Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #136696 üzenetére
Nekem a Nokia 6230 volt a legjobb.
Mert lehet hogy a Honor 8 mindenben sokkal okosabb , de egy kis kamerázás után forró az egész. És attól nem kaptam szívrohamot minden egyes földre esésnél. -
veterán
-
beg
veterán
Akkoriban már megjelent a lenovo A830, arra akartam anno cserélni az A820-at. Aztán nem
Azt hiszem pont a minideal adta cappa72 rommal a készülkeket
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zeki
nagyúr
Egy kis nosztalgia árlista a minideal 2013.06.14-ei hírlevelévől:
Lenovo K900 2G/16G
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 535$XiaoMi 2S 2G/32G (mulit-language)
Xiaomi MI 2S(32GB) - Quad Core 1.7GHz 2G Ram 4.3"inch IPS Screen 13MP Camera
our price is 455.99$Amoi N821 White (mulit-language)
Russian Amoi N821 Smart Phone 4.5" IPS MTK6577 WCDMA 3G Dual core 1GHz With 8.0MP Camera-White
our price is 152$Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 194$Lenovo A820
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 158.99$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 235.85$(SG POST)THL W7S 1G/4G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 199.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 205$(8$ discount 333aeds)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 192$(6$ discount 2233ed)[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz Killerlaca #136685 üzenetére
Mennyiért találtál Mi A1-et?
A jobb kamera, meg a kicsivel jobb ár miatt felkeltette az érdeklődésemet a RN5-el szemben.
Én úgy látom, itthon majdnem olcsóbb lenne, mint kintről rendelni. -
Zeki
nagyúr
-
ekrisztian
őstag
-
atee_13
őstag
Ha az ár és a droid nem számít akkor a Redmi 5 plus szerintem.
Az A1 most kb kifutó így a 150-160 dolcsis ár nagyon kedvező, mellette szól még a One ha valakinek az opció. A MIUI megosztott van aki szereti van aki utálja.
Nagyon mellélőni szerintem egyikkel sem lehet.
-
arfer
senior tag
Ha a MIUI-t szereted, és kamera kevésbé fontos, akkor Redmi5 Plus. Ellenkező esetben A1.
-
svgyula
addikt
Szia! Mielőtt eltűnt hosszabb időre neki is lett egy HONOR 6
Sajna én is abba a helyzetbe vagyok, hogy lassan 4 éves 1db aksi cserélve semmi baja viszont az "occó" telők még mindig messze járnak ettől a telótól. Vagy böszme nagy vagy ormótlan a formája, stb... De azt hiszem a következő is honor lesz, majd ha ez elhalálozik akkor keresek aktuálisat.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
ablack
senior tag
válasz trialboj #136676 üzenetére
Arra keress rá YouTube-on hogy Xiaomi Mi4i vagy Mi4C teardown. pl. [link]
Itt csak szétszedik, de látszik legalább hogyan kell.Amit linkeltél ott hőlégfúvózzák, majd leszedik a kijelzőt a keretről. Erre nyilván nincs szükség, mert amit rendeltél már rá van ragasztva a jó. Csak le kell szedni a hátlapot, kiszedni a csavarokat a panelekből, kiszedni a SIM tálcát, majd a penelokat, szalagkábeleket, akkut, hangerő gombot, hangszórót, elülső kamerát és úgy átrakni az új keretbe, ahogy a régiben volt. Azért egy hozzá való csavarhúzó, és a videóban látható műanyag vagy fám "kanál", nem árt. A csavarokat úgy vedd ki hogy ugyan oda rakd vissza a megfelelőt, ne keveredjenek össze.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Üdv, van egy Xiaomi Mi4C telefontom, leejtettem meghalt a kijelzője, rendeltem másikat, pontosabban teljes vázat kijelzővel, amibe állítólag egyszerű átpakolni a dolgokat.
Sajnos a telefon topikja meghalt, nem válaszolnak, én meg nem nagyon értek hozzá. A boltok sem, és még drágán is cserénék, szóval egyedül szeretném javítani.Ezt a videót találtam, de itt kijelző csere is van, szóval nem tudom hogy jó-e nekem, aki ért hozzá tudna segíteni videó v részletese képes leírás is megteszi.
Köszönöm előre is
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz fateless #136663 üzenetére
Szépen összefoglaltad a dolgot. Azért ebben a topikban a régiek kitartanak. Sok helyen tényle eltűntek. Sőt volt, ahol "régi brigád mentő" topikot hoztam létre.
- Ám, tényleg nem rendeljük halom számra a kínait kíváncsiságból.
- A xiaomi mindenkit lenyomott, nem kell dzsunkát venni.
- Tényleg meg öregedtünk...
- Telefonokat sem kell már távgyógyítani... (milyen jó volt.. )
- Illetve nincs napi 20-30 milyen telefont vegyek? kérdés..[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
atee_13
őstag
válasz Killerlaca #136672 üzenetére
GB-n napokban láttam A1 et 150-160 dollárra kuponozva, annyiért szerintem megéri van vámmentes szállítás is.
-
Mercutio_
félisten
Jaja, de sajnos sikerült bereccsentenem a Redmi Note 4 kijelzőjét, most meg gondban vagyok mit vegyek hasonló árban ami nem nagyobb (149mm) és hasonló tudású/üzemidejű és a kamerája is legalább tud annyit.
szerk.: Tovább nehezíti a dolgot, hogy elsősorban eustock-tól kellene beszerezni, de ez csak opció, nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a lányom születés napjára szeretnék neki egy Xiaomi telót venni.
Melyiket éri meg mostanában megvenni?
A jó előlapi kamera nem lenne hátrány.
A keret max 60 000Ft lenne.Azt hiszem Redmi 5 plus ról hallottam jókat.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
asdf_
veterán
En meg negyedik eve hasznalom a ZTE V5-ot. Es valos okom meg mindig nincs a cserere (B20 nem hianyzik, 4.x-es android meg nem korlatoz semmiben -nyilvan egy kupac tatongo biztonsagi res van melle-, a power gomb kezdi megadni magat egyedul, azt fixelni kene).
(Mondjuk en valoszinu nem vagyok mervado, mert mindig 4+ evig hasznaltam egy telefont, ezt a felevente telefont cserelek dolgot sosem ertettem, egyszer kell egy jot venni, aztan azzal elvan az ember sokaig.) -
b0bcat
addikt
Nem akarok úgy tenni, mintha nálam/nálunk nem ez lenne a helyzet. Lassan mindenkinek a családban - aki nem áll ellen, mert pl. Samsung- vagy ájfón-hívő - Xiaomi-ra cseréljük a korábbi (jellemzően B kategóriás kínai) telefonját...
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Upo
addikt
válasz mobilizmo #136662 üzenetére
China Mobile, China Telecom, China Unicom a három nagy szolgáltató. Át kell nézni a teló freki kiosztását, meg a szolgáltatókét, és oda kell menni ahol működni fog.
De ott helyben kaphat fillérekért készüléket is.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
veterán
válasz b0bcat #136660 üzenetére
Több dolog is történt
- Felnőttek az emberek, már nem gyerekjátékoznak
- Új megmondóemberek érkeztek egy időben, így a nagyöregek eltűntek inkább
- Nálam jött két gyerek, inkább velük töltök időt, mint az itteni "gyerekekkel"
- Már nem akkora üzlet kintről rendelni, itthon is megkapod a jó kínait
- Több lett egy időben a kínai teszt a MA-n
- Lecsökkent a kínai telefonokat gyártó ismeretlen cégek száma (hol van már a Big Cola és társai)Ezen kívül is sok más tényező miatt történt váltás.
Számomra a harmadik és második pont a leghangsúlyosabb. Elöbbi egyértelmű, utóbbi pár éve távol tart engem a milyen laptopot, okostelefont, tabletet, egyebet vegyek topikoktól is, hogy leírjam a tapasztalataimat, elvégre bizonyosan nem érthetek hozzá, ha csak ilyen vállalkozásom volt, de nem tudom fejből az antutu adatokat
De ha átfutod a hsz-okat, azt látid leginkább, hogy a régi nagy telefoncserélgetős eltűntek, pedig ez pörgette a topicot (mára már nálam is csak 6 készülék van a régen megszokott 20 helyett, azok is régiek). De azzal, hogy már nem jön át olyan könnyen a telefon a határon, valamint hogy már nem működik az, hogy megveszed, egy hónapig teszteled, használod, majd eladod árában, logikusan a keresletet is csökkenti, illetve a hozzászólások is ritkulnak."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Lányom szeptemberben 1 évre Kínába költözik (Pekingbe). Ki szeretném deríteni, tudja-e majd használni mostani telefonját. Mi erre a legkézenfekvőbb módszer? Lenovo z90 VibeShot international van neki.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
b0bcat
addikt
Kollégák, miért halt be ennyire ez a topik? Egykor az egyik legpörgősebb MA topik volt, most meg gyakorlatilag áll. Mi történt? Mindenki márkás kínaira váltott? Vagy unalmas lett a B20-"vita"?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
blueye
veterán
Neztetek az új Umidigi Z2-t? Most egy S2-t nyuzok, minden hibája ellenére rajottem hogy szetetem. Ezért is gondolom hogy a Z2 260 USDert jó ár/érték. Ennyiért van jobb ötletetek?
-
rjg
őstag
válasz Taktoj #136656 üzenetére
Én a magam részéről a Meizu-ra szavaznék. A kamerája hasonló árkategória mellett általában jobb, mint a Xiaomi-ké, illetve a két konkrét típusnál hardverben is jobb a Meizu. Támogatás szempontjából már más a kép, a Xiaomi általában többször frissül, a Meizu kevesebbszer de akkor "jobb minőségű" a kiadott rendszer. Ez természetesen szubjektív vélemény és személyes tapasztalat, nem általános érvényű igazság.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Taktoj
aktív tag
Hello.
Két teló közül kellene választanom ..megbízásból...
Xiaomi redmi 5a 2/16 vs meizu m6 3/32 a két jelölt.
Xiaomi nél jo a support a masiknál gőzöm nincs.
A xiaomi vagy meizu lő jobb képeket?
Üzemidőre kb milyenek lehetnek?
Xiaomi t ismerem a meizu ról csak annyit tudok hogy nem egy homtom minőség.Ha valaki tudna segíteni...
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Viktor0610 #136654 üzenetére
Köszi hogy utánanéztél, megnézem a nevesebbeket.
-
MODERÁTOR
válasz Taktoj #136653 üzenetére
Ha ez a szempont, akkor valóban nehéz dolgod lesz.
A GSMArena oldalán mindössze 4 készülék van, ami jobb akkus készenléttel bír a Note 4-nél.
Lenovo P2, Gionee Marathon M5, Xiaomi Mi Max 2, Asus Zenfone Max ZC550KLJobban utánanézve a nem teszteltek között is lehetnek versenyzők, de nem könnyű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Taktoj
aktív tag
válasz Viktor0610 #136652 üzenetére
Kár 🙄. Mondjuk biztos nehezen találok használtan olyan telót ami übereli a note 4 üzemidejét...
-
Taktoj
aktív tag
Helló. Xiaomi note 4 , t cserélnék honor 7 re. üzemidőben kb mennyi visszaesés lenne. Van esetleg vkinek tapasztalata? Nagyon tetszik a honor formavilága, s fenykepezöje is jobb valamelyest
[ Szerkesztve ]
-
Pzoli2
tag
válasz Depression #136648 üzenetére
Nekem is jól jött .
Kipróbáltam és tetszik .
Szerintem is csatlakozik ehhez a topichoz.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Janoo_07 #136643 üzenetére
A Z valóban más kategória, de ő Z Play -t írt. Nemrég 70 -ért akciózta az Euronics.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Janoo_07
aktív tag
válasz zsoltzsolt #136637 üzenetére
Moto z már kicsit más árkategória
Az S2-t megnéztem, elég jó árban van, a kérdés van-e annyira stabil mint egy Samsung. Na majd valahol nyomkodom kicsitKöszi a segítséget
-
DJGABI
addikt
válasz atomchicken #136633 üzenetére
alkalmazások topic [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
sbwolf
aktív tag
Régebben a pixelphone volt az alap tárcsázó, dualsim telefonokhoz, de már régen nem fejlesztik és a pro verzió már nem is elérhető. Most talán a True Phone Dialer ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #136639 üzenetére
Az az!
Vakon gépelés ilyen, néha felcserélődnek a billentyűk.
Szóval Xiaomi Redmi S2
Szerk: és már megint, de most észrevettem...
Így viszont már van itthon is: [link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Janoo_07 #136636 üzenetére
Ha külföldi rendelés játszik, Xiaomi Redmi 2S.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok! Van más okostelefon ami tudja a dual simet plusz micro SD kezelését egyszerre a Samsung J5 2017 en kívül? A Samsung árkategóriájában?
Keresgéltem de alapból nagyon ritka ez a felállás, nem hogy ezen az áron ujjlenyomat érzékelővel.
-
punky10
addikt
Amit Te keresel,az nem launcher,hanem egy olyan tárcsázó és telefonkönyv alkalmazás,ami kezeli a dual-simet.Ebben nem tudok segíteni,általában 1 simmel használom,de ha kettő van benne,a második akkor is csak netre kell.
A felső értesítési sáv témával módosítható.Töltsd le a BlackRus nevű témát,és a témaszerkesztőben az állapotsornál jelõld ki.
Ehez lehet,hogy a beállításoknál régiót kell választanod.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
keszo
őstag
Hali!
Az autóm kihangosítója egy Nokia ck-1w, a több xiaomi telefon nem csatlakozik hozzá.
Látja a telo a kihangosítót, fel ismeri,de amikor rányomok hogy csatlakozzon nem csinál semmit.
Mit tehetnék, hogy működjön.Természetesen más márkájú telefonok minden gond nélkül csatlakoznak, sőt okosórák is.
Attila
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Redmi 5A-hoz lenne szükségem olyan launcherre vagy igazából nem is tudom mire, amivel kicsit jobban testre tudom szabni a dual simes beállításokat a telefonon. Értem ez alatt, hogy pl színeket rendelni az egyes SIM kártyákhoz. Létezik olyan alkalmazás, launcher, másik ROM, bármi amivel ez megoldható?
Továbbá van arra lehetőség, bármilyen módon, hogy a felső értesítése sáv egy kicsit vastagabb legyen, akkor amikor nincs lehúzva?
-
punky10
addikt
válasz junkpod #136630 üzenetére
Maximum a MIUI.Megveszed,és utána beáldozol kb 2 órát a fontosabb beállításokra(engedélyek,optimizáció kikapcsolása,de legalábbis korlátozása,fiókok beállítása/letiltása...stb)Utána nyugodtan átadhatod,nincs igazán zavaró,általános problémája.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
junkpod
veterán
Sziasztok, xiaomi redmi 5A 2 16 téli jó áron találtam eustockon, idős édesanyámnak lenne, telefon, Messenger, FB, unoka fotózás céljára gyenge térerős helyen.
Vehetek nyugodtan, vagy van valamilyen buktatója?Box's don't touch!
-
Zeki
nagyúr
-
Sas madár
őstag
válasz #32577792 #136622 üzenetére
Vásárolni szeretnék .
Külföldi rendelés,és az éppen aktuális best buy -ok érdekelnének miben lehet gondolkodni.
Itt lényegesen jobban tájékozott már a technikai adatok alapján is hozzáértők szoktak értekezni,mi az ami megéri az árát,jó lehet.
Sőt megjelenéskor voltak akik csak tesztelés miatt elsők között rendeltek és megosztották a teszt eredményeket.
Így nagyban szűkítették a keresztmetszetet jóval kevesebb készülékből már csak a saját ízlés vagy valamilyen elvárás gyorsan eldöntötte mit rendelünk.[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Pár oldalt vissza olvasva megnyitottam az össze foglalót és látom moderálva lett : " Ajánlott készülékek" szekció ki is van húzva.
De nem látok másik fórum hivatkozást.
Merre tudok jelenleg futó készülékekről beszerzési infót gyűjteni, olvasni?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Redmi Note 5-öt használ itt valaki? Tapasztalatok?
Hivatalos magyar megjelenése mikor várható? -
elfelejtette
veterán
válasz svgyula #136600 üzenetére
Köszönöm a választ.
Egyébként a gyerek telefonja, ennek megfelelően nincs rajta semmi, csak a Messenger, meg az Instagram, lehet valamelyikhez jött valami frissítés, ami meghülyíti a telefont. Az alkalmazás engedélyeket akkor majd átnézem."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest