Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xforce11
csendes tag
Kicsit szakbarbár megoldást javaslok, nekem bevált , szakértők ne olvassák !
Vedd ki az akkumulátort és a pozitív és negatív sarkára 1-2 percig adjál 5V-ot (áramkorlátos tápból !, vagy 4,5V-os elemről), ez felélesztheti annyira az akksit, hogy már a teló automatikája is tudja kezelni, persze ha az akksi vagy a teló töltőautomatikája behalt ez sem segít.
Nekem egy bekapcsolva maradt táblagép merítette le annyira magát, hogy nem volt hajlandó a töltést felvenni, ez segített.Azóta hibátlanul működik.Xforce11
-
b0bcat
addikt
"Milyen az a buta töltő?"
Olyan töltő, amiben nincs töltésvezérlő elektronika, csak jön belőle az áram, és kész. A legtöbb töltő ilyen. Az is, amit a telefonhoz adnak. Okos töltővel általában RC versenyzők és airsoft játékosok rendelkeznek.
Most, hogy a töltőt és a kábelt kizártuk, vagy a telefon hibás vagy az akku.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
motrola
aktív tag
A kábel lehet hibás. Nekem van olyan kábel ami sokáig jó volt de egyszer csak nem működött vele még a töltés sem. Az új kábel is lehet rossz amit a telefonnal adtak.
Egy biztosan jó kábellel kell rádugni biztosan jó töltőre és rajtahagyni hosszabb ideig.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
b0bcat
addikt
Ez így nem üzemszerű. Töltenie kellene a telefonnak az akkut. Az normális, hogy teljesen lemerült* akkunál egy darabig a töltés kezdete után maga a telefon még nem kapcsolható be, de az, hogy nem tölti egy idő után, az hardveres hiba. Kérdés, hogy minek a hibája: az akkumulátoré, a telefoné, a kábelé vagy a töltőé. Az elmondottak alapján bármelyik lehet hibás, bár első körben én a töltőre vagy a kábelre gyanakodnék. Próbáljátok másik töltővel illetve kábellel a töltést!
*A lítiumos akkumulátoroknál a "teljes lemerülés" az valójában nem jelent teljes lemerülést, hanem csak egy olyan alsó feszültségértéket, ahol az akku belső elektronikája letiltja a további működést annak érdekében, hogy ne károsodjon a telep, illetve, hogy tölthető maradjon, ugyanis az "okos" töltők hibásnak érzékelik a túlmerült lítiumos akkut, és ezért már tölteni sem hajlandók azt. (Ez mondjuk áthidalható egy "buta" töltővel... )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
svgyula
addikt
Szia! Ennek több oka is lehet. Annyira lemerítette, hogy a töltésvezérlő hibásnak érzi az akkumulátort, a töltő meghalt, a kábel meghalt. Megoldás lehet ha(?) van valakinek a közelben "buta" külső töltője és azzal elkezdi feltölteni talán segít......
Azt a hülyeséget kitől hallotta, hogy az első töltés előtt le kell meríteni?Aki mondta az biztosan autósboltban dolgozott savas ólomakkumulátorokkal Én kicsomagolás után rakom minden telómat a töltőre és csurig töltöm mielőtt használni kezdem. Ezidáig minden akku normálisan működik.(még egy sem érte el az "életciklusának" a végét.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Amihez hozzá tudok szólni:
JiayuG2 már nem létezik, némi túlzással én vettem meg az utolsó 2-őt kínából lassan 1 éve.
Nekem tökéletesen megfelel, mindegyik az 1GB RAMos verzió, ehhez ragaszkodtam +költségek mellett is, (3 van a családban, ebből 2 ifjoncé, nem szidják, jó, van játék ami már nem megy rajta, de játszanak is vele).
Ha Jiayuban gondolkodsz, akkor utódja a G2F (ebből nekem úton van 1), kiváló darab lesz.
Dual standbayt tudnak: ha az egyiken beszélsz, másikra foglaltat ad, de átirányítható.
Ha mobilnetezel az egyiken akkor befut a másikon a hívás, fogadja, net nem szakad meg, csak belassul.
Ennyit adaléknak, üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
veterán
Jó készülék alapvetően, de nem egy mai darab, kifutó példány. Legtöbb helyen már nincs is belőle (max bennmaradt a kínálatban), a mininél még van, ezért akciózták le. Már egy ideje olcsón adják őket.
14 hónappal ezelőtti teszt"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hungobungo
senior tag
Nehogy felrakd a telódra, felesleges! A kernel gyárilag tudja, a hybrid governort biztosan ehhez optimalizálták, mtk procikat nem nagyon szeretik ezek a procifrek állító programok amúgy sem.
Ha kíváncsi vagy hogy mennyi időt töltött milyen frekin itt tudod megnézni:
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/time_in_state
pl az enyém:
Freki (Hz) eltöltött idő 1 egység = 10ms (ha jól emlékszem)
250250 949527
500500 11129
667333 5369
750750 2070
1001000 5172118ugyanitt van más is, pl átmenet tábla, váltások száma, stb.
HA ITT NEM LÁTUNK MÁS FREKIT (csak mondjuk 1001000 = 1Ghz), AZ AZT JELENTI, HOGY A KERNEL NEM TÁMOGATJA, ÉS EZEN SEMMILYEN PROGRAM NEM TUD VÁLTOZTATNI!
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Novicsok
tag
Tényleg nem kellene kiírni az énMEGYEK angol nevét.
Minden szir-sz@r andiroid app-ot (előbbit is) lehet lebányászni a www.4pda.info-ról. Már aki nem undorodik Puskin nyelvétől. (Az app-ok eredeti nyelveiken vannak).
De akinek gondot okoz az új telóján átválasztani a nyelvet, ha éppen orosszal érkezik, az inkább hagyja. -
-
LámaZ
addikt
-
Bagira01
veterán
Épp, hogy nem is használom és úgy telik meg. Nem tettem még fel semmilyen progit ami enné a ramot. A híváslistába meg van pár szám előzménybe, úgy néz ki hívogatták vele egymást a kínaiak. Szerintem amiatt az 512 ram miatt még reklamálok, holott a honlapon 1gb van
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
berigazek
őstag
Ezzel kímélem az akksimat...
Egy autós töltő sem ,,egészséges",hiába ,,gyári" és azt is figyelembe veszem,hogy,ha 0,5A-al tölt a gyári fali töltője ugyanilyen erősségű autóstöltőt használok és nem 1A-sat.De akkor is,hacsak nem nagyon muszálj akkor nem használom.
Én ilyen konzervatív vagyok,de ezért tartottak az akksik nekem sokáig,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Bagira01
veterán
Noti akkunak nem tesz jót ha állandóan 100%-on van folyamatosan töltőn(csepptölti, ha 100%-on van akkor is). Gondolom a telefon li-ion se szereti. Nem tudom androidra van-e olyan progi amivel be lehet állítani, hogy mondjuk 60% fölé ne töltse.
Telóról még mindig nem raktál fel képeket(vagy csak én siklottam el felettük )
[ Szerkesztve ]
-
fecg21
aktív tag
Állítsd vissza gyári beállításra, de előtte jegyezd meg hogy melyik menüben van a language, én is így csináltam. Úgy értem hogy menüről menüre-lépésről lépésre, nem lehet eltéveszteni.
Settings/ ezen belül a 13 vagy a 14.-ik menüpont. A settings menüt se lehet eltéveszteni, mert az igaz hogy kínai neve lesz ennek is, de a jellegzetes ikon megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mikuland
tag
Nekem az N9000-el van-volt ilyen problémám.
Próbáltam ide is leírni, de akkor még senki nem találkozott ilyen problémával.
Én nagyon befostam, mert hw problémára gondoltam, tettem fel mindenféle progit, hogy teszteljem a girót, a gyári beállításokban kalibráltam. Akkor vettem észre, hogy az érzékelő villog ha működik, addig ezt nem vettem észre, vagy nem is volt ilyen.
Most úgy müxik, hogy a Launcher-ben tiltva van az elfordulás, így a programok normálisan mennek és nincs gond vele....
Az enyémben a kalibrálást a bekapcs és hangerő le együttes nyomásával értem el.[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
feca81
aktív tag
így van! és (M)agyarországon mindent csak számlával árusítanak. Az ügyvéd, a jós, a víz-, gáz, -villanyszerelő, sőt még a fodrász is minden esetben ad számlát. a kőművesről meg már ne is beszéljünk
neki kötelező a hivatalos verziót mondania, mert fogalma sincs ki van a telefon másik végén.
a valóság: a csomagok száma több 10, de akár 100 szorosára is emelkedett. képzeld el, h ott ül teszem azt 10 vámos. Napi több 100 csomag. Csak a tárolása mekkora költség,és energia!!! a többit a képzelőerődre bízom...
csak egy hasonlat: a jegyellenőr is az összes buszt ellenőrzi, vagy szúrópróba szerűen?
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
F.Kornél
csendes tag
6db V12 érkezik? Elvesztettem a fonalat számolásnál. Azt hittem a tiéd már megérkezett, mert korábban rendelted. Mondjuk az ígért beszámolót még valóban nem láttam.
De ha már ennyi érkezik, tényleg be lehetne indítani egy fórumtémát és csapni egy össznépi buherálást (rootolás, ROM-olás, stb.) -
Bagira01
veterán
A hétvégén volt a kezemben egy 6575-ös V12, az összeszerelés minősége nekem nem volt az igazi. A jelenlegi Alcatel OT-990-em minőségibb benyomást keltett. A kijelzőn alulról volt egy v alakú rész ahol láthatóan világosabb volt a kép. Illetve a gps elég lomha volt. Az ismerősöm már régebben vette, remélem ez a 6577-es már nem küzd ilyen gondokkal.
-
Novicsok
tag
hungobungo is fenntart egy oldalt, ott van pár telefon, ott a ZTE V970-re elég jó "szakmai" eszmecsere folyik az ottani hozzászólásokban.
De az igazi az xda-developers / Bruno fóruma, aki két MT6577 procis telefonra gondoz ROM-ot, igen jól! A másik a Huawei U8836D.
Az ilyen kalóz telefon beszerzésnél (amikor nem besétálunk a T-Mobile szalonba és k-va drágán veszünk egy márkás telefont), hanem Kínából rendeljük, feltétlenül azzal kezdi egy megfontolt ember, hogy tisztázza, milyen ROM-ot és hogyan fog rátenni. Én ilyen ember vagyok, így vettem a ZP100-at, majd a ZTE V970-et. -
szpali
addikt
igen, erre gondoltam, de máshol meg Star v1277 néven fut
mennyi RAM van benne, és mekkora akksi?
(ahány leírás annyiféle variáció )[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Bagira01
veterán
Nem jelent semmit. Van 4,5"-os klón is aminek a neve is az
-
F.Kornél
csendes tag
Így van, a Class érték a kártya írási/olvasási sebességére utal.
Telefonba szerintem teljesen felesleges drágább nagy számokkal jelzett kártyát venni, egy Class 6 nem olyan drága és simán megteszi. Ilyet használok a full HD-s kamerámban, mert ez 1080p videó rögzítésére is elég, pedig ott nem kis adatmennyiséget kell rögzíteni és nagy írási sebességet igényel.
De cáfoljon meg aki más véleményen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest