- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz #03372544 #59986 üzenetére
Köszi!
Ebben az esetben nem Ft-ot ír. hanem $-ban adja meg a kifizetést.
Ez jól van így? Így a bankom fog váltani?Azt, hogy milyen módon (kínai posta, vagy DHL) szeretném kiszállítatni, azt a PP fizetés után tudom kiválasztani?
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
mcll
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz #03372544 #59710 üzenetére
Érdekes... eddig az 512-es telóról írták, hogy mindent újratölt, és az 1 gigás már nem.
Most az 1 gigás is fosadék, és csak a 2 gigás frankó. Jövőre már az is laggol meg újratölt. Parasztnak vidékre lesz jó csak.
Menő gizdák már csak 4 giga ramossal tudják majd elképzelni az életüket. -
MODERÁTOR
válasz #03372544 #59710 üzenetére
Hát én elég nagy felhasználónak tartom magam (több tíz telepített program). Míg az S1 512 mega memóriája valóban kevés volt ennyi programnak, addig az S2 már tökéletesen elvolt az egy giga memóriájával, többféle (gyári, CM) ROM-verzióval is.
Ugyanez igaz a jelenlegi -szintén egy giga memóriás) készülékemre.Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz #03372544 #59555 üzenetére
Ha nem megy jön a droidtools módszer, gondolom ez alapján kellene: [link].
Igen.A flashtool-t nem találom, erről küldesz valami leírást?
Sasa311 leírása.
Persze neked csak a recovery-t kell bepipálni, minden más maradjon üres.
DE! meg kell jegyeznem, hogy a Lenovo esetén eltér_het_ egy apró mozzanatban a dolog: mégpedig kell_het_ a DA DL all with checksum belpipálása, különben előfordul, hogy blokkolt lesz a boot, és még recovery-be sem enged be. Ezt az infót viszont meg kell keresni a gugli segítségével.Igazából egy CWM telepítés már elég lenne, az a cél hogy fel tudjunk rakni egy olyan ROM-ot amiben van legalább egy normális angol nyelv + google play, van ilyen a needrom-on.
Ha ehhez nem kell root akkor nem erőltetem.
CWM felrakásához nem feltétlenül kell a root. Ha flashtool-lal csinálod akkor mindegy.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
nagyúr
-
tolvaj!
őstag
válasz #03372544 #57900 üzenetére
p700, vagy p700i?
a linkek a needromra szólnak, egy gyors és ingyener regisztrávió után le tudsz tölteni mindent ami kelhet, csak arra figyelj, hogy a készülékednek megfelelő romot tölts le! és mindenek elött a meglévő gyárit mentsd a topikban leírtak szerint. ajánlom figyelmedbe cappa72 leírását a különböző mentési eljárásokra.Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
-
gipsztigris
addikt
válasz #03372544 #50476 üzenetére
Szerintem Az Adreno 220 egy kicsit alatta van a PowerVR SGX 544MP-nek. Ha 225-ös lenne az Xperia S-ben akkor talán....
Szóval, gördülékenység tekintetében pl. ThL W8 sokkal simábban-gyorsabban működött, mint az LG Optimus 4X HD-m, pedig azt hittem, hogy a Tegra3-as agyonüti majd az MTK procit.....és nem.
Ha Dal SIM-es telefont akarsz akkor mindenképpen előrelépés, ha nem akarsz sárga foltos kijelzőt akkor is előrelépés.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független