Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Gondoltam h jo lesz. Egyszer kiakartam probalni kinai telot a mediamarktba de le volt cdutkara merulve. Szoltam is egy eladonak h töltse fel. Azt kb fel ora mulva lehetett bekapcsolni. Utana is 5 perc mulva kikapcsolt pedig addigra 15% ot jelzet. Muter teloja is kinai es az is szokott ilyet csinalni h 10 % nal meg nem kapcsol be.
-
balazs1022
őstag
Ha jol ertem akkor bootlop-os. Recovery-be probalj meg wipe-olni. Altalaban akkor elindul. Vagy az is eleg ha szoftvert frissitesz, az biztos megoldana a problemat. Ha nem akko sajnos vissza a feladonak.. De sztem csak szoftveres bibi van. Mondjuk akkor sem indul el ha nagyon levan merulve es hiba van benne 10% . Vard meg amig celtolt es utana probalkozz.
-
Zeki
nagyúr
Szia!
Szerintem!
Olcsó telót nagy gyártótól vegyél.
Lenovo, ZTE.Nekem erre fáj a fogam, a tmallbox szerint van ebbő 2 giga ram és 1 giga ram változat.
A 2 gigás alig drágább. -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)!