- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
adolfo01 #12601 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
-
tthom
senior tag
válasz
adolfo01 #12189 üzenetére
UNISTORE,
nem tudom, a who are we-ben azt írja, hogy
passing directly from the producer to the consumer with the possibility of direct shipment of the object, thus reducing the total price of the product purchased.
Szal olyan, mintha kínából érkeznének közvetlen.. Akkor meg vám és még ami kell.
Szállításnál meg:
Since the shipment is made directly from a foreign company is not part of the European community law there are duties to be paid, UNIstore not be held responsible if any customer could pay a fee to collect the package in addition to the price of the product purchased .
Szóval felejtős, főleg, hogy így meg még rohadt drága is.. Kb. 1 dollár = 1 euró..
-
Bubcsi56
csendes tag
válasz
adolfo01 #12070 üzenetére
Én most hétfőn zopomobileshop-ból vettem (amit linkeltél) 240+9root+50szállítás Olaszból DHL. No vám és áfa mivel EU-ból jött!!! Olaszországi szállítást csak DHL-el lehet kérni 50-ért, de egy nap alatt itt volt!
A magyar menü alapból benne van, mert multilingual rom van benne. A root csak a kínai appok kitakarításához kell, én így kaptam, normális GooglePlay, Gmail, Facebook, Skype, Twitter, YouTube föltelepítve, működőképesen.
Fateless!
Készülnek vele és róla a képek, lehet már holnap elérhetőek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest