- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
atomchicken #136633 üzenetére
alkalmazások topic [link]
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Régebben a pixelphone volt az alap tárcsázó, dualsim telefonokhoz, de már régen nem fejlesztik és a pro verzió már nem is elérhető. Most talán a True Phone Dialer ajánlott.
-
punky10
addikt
válasz
Amit Te keresel,az nem launcher,hanem egy olyan tárcsázó és telefonkönyv alkalmazás,ami kezeli a dual-simet.Ebben nem tudok segíteni,általában 1 simmel használom,de ha kettő van benne,a második akkor is csak netre kell.
A felső értesítési sáv témával módosítható.Töltsd le a BlackRus nevű témát,és a témaszerkesztőben az állapotsornál jelõld ki.
Ehez lehet,hogy a beállításoknál régiót kell választanod. -
sasa311
veterán
válasz
atomchicken #33717 üzenetére
Ha használható, jó telefont akarsz akkor én nyugodt szívvel ajánlom az A660-at.
Fateromnak vettem (főleg az IP67 és GG miatt). Meglepődtem milyen jó!
GPS-e jobb, mint a G3-nak, a menükezelése gördülékenyebb, mint bárminek, amivel eddig találkoztam (pedig egy 30-40-50 kínai telefon járt már nálam). és ahhoz képest, hogy 1500-as az akku benne faternak kibírt 4 napot úgy, hogy 2x töltött rá max. 20 percet, de a wifi 2 napig aktív volt mert véletlen bekapcsolta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest