- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
adolfo01 #12601 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
-
tthom
senior tag
válasz
adolfo01 #12189 üzenetére
UNISTORE,
nem tudom, a who are we-ben azt írja, hogy
passing directly from the producer to the consumer with the possibility of direct shipment of the object, thus reducing the total price of the product purchased.
Szal olyan, mintha kínából érkeznének közvetlen.. Akkor meg vám és még ami kell.
Szállításnál meg:
Since the shipment is made directly from a foreign company is not part of the European community law there are duties to be paid, UNIstore not be held responsible if any customer could pay a fee to collect the package in addition to the price of the product purchased .
Szóval felejtős, főleg, hogy így meg még rohadt drága is.. Kb. 1 dollár = 1 euró..
-
Bubcsi56
csendes tag
válasz
adolfo01 #12070 üzenetére
Én most hétfőn zopomobileshop-ból vettem (amit linkeltél) 240+9root+50szállítás Olaszból DHL. No vám és áfa mivel EU-ból jött!!! Olaszországi szállítást csak DHL-el lehet kérni 50-ért, de egy nap alatt itt volt!
A magyar menü alapból benne van, mert multilingual rom van benne. A root csak a kínai appok kitakarításához kell, én így kaptam, normális GooglePlay, Gmail, Facebook, Skype, Twitter, YouTube föltelepítve, működőképesen.
Fateless!
Készülnek vele és róla a képek, lehet már holnap elérhetőek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Airsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged