- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
-
hungobungo
senior tag
válasz
dio001 #74954 üzenetére
A mobileuncle tools logós (ydss.cn feliratos) kínai recovery lényeg menüpontjainak jelentését itt találjátok
(nem akartam privátban küldeni, hátha jó lesz még másnak is). -
-
sanyee75
tag
válasz
dio001 #71935 üzenetére
Nekem THL T100-am van ami gyors,szép de karcsú az akkuidő és az általad felsorolt készülékek legdrágábbja(akkor már a T11 jobb lehet).
Az Iocean készülékeknek gond szokott lenni a GPS-el(általad hardweresen buherálva jobb csak).
Jiayu-k állítólag nem rosszak de tulaj tud pontosabbat.
Szerintem Lenovo házatáján is érdemes körbenézned(nagy akku, jó support, jó anyaghasználat)
Az meg, hogy melyik proci fajta jobb...szerintem az MTK kölcséghatékony és megfelelően gyors de ebbe a vitába nem mennék bele(az én THL T100-am is csak 27000 hoz antutuban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest