- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
válasz
zsoltzsolt #139830 üzenetére
Feltehetném én is a hülye kérdést neked, hogy szerinted miért visszalépés az 5g a korábbi generációkkal szemben. Mit vesz el az életedből?
Egy 3 éves mate 10 pro lehetséges utódait nézegettem. Nem atom sürgős a dolog, elvagyok én ezzel is még egy darabig. De ha majd egyszer úgy érzem, hogy leváltom, akkor olyanra fogom, ami megfizethető és előrelépést jelent a lehető legtöbb specifikáció szerint. Mindenképp dual simes lesz, melós és privát szám miatt, nem fogok két telót hurcolni magammal. De ha csak úgy van 5g a telón, hogy a másik sim deaktiválódik, akkor olyan teló nekem nem kell. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #139451 üzenetére
Megoldva---- mindegyiknél át kellett irányítanom a hívást a másik számra
-
rjg
őstag
válasz
zsoltzsolt #139446 üzenetére
A Volte és a hívástartás összeakad a Telekomnál. Kapcsoltasd ki és megint menni fog. Az átirányítás arra jó, hogy hívásértesítő smst kapj, de bekapcsolt Volte mellett az sem működik.
-
válasz
zsoltzsolt #139434 üzenetére
Ja, csak a "kimaradás" manapság egyre inkább azt jelenti, hogy kb mehetsz a híd alá lakni. Kis szerencsével alföldi tanyára, de ott se feltétlen árt tisztában lenni a világon zajló dolgokkal.
-
citkar
addikt
válasz
zsoltzsolt #137776 üzenetére
Fejjel lefelé lehet használni a telóval (képek és videók alapján), gondolom a telón, ha engedélyezve van az elforgathatóság, akkor automatikusan jól fordul.
-
citkar
addikt
válasz
zsoltzsolt #137773 üzenetére
Még nem rendeltem. Valahol olvastam, ahol egy példányt kipróbáltak, működött, de nem emlékszem a pontos típusára. A feedbackek alapján azonban lehet szűrni, az USB-s, kb 4 dollárosnál a 250 visszajelzés alapján a döntő többség elégedett volt és ingyenes applikációval használták.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #136637 üzenetére
Moto z már kicsit más árkategória
Az S2-t megnéztem, elég jó árban van, a kérdés van-e annyira stabil mint egy Samsung. Na majd valahol nyomkodom kicsitKöszi a segítséget
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #136530 üzenetére
RN3SE
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #136161 üzenetére
Az utóbbi. Az enyémből kiindulva, ha eltűntetik az oldalsó kávákat, alulról pedig az ujjnyomatolvasót, akkor sztem kijön a 6" azonos külső méretekkel.
Egyébként ez a téma miért OFF? Egy dual SIM -es, Androidos telóról van szó. -
válasz
zsoltzsolt #136038 üzenetére
Khm.
Inkább ide. -
citkar
addikt
válasz
zsoltzsolt #134918 üzenetére
Ilyen hosszú szavakkal nem is próbálkozom, sokkal egyszerűbb, az hogy "MI". Itthon azt mondom barátnőmnek MIfónod van, meg azt, hogy nézd mennyi mindent gyárt a MIcég. Ha rajta az MI logó, legalább felismeri a többi Xiaomit.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsoltzsolt #134533 üzenetére
Korán van.
-
válasz
zsoltzsolt #134508 üzenetére
Erre van egy jó storym, amikor ismerossel láttunk egy hoverboardot erre mit mondd: "Dik, hát nézd már áll, 'oszt mégis dzsal..."
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #133438 üzenetére
Úgy tudom, hogy annak van egy régebbi, meg egy újabb verziója. Én egy autós tartót szeretnék, de reális áron sehol sem találok Európában. Nem értem, hogy ez miért jó a Lenovonak. Ha tud vki épeszű megoldást, ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged