- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Gondoltam h jo lesz. Egyszer kiakartam probalni kinai telot a mediamarktba de le volt cdutkara merulve. Szoltam is egy eladonak h töltse fel. Azt kb fel ora mulva lehetett bekapcsolni. Utana is 5 perc mulva kikapcsolt pedig addigra 15% ot jelzet. Muter teloja is kinai es az is szokott ilyet csinalni h 10 % nal meg nem kapcsol be.
-
balazs1022
őstag
Ha jol ertem akkor bootlop-os. Recovery-be probalj meg wipe-olni. Altalaban akkor elindul. Vagy az is eleg ha szoftvert frissitesz, az biztos megoldana a problemat. Ha nem akko sajnos vissza a feladonak.. De sztem csak szoftveres bibi van. Mondjuk akkor sem indul el ha nagyon levan merulve es hiba van benne 10% . Vard meg amig celtolt es utana probalkozz.
-
Zeki
nagyúr
Szia!
Szerintem!
Olcsó telót nagy gyártótól vegyél.
Lenovo, ZTE.Nekem erre fáj a fogam, a tmallbox szerint van ebbő 2 giga ram és 1 giga ram változat.
A 2 gigás alig drágább. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest