Új hozzászólás Aktív témák

• terra052

őstag

Sziasztok,
    Akit érdekel: megérkezett tegnap a Doogee DG800 Valencia, az első (fél) nap alapján nagyon jól hozza a 118 USD-ért amit hozhat :K
    Csomagolás, összeszerelés ötös.
    Én eddig nem találkoztam kínai progikkal rajta, hozzáteszem nincs még kialakult root metódusa (talán a gyári 4.4.2 miatt?), illetve tegnap már xda-ra felkerült egy módszer, azért várok még vele. Végigbogarásztam a rendszeralkalmazásokat is, de semmi gyanús.
    Kijelző príma, amoled után fura, de jó. A mérete vállalható, nagyobb nekem nem is kell, 134g a súlya mérés szerint.
    Amit nem értek, de lehet én vagyok a balfék, a normál sim foglalatban (a jelzéssel ellentétben) csak 3G van, nincs csak 2G opció :F A mobilnetem minimál csomagos, utána átállok mindig 2G-re az akku miatt, de itt ez nem fod menni, eddig (ötleteket szívesen veszek).
    Wifi nem túl acélos, kb "egy csíkkal" lát kevesebbet ott, ahol a Samsungok 3-4, DG800 1-2-3 :U
    A hangminőségen először megütődtem, alapbeállításokkal vállalhatatlan, de szerencsére van EQ, így azon is átlendültem.
    Hálózat OK, hívások OK, hang OK, kivéve a BT headsetnél, ott visszahallja a másik fél, eddig ez a headset nem okozott gondot (ötleteket szintén szívesen vennék erre is).
    A back touch panel vicces, de kb fél óra után visszakerült a dobozba, nem találtunk egymásra :P
    Ja, kamera rendben van szerintem teljesen, az előlapi tényleg komoly (nagylátószögű).
    Kijelzőn fólia fólia hátán, teljes jó az érzékenysége, a háttérvilágítás nem hiányzik, azért megtanulta már az ujjam, hova kell bökni, itt is ugyanott van minden.
    Mégegyszer: 29000+8000 áfa, 3 munkanap alatt DHL itt is volt vele :K
    Szerintem ár/érték arányban többet is tud, mint jó.
    Szerk: csak hogy hozzáadjak a GPS témához: működik :DDD

Új hozzászólás Aktív témák