- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polgati
csendes tag
A G3-at nem jódolgomban vettem, hanem mert a szeretett N800 mini note-om felszívott valami folyadékot, és tökéletesen működik, csak épp a kijelzője vagy mutat valamit, vagy nem. Inkább nem!
Van olyan, hogy megrázom, és visszajön a kijelzés.
Szóval arra gondolok, hogy javítható lenne, mivel az érintkezések összecsúszva néha működésre bírják a kijelzőt, de az én környékemen a telefon szerelők (4-nél próbálkoztam) annyira sznobok, hogy ha meglátják hogy kínai a cuccom, rögtön közlik, hogy nem nyúlnak hozzá.
Ők biztos már csak Iphone5-öt javítanak, de azt is csak szoftveresen....!Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy van-e olyan ember aki ki tud nyitni egy ilyen telefont, és ha már kinyitotta, akkor tudja azt is, hogy merre találhatóak a kijelző érzékelői, és meg is nézné, hogy lehetne-e menteni valahogy?
Nagyon köszönöm!!
-
Polgati
csendes tag
válasz
sasa311 #16303 üzenetére
Az lenne még a kérdésem, hogy valahol olvastam, hogy van a G3-ra 4.1-es android, amiben benne van gyárilag a magyar nyelv.
Látott már ilyet valaki, mennyire biztos, vannak-e tapasztalatok?
Ha van használható ilyen, akkor mit kell tennem, hogy ez legyen a telefonomon?
Szerintem már levágtátok, de nagyon láma vagyok én ezekhez a root-olásos dolgokhoz, eddig mindig csak megvettem a telefont, és használtam, de ennél szükséges lenne a magyar nyelv miatt.Nagyon Köszönöm előre is a segítőkészségeteket!
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16301 üzenetére
én letöltöttem hozzá az AnySoftKey-t, hogy legyen magyar billentyűzetem, abban van olyan funkció, ami állítja a rezgés intenzitását.
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16300 üzenetére
Szerintem az
ilyen -
Polgati
csendes tag
Ma megérkezett a 9-én rendelt G3-as-om!
MiniDeal-től rendeltem, gyorsabbak voltak, mint legutóbb augusztusban rendelt N800- mini note-tal (akkor több, mint egy hónapot vártam).
Lenne egy pár kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Először is, hogy tudnék rá tenni magyar nyelvet, és ha ezt megteszem, akkor a magyarul tudó programok, például a Play Store is magyar lesz?
Tapasztalt-e valaki rajtam kívül fantom érintéseket? Ha kint használtam a nem túl hidegben(2 c fok), akkor egy-két perc után elkezdte, volt, hogy olyan mértékig, hogy kikapcsolni sem tudtam, csak akksi ki-vissza oldotta meg a gondomat. Ezen például tudok-e segíteni egy rom cserével?
A filmek hangjával nekem is adódott problémám, mégpedig olyanokkal is amit az N800 símán vitt, ugyan azt az SD kártyát raktam bele.
Néztem például ezt a hozzászólást, nem nagyon értek hozzá, de nekem ezt érdemes végig csinálnom, vagy szükséges-e, ahhoz, hogy használhassam a telómat?
Kértem hozzá szilikon tokot, ami lötyögős rajta. Ti is ilyet kaptatok, vagy az jó volt, esetleg mit tudok kezdeni vele, hogy illeszkedjen a telefonra? (Melegítsem, vagy mi?)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
Polgati
csendes tag
Szervusztok!
Én most rendeltem 2 napja egy G3-ast a minideal-től. A kicsit fentebb linkkelt szállítási topikon olvasgatva láttam, hogy néhány kollégának nagyon gyorsan az országba ért a telefonja, ezen felbuzdulva, gondoltam megnézem újra a képét a telónak, kicsit gyönyörködök benne, erre az a kép fogadott a minideal honlapján, hogy semmi.
Most akkor kezdjek aggódni a pénzem miatt???
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest