- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tescodr
aktív tag
Engem a noti led hiánya nem zavar,a gombok háttérvilágítása már annál inkább de ezzel a hiányossággal együtt lehet élni,inkább ez hiányozzon mint a +1giga ram, vagy az hogy stabil legyen telefon.Csak ennyit várok el a kínaitól hogy mi benne van működjön nem kell extra csicsa csak legyen a lehetőségekhez mérten stabil.
-
tpeter77
addikt
na akkor mi a jobb?
Xiaomi Piston 3 vagy a Marley EM-JE040 ?! -
törölt tag
A noLED csak Amoleden ér valamit. SGS 2 -n a notiled hiányát nekem tökéletesen pótolta a BLN (Back Light Notifier). Persze, ha gombvilágítás sincs, akkor az sem megoldás. Akkor marad a kijelző, vagy a vaku, mint notiled. De, az kétségtelen, hogy hardveres hiányosságokat nem lehet szoftveresen pótolni. A kamerán lehet hozni egy kicsit jó kamera alkalmazással, de egy okosteló az számítógép és nem fényképezőgép. Hiányzik hozzá a megfelelő hardver. A fizika határait nem lehet átlépni. Egy gombostűfejnyi lukon nem lehet annyi fényt átpréselni, amennyi egy fényképezőgép nyílásán átmegy. Az optikáról, beolvasóról és egyéb összetevőkről nem is szólva. Egy teló kamerája kb. arra való, hogy beolvasson egy QR kódot. A többi csak marketing.
-
törölt tag
Egy automatizáló, hozzá pár kiegészítő alkalmazás, némi kreativitással találkozva csodákra képes. Nem nagy kunszt eljutni arra a szintre, hogy egy nagy LEGO játék legyen az Android. Úgy már lehet orvosolni az apróbb bugok, hiányosságok jelentős részét. Én nagyon élvezem, amikor sikerül egy-egy ilyen "művem". Sztem ettől "okos" egy okosteló. Olyan funkcióktól, amik nekem hasznosak, amiket csak az én telóm tud.
-
Upo
addikt
Vagy csak kihagyod az arckönyvet: http://kinaitelefonjavitas.hu/
-
Zeki
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Igen írok majd a DOOGEE X5 is , bár még fel se adták
tinydeal.com-tól múlt héten pénteken kaptam emailt hogy késnek a feladással , de lassan kezdek izgulni mert lassan egy hét is eltelik és semmi reakció részükről
Holnap majd lehet rájuk írok hogy mégis mikkor akarják feladniHa így haladnak a Pro verziót is beéri a rendelésem
Remélem lesz aki majd hasznát veszi az írásomnak
Az ilyen olcsó 5 vagy 5.5 colos telefonok simán kiválthatják a hagyományos GPS ket, rengeteg jó navigációs program van már és mondjuk a Here engedi is letölteni a térképet így nincs szükség nettre , külföldön igen jól jön
L500S jó lenne erre kis kompromisszummal mert nem túl hangos -
v-man
őstag
Ez most létezik, hogy 2990 Ft-ért utánad dobják? Tesco honlapon ez az ár van, de rákattintva kihal az oldal.
-
Az a baj, hogy ahogy elkezdjük az árat lejjebb nyomni, egyre inkább kikerülnek a kosárból a "minőségi" alkatrészek + support. Nem tudom, hogy mennyi a keret, de ez ennyi pénzért nagyon korrekt ajánlatnak tűnik. (Speciel ugyanennyiért "jobbat" csak Kínából tudtam rendelni. Bár a "jobb" jelen esetben relatív, lévén egy Elephone P4000-ről van szó. Amiben jobb: nagyobb kijelző, gyárilag 5.1-es droid, 4400mAh-s aksi, és tudja a B20-as 4G-t is.)
(#109074) tibcsi0407: Várjuk!
-
tahepa
senior tag
-
-
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Az zavarna, de szerencsére oldalt van.
Nálam ugyanis a fekvő nézet az alapértelmezett. Így netezek, így videózok, így van az autóban is. Egyedül telefonáláshoz használom állóban, de ott meg akkor is zavar a töltő, ha alul van. Híváskor mindíg lehúzom töltőről (vagy headset/kihangosító).
-
alexw801
senior tag
A Honor 6 variációk rendben, csak nem olcsók.
Most indulnak az Asus Zenfone 2-k, ZE550ML (ezt éppen veszem) és ZE551ML.
A Lenovo Vibe Z2 a www.mall.sk-n (szlovák címre lehet venni) 279 EUR. Optikai stabillizátoros kamerája van, ez szuper.
Én a kamera mellett az 1800 Mhz és 800 Mhz LTE frekit is nézem, szerintem ez a jövő.P.S. A meglévő Honor 3X-em is igen jó kamerával rendelkezik!
-
citkar
addikt
A Lenovo K920 jó kamerával lehet felszerelve, bár a SoC nem túl erős, ha az is erősebb kell, akkor meg a pro változata lehet megfelelő, ami 6 colos.
Mondjuk más is tud biztos ajánlani jó kamerásat.
-
janaman01
addikt
-
trebrona
nagyúr
-
RVR400
veterán
Tedd fel ezt SPFlashtools-szal.
(#84347) overland:
Van már 2.5.3 is, a gépre kell az MTKDT-t felrakni. A telón USD hibakereső bekapcs. Root jog megadása után, a root, backup, recovery fülön a Backupot megnyomod (SD kártya legyen a telóban, mert nem fogja az egészet lementeni). Ha végzett, akkor megnyomod a prepare blocks for Flashtool gombot, kitallózod a .md5 fájlt (egyértelmű lesz, mert ott lesz a könyvtár rögtön, amiben benne van). Ha ezzel is végzett, akkor megvan a mentésed az eredeti szoftról.
Ezután a recovery and bootnál a Use files from phone pötty legyen, és automatikusan tedd is fel a yes nyomogatással a recoveryt a telóra. Utána indíthatod a CWM-et, majd ha már az eredeti recovery kell, azt vissza tudod flashelni a lementett fájlokból az SPFlashtoollal. (ezzel CWM-mel a telók nagy részénél nem működik a telefon menüjéből indított gyári visszaállítás, így célszerű visszatenni az eredetit, vagy alapvetően CWM-ből csinálni a factory resetet). Próbáltam minél részletesebben leírni, de ha valami kimaradt, akkor szólj, vagy majd valaki még hozzáteszi. -
-
andatti
senior tag
Köszi, amúgy meg rájöttem, hogy vannak elírásaim... javítottam a táblázatban.
A gorillás üveget itt írta valaki az UMI-ra... így ott nem (csak) én tévedtem...
összeg: most van 150 dodóm, igaz 20 nap múlva ismét növekszik egy picit, de akkor meg a szállítás válik nehézkessé a kínai ünnepek miatt, mert nem fogok többet fizetni a gyorsaságért.
Még így is sanszos, hogy hova rendeljem, mert a korábbi ebay-es rendeléskből 10 rugónyi elveszett a postán, ezt meg nem szívesen "ajándékoznám" nekik...
Még mindig versenyben van majdnem mindegyik...CoolPad 7320
Lenovo A850+
ZTE Q705U
CUBOT S222De továbbra is olvaslak titeket és majd tisztul még...
-
svgyula
addikt
Ez jó az is oda van írva az egyikhez beszélgetési idő: hosszú idő
Talk Time:long time -
gipsztigris
addikt
Nyugodtan! Tegyél fel egy Elixir2 appot és meg tudod nézni, hogy pontosan hány mA-t vesz fel a készülék.
A névleges áramfelvételt csupán pár másodpercig veszi fel a készülék, utána visszaesik a töltőáram, majd a terhelés, proci hőmérséklet, stb. függvényében változik a töltőáram mértéke.
-
tolvaj!
őstag
Class 10 akkor kell, ha sok fényképet csinálsz pl. Nekem class 6 os 32es van benne, mert sok nagyméretű fájlt hordozok. Ha kis dolgokat használsz akkor kell a c10, de amúgy felesleges.
Csubuka
Cl10 -nél volt egy szabvány váltás. Pont nem jó fhd filmekhez. Az apróbb dolgokat piszok gyorsan másolja, de a nagy folyamatos fájlok belassítják.
-
Komplikato
veterán
Ez erősen készülékfüggő, bár az újakkal nincs baj, de régen volt olyan aminek a vezérlője olyan sz*r volt, hogy a Class 4 kártyát is lassan kezelte. Elvileg ha akarsz videózni, akkor érdekes, hogy 720p-hez (meg fotósorozathoz) CL6-ot javasoltak régebben, brutálisabb dolgokhoz meg CL10-es kártyát.
-
-
Megfogja.
De akkor nincs ertesites es messenger sem...
Instagram sem ertesit, everplay sem, viber sem, skype sem...
Jo a hibernalas, de ha pl a google terkepet hibernalod, nem lesz helyazonositas, stb...
Azert okostelefon, hogy hasznaljuk. Aki csak telefonal rajta, meg netezik, holt felesleges akar a 4 magos telefon is.
Ellenben en dolgozom is rajta, meg multis jatekkal jatszom, es bizza keves neha az 1gb ram. -
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest