- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Egy szóval sem istenítettem
Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...