- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
Sziasztok,
Akit érdekel: megérkezett tegnap a Doogee DG800 Valencia, az első (fél) nap alapján nagyon jól hozza a 118 USD-ért amit hozhat
Csomagolás, összeszerelés ötös.
Én eddig nem találkoztam kínai progikkal rajta, hozzáteszem nincs még kialakult root metódusa (talán a gyári 4.4.2 miatt?), illetve tegnap már xda-ra felkerült egy módszer, azért várok még vele. Végigbogarásztam a rendszeralkalmazásokat is, de semmi gyanús.
Kijelző príma, amoled után fura, de jó. A mérete vállalható, nagyobb nekem nem is kell, 134g a súlya mérés szerint.
Amit nem értek, de lehet én vagyok a balfék, a normál sim foglalatban (a jelzéssel ellentétben) csak 3G van, nincs csak 2G opcióA mobilnetem minimál csomagos, utána átállok mindig 2G-re az akku miatt, de itt ez nem fod menni, eddig (ötleteket szívesen veszek).
Wifi nem túl acélos, kb "egy csíkkal" lát kevesebbet ott, ahol a Samsungok 3-4, DG800 1-2-3
A hangminőségen először megütődtem, alapbeállításokkal vállalhatatlan, de szerencsére van EQ, így azon is átlendültem.
Hálózat OK, hívások OK, hang OK, kivéve a BT headsetnél, ott visszahallja a másik fél, eddig ez a headset nem okozott gondot (ötleteket szintén szívesen vennék erre is).
A back touch panel vicces, de kb fél óra után visszakerült a dobozba, nem találtunk egymásra
Ja, kamera rendben van szerintem teljesen, az előlapi tényleg komoly (nagylátószögű).
Kijelzőn fólia fólia hátán, teljes jó az érzékenysége, a háttérvilágítás nem hiányzik, azért megtanulta már az ujjam, hova kell bökni, itt is ugyanott van minden.
Mégegyszer: 29000+8000 áfa, 3 munkanap alatt DHL itt is volt vele
Szerintem ár/érték arányban többet is tud, mint jó.
Szerk: csak hogy hozzáadjak a GPS témához: működik
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest