Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1977
tag
Visszaolvasva a g4s-ről általad írtakat, megnyugodtam, hogy jó döntés volt megrendelnem
A képek egy umi x1s hd kijelzőjén gyönyörűek. A GPSsel a g4s saját topikjában voltak rossz vélemények, de jó, hogy legalább működik, az x1s-hez disputoltam új antennát, de azzal sem megy nálam. Köszönöm, hogy megosztottad itt a tapasztalait!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képek egy umi x1s hd kijelzőjén gyönyörűek. A GPSsel a g4s saját topikjában voltak rossz vélemények, de jó, hogy legalább működik, az x1s-hez disputoltam új antennát, de azzal sem megy nálam. Köszönöm, hogy megosztottad itt a tapasztalait!