még sose használtam, lövésem sincs sajnos.
PL. Sony Xperia tipo dual leírásában:
"Hívások átirányítása
1. A Kezdőképernyőn koppintson a ikonra.
2. Keresse meg és koppintson a Beállítások > Hívásbeállítások > Válasszon SIM
kártyát lehetőségre.
3. Válassza ki az egyik SIM-kártyát.
4. Koppintson a Hívásátirányítás lehetőségre.
5. Válasszon ki egy lehetőséget.
6. Adja meg a számot, amelyre a hívásokat át szeretné irányítani, majd koppintson az
Enged. lehetőségre." -
janez
aktív tag
válasz
fateless #17364 üzenetére
Nekem amióta 1GB rammal szerelt készülékem van, azóta nincsenek memória és/vagy stabilitási problémák. Nem fagy le a készülék, nem záródik be a böngésző vagy más több memóriát igénylő alkalmazás. Tényleg nem akarok okoskodni, de ez a tapasztalatom. Az nem megoldás, hogy a rendszer folyton bezárogat háttérben lévő dolgokat, mert kevés a memória.
Chrome. Egy ablak van nyitva. Azzal írom ezt a hsz-t. Gmail. Egy emailt írtam két mondattal, csatolmány nélkül.Egy oprendszernél legyen mindíg 40% szabad RAM, alaphelyzetben. Gondoljatok desktopra vagy laptopra.
A Chrome-ot 512 MB-tal nem is tudtam használni, Most pedig azt mondom, h az a legjobb böngésző. Még egyszer sem lépett ki. A gyári, Dolphin, Boat stb. nem bírják a kiképzést. Volt hogy egy linkre kattintva nem csináltak semmit stb. ezen és más készüléken sem. 2G-s hálózatban nyiván Opera Minit használok, az arra jó. -
gps76
őstag
válasz
fateless #15212 üzenetére
Kijavitalak,mert en megszivattam magam ezzel.
Ha a sim beallitasoknal a gprs transfer prefer a data-ra van allitva,es netezel nem lesz elerheto a beszelgetos kartya,mert a net elvez elsobbseget. Nalam is igy volt wifin megosztottam laptopra a netet,es csak sms-eket kaptam,hogy kerestek. -
tlac
nagyúr
-
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #13236 üzenetére
Na de akkor mondd már meg, hogy mi az A-GPS, azt tudom, hogy mit csinál, de mi az? Egy chip (hardver)? Egy szoftver? Ezt tudod, vagy csak körbeírjuk itt az egészet anélkül, hogy pontosan meg tudnánk határozni. A cellák helyzetéről pozícióiról beszéltem egyébként, sőt a környező Wi-Fi hotspot-okról is, ha minden igaz, talán ez is besegít.
Az én telefonom akkor honnan tudja, hogy hol vagyok? Valamit ki kell majd írnom, ha tudsz jobbat, ami tényleg helytálló, és korrekt, rövid megfogalmazás, akkor inkább ajánlj valamit, nem engem kell lehordani! Én voltam az egyetlen, aki az egész első hsz.t hajlandó volt elkészíteni, erre beleköttök itt ebbe a pitiáner dologba. Mondjatok jobbat, pontosabbat! Az első bekezdés kérdésére pedig várom a megfelelő választ!
-
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #13107 üzenetére
Ha valaki majd rákérdez, akkor elmondjuk neki, én ezt most így hagynám. Valahogy különbséget kell tenni az igazi és a segéd GPS tudás között. Teljes tudatában voltam akkor is ennek, amikor így írtam ki, de a fenti szándékkal.
Éppen ma érkezett meg a GPS vevő nélküli MT6515-ös THL A1, mégis tudja, hogy kb. hol vagyok a wifi és a mobilcellák alapján (de net kell hozzá mindenképpen, ahogy látom).
-
LámaZ
addikt
válasz
fateless #13092 üzenetére
Tisztázzunk egy dolgot, jó?
Az a-gps-hez nem kell gps-vevő.
Nekem a Nokia 5800 XPressMusic okostelómban csak a-gps van, amely ugye a mobilhálózat cellaadatai alapján csinál helymeghatározást, de ahhoz képest meglepően jól működik, persze csak nagyvárosban, hol sok a torony. -
b0bcat
addikt
válasz
fateless #13092 üzenetére
Ez esetben érdemes lehet javítani az első hsz.-t, az alapján ugyanis olyan érzése támadhat az olvasónak, hogy az A-GPS-t tudó procik "normál" GPS-szel nem rendelkeznek, ami ezek szerint egyszerűen nem fedi a valóságot.
pmikloska kolléga minden bizonnyal örömmel javítja a leírást.
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless #12163 üzenetére
Elnézést kérek! Nem elég körültekintően fogalmaztam.
Nem gondolom, hogy egyáltalán nem szabad a PW-ről rendelni. Úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a hivatkozott hsz.-ben leírtak szerint sem tökéletesen megbízható banda a PW (bár melyik az?)...
(Az is igaz persze, hogy egyre több rosszat olvasok a PW-ről, bár itt a topikban már szinte minden webshop-ról lehetett valami negatív tapasztalatot olvasni.
)
-
LámaZ
addikt
válasz
fateless #12163 üzenetére
Így van, türelmesnek köll lenni. De én már unom, hogy megint az Aliexpressel kell jönnöm. Ott, ha az eladó az általa vállalt, általában 3-5 nap alatt nem postázza a cuccot, a megrendelés automatice törlődik, és a picula jön vissza. De ti csak okoskodjatok itt tovább!
-
Bubcsi56
csendes tag
-
berigazek
őstag
válasz
fateless #11983 üzenetére
Elsők között voltam aki kiszemelte ezt a telót már 3 hónapja csak akkor még a legalja 299,-USD volt és nem volt annyim...Utána kezemben volt egy 5"-os és mondtam magamban,hogy ez egy kicsit nagy nekem és maradtam a 4.5"-nál,de,ha lesz pénzem majd a jövőben 4.7" szeretnék.
Ami a ZP 900-at illeti egy ,,felsőbb" kategoriás telcsi,igaz 5.3",de minden jól megvan alkotva benne,kamerától kezdve hardweresen,stb.Csak jót hallottam róla!
De,ha megveszed és nem tetszik majd ,,átveszem" tőled :-) -
Bubcsi56
csendes tag
válasz
fateless #11630 üzenetére
Persze megpróbálok lőni vele, kellene egy könnyen kezelhető hely, lehetőleg regmentes, ahova föltolom. A hét végén lesz inkább időm, addig nem ígérek tutit.
Egyébként látatlanba jósolható, hogy ez is kb. az átlagos kínai 8mpx (interpolált 5mpx?) színvonalát hozza. Beállítási lehetőség ugyan van egy rahedli benne, de még nem tartok a teljes áttanulmányozásnál, próbánál meg pláne. Nekem a kamera annyira nem volt szigorú kritérium. A régit is csak akkor használtam leginkább, ha összetörték a kocsimat és megörökítettem a végeredményt
.
De igyekszem alkotni valamit. -
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #11101 üzenetére
A főoldalon van a reklám alján egy kuponkód, ami erre érvényes. Azt írják, hogy 16-ig érvényes, és ezt a telefont kiszórós akcióban meg tudod venni a kuponnal ennyiért.
-
Ádibádi
tag
válasz
fateless #10101 üzenetére
Pedig úgy néz ki ez az új HDC variáns mivel máshol is feltűnt
Csak itt nincs annyira sok Samsung logó rajta
"HDC Galaxy S3 I9300 MTK6588 White Version showing below is an engeneer model from HDC Company and tested by Fastcardtech, all those info are from HDC Galaxy S3 I9300 engeneer phone though FCT tech support team. "
-
osztraksajt
őstag
válasz
fateless #9759 üzenetére
Ezúton is köszi a hozzászólást, én a V970 és a Jiayu G2+ között vacilálok, nagyjából egy árban vannak.
V970:
+ nagyobb felbontású kijelző
+ support
+ magyar nyelvJiayu G2
+ nagyobb kapacitású dupla akksi
+ előlapi kamera
+ szebb kijelzőVan esetleg valakinek mindkettővel tapasztalata?
-
hevizms
addikt
válasz
fateless #9437 üzenetére
Na csak hogy én is hozzászóljak.
Jó ötlet ez az üzletes topik.
Viszont ha elindul,annál azért több infot osszunk meg mint hogy x rendelésből y teljesült.Azért az sem mindegy hogyan.Nem mindegy milyen pld az online elérhetőség.A pandáé pld pocsék szerintem(legalábbis amikor én próbáltam fél éve).
Aztán ugyebár pont a G3 kapcsán merült fel a készlet kamuzás.
Vannak oldalak amik becsületesen kiirják hogy milyük van és milyük nincs.Ez sem mindegy.Aztán a rejtett költségek,amik csak akkor jönnek sorba amikor már kattingatsz a fizetés felé.
Hát kb ezek is fontosak lennének szerintem. -
válasz
fateless #9422 üzenetére
Ha mindenki jelezné, h melyik bolttól van pozitív és negatív tapasztalata az is segítene, így pl.:
kínai rendelés 1. hsz infó
+6 pandawill (6 db kütyüt rendeltem onnan, mind szerencsésen megérkezett / nem volt probléma)
+1 mixeshop (1 db teló, no problem)
-1 hootablet ()
ez az én tapasztalatom
-
osztraksajt
őstag
válasz
fateless #9205 üzenetére
Én korán keltem, nem volt sajnos, egyből 173-on kezdett pedig nyomogattam a refresht keményen. De jártam már így jópárszor, egyszer sem sikerült az első 5 darabba beleférni.
Szóval aki erre számít hogy korán keléssel megoldható az felejtse el. Mondjuk nem e miatt vagyok fenn, így kevésbé fájdalmas a dolog, de ha már fenn vagyok néha rápróbálok ha valami érdekes van.
-
turkburk
tag
válasz
fateless #7632 üzenetére
Én is így gondolom. Nem válaszoltak mert csalók, de nem azért csalók mert nem válaszoltak.
PayPal nem sieti el a dolgot, 10 napot vár az eladó válaszára. Aztán bekér tőlem is, tőle is ezt-azt. Lehet egy hónap is mire megkapom a pénzt, addig meg aggódás. Persze ha wang írna egy választ, hogy oké, mehet vissza az sokat segítene.
szerk:
Mondjuk annak örülök, hogy nem adott fel semmit. Könnyebb így vitázni mint videót küldeni ahogy felbontom a képernyővédő fóliát rejtő csomagot. -
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
fateless #6975 üzenetére
Igen, bar abban nem ketelkedenm, hogy akar ezen az aron is kepesek lennenek egy ilyen telot tenylegesen veszteseg nelkul eladni. De amig mashol ketszeres arak vannak tulsagosan kamuizu
(#6980) MotorBoy79: a 100 dollar is (elfogadhato) penz a nulla aruert
Valaki nem probaja meg hogy 3 dollarra is ugranak e?
#6986) MotorBoy79: erre en is kivancsi vagyok -
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
fateless #6750 üzenetére
Köszönöm az információdat. Ha jól értem, akkor miután összepárosítottad a kártyádat a rendszerrel, akkor a bankod felületén tudod a középárfolyamot beállítani, nem a paypalon.
A másik dologban azt hiszem, hogy megfogadom a tanácsodat, szeretnék nyugodtan aludni. Mindenesetre azt olvastam, hogy normál postai küldeményként nagyobb esély van a "sikeres landolásra". Köszönöm még egyszer!" -
Novicsok
tag
válasz
fateless #6226 üzenetére
Nem ennél az eladónál történt az idézett eset.
Még senki sem kapott árut ettől az eladótól.
Azt rágják, amit berigazek szak(topik)társ szeret szintén értelmezni: hogy a PayPal befizetett összeghez az eladó azonnal hozzáfér-e.
Itt nem nyitok vitát. Aki ritkán aukcióval ad el valamit, azt nem tudom, hozzáfér-e.
De aki nem ritkán és fix áron, az azonnal hozzáfér. Főleg ha pl. az eBay-en Shop formában ad el (ami semmi különös, csak egy formája a listing-nek, akár havi 1 eladásra is lehet fenntartani).
És amikor a PayPal elrendeli a refund-ot, akkor értesíti az eladót, hogy töltse fel a PayPal egyenlegét. Ha van linkelt bankkártya, akkor arról automatikusan behív pénzt. Ha van rajta. Én ezért a web kártyámat linkeltem, max. pár ezer Ft van rajta.
Ezt az egészet egy Olaszországban ellopott küldeményemmel elszenvedtem. Aki nem hiszi, próbálja maga. -
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
fateless #6071 üzenetére
Ez így van, tisztában vagyok vele. Ha komolyan vennék ezt a késés miatti ajándékot, akkor akkut, vagy power bank-ot adnának, dehát azt nem tudják "leírni", mert annak ára van, ezért ajánlották a 8gigás msd-t. Fólia elvileg lesz a csomagban, így azt nem mondhatták. A mai világban mindennek örül az ember...
(egyébként ez a 8gigás cucc csak átmeneti, hamarosan indul a 32-es kínából...) -
berigazek
őstag
válasz
fateless #5325 üzenetére
Én először mindig a kapcsolatot veszem fel velük és ,,kihúzok" mindent belőlük,amire kiváncsi vagyok,terméktől kezdve a szállításig és,ha kétszeri megkérdezésre is ugyanazt válaszolják akkor megvásárolom,de előtte mindig a legeslegelső kérdésem az,hogy én ,,csak" PayPal-al tudok fizetni,először ŐK is azt mondják,hogy ...,,hát" ezzel nem lehet,akkor jó megyek máshoz...
Erre rögtön felajánlják a PayPal-t 5-12,-USD-ért cserébe,ami nekem megéri :-)Profi!
A link-et amit küldtem azon vedd fel a kapcsolatot velük és válaszolnak majd,legalúl írj üzenetet nekik és válaszolnak kézségesen max 8 órán belül!(az idő eltolódás miatt)
Sok szerencsét nektek,én is innen vásároltam!samanbacsii!
Látod,hogy ,,vastyúk is talál szeget" :-)
malison X!
Legtöbbször a viszonteladónak van tokja is és tartozéka is!
Egy példa:
Valaki közületek feltette a kérdést,hogy nem találja az X12-őst csak 480X800-ban ..ez igaz.
Itt a példa az én i9300+ annak a felbontása 960X540 és nem 480X800,mert így kérte a gyártótól a Viszonteladó,nagyon ritka,mert nem sorozat gyártás.
OFF:
Ma elkelt az enyém hirtelen,...hátha ezzel tudom segíteni a családomat,köszönöm mindenkinek azért,hogy akartak azzal segíteni,hogy megveszik!!!)
Közben a GPS is megjavult :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest