-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
testo92 #81094 üzenetére
"Az 512 mb-os ram csak netezésre elég?"
Sok minden másra is elég, de kényelmesebb az 1 giga. Leginkább az oprendszer optimalizáltságának a kérdése, hogy mennyire tud gördülékeny lenni. Nekem több fél giga RAM-os készülékem volt, és egyiket sem éreztem lassúnak a mostani 1 gigáshoz képest. (Itt sietve hozzátéve azt, hogy egyrészt a mostani telefonom régebbi verziót - 4.0-t - használ, másrészt pedig nem vagyok hárdkór app telepítgető ill. játékos.)
-
aytukabozs
addikt
válasz
testo92 #75380 üzenetére
Minek bénáznál kábellel mikor 4.2 óta alap a wifi display?
20$ körül már vannak miracast stickek, és akkor zsinnyeg nélkül van kinagyítva a telód!(#75363) sajtjani
Hidd el hogy engem pl. nem zavar ha te vagy bárki más star telókat vásárol, de a W450-es telefonnak álcázott fekáliakupac óta nagyon sokak leírták ezt a gyártót, (nem is értem hogy nem citálta ide senki).
+nem vagyok meggyőzve hogy csak az ulefone gyárt star néven hisz az ő oldalukon nyoma sincs se a 450-nek, se az új változatának (550)(#75357) sajtjani
No az ilyen értékelésbe meg senki nem fog belekötni, (főleg nem lábonlőni) hiszen itt nem látatlanba ajánlasz valamit hanem objektíven leírod mi szól a telefon mellett és ellene. Ezúton is köszi.
-
ekrisztian
őstag
válasz
testo92 #75065 üzenetére
Szia!
Igen működik.Nekem egy EverMore van.ÉS nincs rá szükségem
Playből kell a GPS PROVIDER app,kiválasztod benne a GPS-t.Fut rendszerindításkor,bekapcsolja a BT-t. engedélyezni kell a fejlesztői konfigban a helyutánzatokat.És nekem csak az AndroidGPStest nem olvasta.Egyéb naviprogramok igen. -
doongoo
addikt
válasz
testo92 #75065 üzenetére
pont ugyanilyet használtam a Jiayu G4-gyel (MT6589T) és tökéletesen tette a dolgát vele. Hidegen kb. fél perc alatt volt fix, melegen kb. 10 másodperc és a pontossággal sem volt semmi gond. Azért csak múltidő, mert a Hongmihoz nem kell, anélkül is tökéletes, de még megvan a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Macska topik
- Android játékok topikja
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest