- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #131198 üzenetére
Köszi, igen olvastam, csak a különbséget nem látom sehol.
Egyébként 6X. Jó lenne itthonról is, ha lenne valahol 4 GB ram-os verzió.
-
felegyhazig
csendes tag
válasz
aytukabozs #131196 üzenetére
Köszi. Kérdéseim a P9-re és a Honor 8-ra egyaránt vonatkoznak, most próbálom eldönteni melyik kerüljön a listára a kettő közül. A mobilaréna tesztet olvasva, azért van némi különbség a két típus között, de egyik sem akkora, hogy egyértelműen eldöntse a kérdést.
-
aytukabozs
addikt
válasz
felegyhazig #131194 üzenetére
btw szerintem a honor 8 csak előről hasonlít, hátul az üveg.
ennélfogva nehezebb és vastagabb picit.A többihez jó nyomozást,
gyors kört futva úgy tűnik hogy ami B20 az csak dual standby-os a H8-ból...
(de erre nem vennék mérget) -
aytukabozs
addikt
Hong Kong Goldway fejlemények.
(#131194) felegyhazig
Hát igen, Huawei-ék híresek arról hogy 1-1 modellt képesek 3-4-5 HW verzióban legyártani
-
felegyhazig
csendes tag
Tényleg hetek óta nézegetem, hogy milyen telefont válasszak. Írtam már kívánságlistát is, kaptam sok okos tanácsot is, amit ezúton ismét köszönök!
Arra jutottam, hogy valahol, valamiben kénytelen vagyok kompromisszumot kötni. Nézegettem, hogy mi az az elvárásom, amiről a legkisebb szívfájdalom lemondanom. Így került előtérbe egy (két) eleve általam elutasított típus, név szerint a Huawei P9 és a Honor 8. Viszont ez a kompromisszum nem várt előnyökkel kecsegtet.
Kérdés: miben különbözik a P9 a Honor 8-tól? Csak árban és a feliratokban/márkajelzésekben?
Több weboldalon nézegettem a paramétereket (pl a Kimovil szerint van benne B20, a Spemall szerint nics), és nem sikerült megfejtenem a rejtvényt. Mind a két típus dual-aktív? Mindkettőben van B20?
Látom, több féle kódon szerepelnek, melyiket keressem, amelyikben van B20 és dual aktív. 4/64 memória a terv... -
Joe63
tag
válasz
ToniSoprano #131185 üzenetére
köszi, utána nézek
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Hát pedig az a 4-7 mm is számít, kicsi a tenyerem, úgy biztosabb a fogás. Haver Xiaomi Note 3 Pro-ját fogdostam, de nem éreztem biztosnak a kezemben.
Huawei nagyon tetszene, de nem tudok megbarátkozni a képernyőgombokkal, egyszerűen (számomra) ocsmány és nem.
Mi4c-vel sem lenne bajom, most pl. Vodafone-al végig 4G netem van, de ugye Telenoros leszek, annak meg itt nincs ilyen hálója. 3G is jó lenne egyébként nekem.. Csak ugye ahol a Telenornak 4G ott max 2G van, az meg inkább köszi nem.
Akkor marad a várakozás, ezt az időszakot meg valahogy átvészelem.(#131190)
Nekem vodafoneosként ahol nem volt 4G ott mindig volt H+.. Az meg teljesen korrekt. -
nepszter1
addikt
Akkor én bajba leszek B20 nélkül vodafone-osként ?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Kgabi56 #131187 üzenetére
"Ahol B20 van ott van 3G."
Már ne haragudj de ez baromság pl. a Telekom csak kb 60%-ban építette ki a 3G hálózati lfedettséget, míg a 4G-nél 98%-os lefedettségnél jár, kattints a térképen jobb alul a 3G-re: [link]Szerk: az is tény, hogy a 3G hálózatot előbb utóbb lekapcsolják, de nem egyszerre lesz szerintem, folyamatosan építik le a hálózatot főleg a bázisállomásokat főleg vidéken, párhuzamos sugárzás nem nagyon éri meg.
-
b0bcat
addikt
válasz
Ismerős cégnél most osztogattak 2017-es A5-ösöket a dolgozóknak. Nem vagyok elájulva tőle.
A sebességétől főleg nem. (Kezdőképernyőn képes dadogni a lapozástól...
) A nejem Redmi 3 Pro-ja meggyőzőbb, pedig fele annyiba került.
-
Kgabi56
tag
válasz
Az Mi4c 2/16-nak jó a kamerája,szép lépeket csinál.
Ahol B20 van ott van 3G.
Sok helyen Ajka,Győr,Budapest már 4G van .
Ha valaki nem ragaszkodik az állandó 4G-hez,annak ez egy jó választás!
Üdv.: -
pozsipeti
tag
Sziasztok!
Adott egy Doogee Y6 telefon.
Nem tudjátok, hogy lehet resetelni a telefont?
Se kép se hang! -
ToniSoprano
addikt
válasz
aytukabozs #131183 üzenetére
Sajnos ilyen méret már nem nagyon keresett, valószínűleg ezért nincs egyelőre Redmi 4-ből B20-as verzió, míg a note 4-ből bár régóta van global version B20-al. De lehet előbb utóbb a redmi 4-ből is lehet global version nem tudni. (Bár nem értem ha 70 mm nem tepsi, ha 6-7%-kal szélesebb pl. 74 mm széles az miért tepsi.)
De ott a Honor 8 kicsit drágábban 100-ért, abból van 64 Gb változat is de kamerában nagyon erős de másban agyonveri mindenben az Mi4C-t támogatás sokkal jobb mint Xiaomiknak és kékben gyönyörű. Vagy ott a Samsung A5 2016 dual 87 körül , kamerában nagyon jó, és amoled kijelző nagyon állat, csak 2Gb ram van benne.(#131184) Joe63: Lenovo P2 ár értékben kiemelkedő még, 5100 mAh-s aksival üzemidőben mindent visz és amoled kijelző + 2 év hazai gari sem rossz szerintem 100 alatt megúszod.
-
Joe63
tag
Sziasztok!
Nejemnek vennék egy mobilt a Lumia 830 helyett.
Amit kinéztem, ZTE Axon 7 vagy Leeco Le Pro3 ?
Esetleg más 100 körül? 5,5" kell neki.
Köszi. -
aytukabozs
addikt
válasz
ToniSoprano #131182 üzenetére
A leg fontosabb kitételt sikerült figyelmen kívül hagyni
#131164 "Szóval van olyan telefon, ami nem szélesebb 7cm-nél"
"A nagy tepsi fonok meg kiesnek, mert sokat kell egykezesben használnom, szóval a 7cm szélességből nem tudok engedni. "(#131181) tomszli11
A 3 ból én tuti a 4A-t venném, he nem fog zavarni hogy az 'aprócska' az XL után
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Atomgeszi #131164 üzenetére
B20 as olcsóbban 60-70 körül redmi note 3 se, vagy note 4+ külső sd adapter + vakus kompakt kamera 20 ezerért. Ha jó kamerás mobilt akarsz honor 8 100 ezer Ft körül dual kamerával. Ha legjobb üzemidő kell lenovo P2 5100 mAh-s amoled kijelzővel 90-ért. Esetleg samu A5 2016 dual. Bocs látom 5 colos mobil kell, akkor redmi 4 pro ha abból van B20 as változat.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok és gondoltam felkereslek titeket, nem az a célom, hogy helyettem döntsetek csak szívesen meghallgatnék több hozzászólást / ellenérvet.
Lumia 640 XL készüléket cserélnék egy androidos kínai készülékre.
Ami először megtetszett az egy OUKITEL U20 Plus viszont ezzel a márkával kapcsolatban vannak fentartásaim ugyanis sokat nem hallottam róla. A második játékos egy Elephone C1 -es készülék, erről a márkáról már hallottam és baráti társaságban is előfordul. Illetve a 3. versenyző egy Xiaomi Redmi 4A , ami mint név és a MIUI rendszerrel szerintem nagyon ott van. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire érdemes a névtelenebb kínai készülékre befizetni ami esetleg többet tud vagy tartsa az ember szem előtt a nevet?
Illetve mint tudjuk a kínai telókra nincs garancia... Akkor érdemesebb rászánni azt a +30%-ot és itthon megvenni amihez jár kb 1 év gari?
Kérlek osszátok meg a tapasztalatotokat, és véleményeteket a külföldi telefonnal kapcsolatban, az se baj ha mondtok más készüléket ebbe a 90-110 dolláros kategóriába.
Köszönöm -
Atomgeszi
nagyúr
-
Bjorngolf
tag
válasz
citkar #131176 üzenetére
Igen köszi
ezt am tudtam, ezért is nézegettem főleg a Spemall-on mert már anno egyszer rendeltem tőlük pont ez miatt telot
valamint van 2 éves eu-s gari rá. Nem magyarországon élünk ezért a magyar garancia full felesleges szerintem.
Igazából akkor marad a két honor szerintem
300 USD-ért találtam a SpeMall-on Honor 8-at ami szerintem elég fasza kis ár érte
https://www.spemall.com/Huawei-Honor-8-3GB-4GB-RAM-32GB-64GB-ROM-Android-6-0-Octa-Core-Mali-T880-5-2-Inch-Smart-Phone_g.html -
aytukabozs
addikt
válasz
Bjorngolf #131173 üzenetére
szeretem meg minden de a redmi pronak átlagos a kamerája,
(nem rossz, de semmi különös)
annál tuti hogy jobb a honoroké. -
citkar
addikt
válasz
Bjorngolf #131173 üzenetére
Szerintem jó készülékeket néztetek ki, még LeEco telókat is érdemes megnézni, illetve, ha jól értem te 90-100 ezer, plusz ÁFA-t szánsz rá, azaz megközelítőleg 130 ezer forintot. Azért pontosítanék, mert a Spemalnál van olyan postázási forma, hogy, ha egyéb költség rájön a webshopos árra (azaz ÁFA, vám), akkor azt visszatérítik, így pedig simán belefér nagyjából a fehér ZUK Edge is (de még a kicsit drágább fekete is).
(#131175) Atomgeszi :
14x7 cm körüli készülékek tárháza szűkös, vannak, de inkább csak belépő vagy néha közép kategóriában.
Tavaly a Meizunál volt hír, hogy lesz 4,7-5 colos, de se híre se hamva azóta. A Nubia Z11 mini S-t néztem még (vagy az "S" nélkülit, abbol van B20-s), de az is nagyobb sajnos. Az Mi6 méreteire kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy 7 cm-nél kisebb lenne a szélessége. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aytukabozs #131170 üzenetére
Ez csesz fel teljesen.. Hogy most meg kb nulla előrelépés van a telóknál, sőt inkább visszalépés.
A távirányítóról sem akarok lemondani, mert amikor jól jön, akkor kurva jól jön, erre egyikbe beteszik másikból kiveszik. Egy jobb kamera is jól jönne, mert beltérben ugyebár tudjuk, hogy nehézkes jó képet csinálni.
Ujjlenyomatolvasó se lenne rossz a feloldás könnyebbsége miatt, bár annyira ehhez nem ragaszkodom. A több hely sem jönne rosszul, ez a 32GB, ami a gyakorlatban ugye 25 körül van sem túl acélos.
A telenornak nincs normális hálózata felénk vidéken, hogy B20 nélkül meglegyek.A nagy tepsi fonok meg kiesnek, mert sokat kell egykezesben használnom, szóval a 7cm szélességből nem tudok engedni. Megvan ez az egész áldva.
Maximum még lefelé tudnék váltani valami Redmi 3 Pro vagy S, de az is visszalépés elég sok mindenben, kivéve a B20.
Vicc. Vagy tepsi vagy semmi, hát ez aztán szép.
Mi5c-ben reménykedtem, de azt is elbaltázták, Mi6 meg k.drága lesz, annyit meg elvből nem adok egy telefonért. És ott is valami tuti elbaltáznak.
Huawei-nek a képernyőgombok erőltetésétől van egyszerűen hányingerem.. A többi telefon meg kb egy szappantartó, ami megint nem jó.Szuper.
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Párom telefonvásárlás előtt áll, és szeretném a tanácsotokat kérni hogy ti mit ajánlotok.
Ami szempont nála:
- Max kijelző 5,5"
- Jó és használható kamera (szeret telefonnal is fotozni)
- Max ár 90-100 e környéke (maga a telo ára erre még tudjuk h rájön az áfa és egyéb dolgok)3 telefont néztünk eddig: Xiaomi Redmi Pro, Honor 6X és talán még a Honor 8-ra is hajlana (találtunk a spellmallnál 300 USD-ért)
Köszi előre is a segítséget
szép napot -
beg
veterán
válasz
viktorhu #131171 üzenetére
Még nincs, előszele van. Jövő év első felében várhatóak ezt támogató készülékek.
"Its latest modem is the Snapdragon X20, which we’re expecting to arrive in handsets in the first half of next year. Qualcomm describes this modem as an “essential pillar” for the rollout of 5G thanks to the rapid download speeds it supports."
-
viktorhu
veterán
válasz
#45553408 #131167 üzenetére
Tudjuk egyáltalán, hogy melyik sávokat fogja használni? Meg hiába is támogatja a sávot magát, ha az 5g mögött álló technológiát nem - és szerintem még nincs forgalomban olyan soc, ami támogatná, bár lehet, hogy tévedek.
Itt van pl. a Qualcomm egy hónappal ezelőtti közleménye az első sikeres kísérletükről: And our R&D efforts on 5G continue unabated. Last week we announced a very significant industry milestone that’s different than many of the other 5G demos and tests that are filling the news. It was the first successful 5G connection based upon the 3GPP New Radio (NR) work, which is expected to become the global 5G standard.
Gondolod, hogy azóta már tömeggyártásban szerelik a kínai mobilokba?
-
beg
veterán
válasz
#45553408 #131167 üzenetére
"Most estimates point to a 2020 initial rollout for 5G network technology, but we’e got to settle on a standard first."
És ez csak egy óvatos becslés, hozzánk olyan 10 év késéssel jön
Addigra meg még az a telefon is lebomlik amit 2 év múlva veszek.
Mi még a volte-ra is várunk miközben pl. Romániában vígan használják.
-
citkar
addikt
válasz
Atomgeszi #131164 üzenetére
Szerintem a fizikai méret, a B20 szüksége és az Mi4c-nél jobb kamera már ellehetetleníti a keresést.
Hasonló cipőben járok és én a ZUK Edge-n gondolkoztam, de az kb 7.5 cm széles és drágább,persze 5.5 colos, van benne B20, viszonylag egyedi a külseje, de az egyelőre nem ér meg nekem ennyi rafizetest, az Mi4c még túl jó. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Jelenleg egy Xiaomi Mi4c boldog tulajdonosa vagyok, de 1-2 hónapon belül le kellene cserélnem, ugyanis előfizetést váltanék, és szükségem lenne B20-ra..
Szóval van olyan telefon, ami nem szélesebb 7cm-nél(szándékosan nem írok coll-t már ilyen kávák mellett), van benne B20, ujjlenyomatolvasó, jobb üzemidővel rendelkezik, van benne távirányitó(infra) és jobb kamerája van, mint a 4c-nek? Főleg beltérben számítana ugye a jobb képek minősége. Minimum 64GB belső memória, de több jobb lenne, mert 2 sim kártyát használnék. Egyikről menne egy net adatkártya, másikról meg a gsm hívások.
Összeg olyan 70-80k.Hiú ábránd? Várjak esetleg?
-
Tetszik a pillanatnyilag bal oldalon látható kép:
Csak kínai telefonok vannak nevükön nevezve a szakmai témák legfrissebb tizesében.
Ez azért eléggé beszédes... -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #131152 üzenetére
Valaki esetleg?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #131151 üzenetére
Közben még nézelődtem, ez a HT16 PRO mennyire vállalható kategória?
Árban annyi lenne mint a 4A pro.
-
RVR400
veterán
Ha esetleg valaki duplán bevállalós:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #131151 üzenetére
Ez így első blikkre jónak tűnik, csak a kérdés, hogy tényleg lesz-e most április elején. Mert szerintem szűkös határidőn belül szeretném meglépni ezt a cserét, mert nagyon elegem van a WP10-ből.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
most költözök át egy Honor7-re Lumia 735-ről. Le vannak mentve az sms-eim, van egy outlook item fájl és egy HSH fájl.
Be tudom ezeket másolni valahova a készülékre (és ha igen, hova?) , hogy meglegyenek a régi üzeneteim?Köszi!
-
aytukabozs
addikt
válasz
hackeeeee #131150 üzenetére
Ez mondjuk?
Lassan csak megjelenik
(várjuk 1 ideje) -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lehet, hogy lecserélném a céges Lumia 550-em valami Droid-os telóra, mert kezd egy kicsit elegem lenni a W10 mobilból.
Szerintem ilyen 30, talán 40k körüli összeg lenne a keret. Mit tudnátok ajánlani? Ami fontos, hogy főként levelezést használok róla, szal szerintem 5" környékén lévő méret kellene, plusz sokat telefonálok.
Android 6, esetleg elérhető frissítssel 7.0. Min. 2GB ram, és lehetőség szerint 16GB, de ha 8 nem gond, mert túl sok alkalmazás nem kerül rá. Kamera annyira nem fontos, de azért fel lehessen ismerni, hogy mi van a képen.
Itthoni beszállítótól lenne valami jó ajánlatotok? Nem várnék heteket, hónapokat ha nem muszáj.
Agyaltam P8 Lite dual-on is, de az már kicsusszan a keretből.
Összességében, nem annyira fontos a dualsim, de ha már elérhető, akkor legyen, később bárhová jól jöhet majd.
Csak új jöhet szóba, használtat nem veszek.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
punky10
addikt
válasz
nepszter1 #131148 üzenetére
Nekem egy ilyen tok van a telefonomon, leejteni szerencsére még nem sikerült, de van ré esély, hogy túlélné.A sarkain nagy gumivastagítás, ha netán arra esne, sokat tompítana.A hátlapon egy műanyag erősítés, itt van egyébként a gyenge pontja is:a kitámasztó.Nem sokat használom, bár egy-két alkalommal hasznos volt, de ez a lap nem olyan stabil kinézetű, mint maga a tok.Gondolom nem akarták még vastagabbra készíteni a hátlapot.Szerencsére stabilan ül a helyén, nem zavaró.A hátulján,a szürke részen lévő dudorok brutálisak, mint egy endúró motor gumija...
Kesztyűben sem csúszik ki a kezemből.A bal alsó sarkában nyakpántnak van lyuk kialakítva, ez is ritka mostanában.Egy fényképező-tok karpántját füzem bele,így van egy plusz védelem a kiesés ellen, illetve bárhova fel tudom akasztani meló közben.Nem irodában dolgozom...
-
punky10
addikt
válasz
Zsiráfnyál #131136 üzenetére
Nekem 2 hasonló(nem ilyen) tokom van, egyikben sem melegszik.Belül nagyon jó höelvezető csatornák vannak kialakítva.Szerintem nyugodtan vegyél....
-
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #131138 üzenetére
"Material Silicon & Rigid Plastic & Rubber & Gel & TPU"
Hol van ebben fém? Már elnézést! -
Ájvé
veterán
válasz
Zsiráfnyál #131136 üzenetére
Kétlem hogy egy műanyag tokkal ilyen probléma lenne, inkább zárt fém tokok lehetnek problémásak. Nekem is van hasonló tokom és nincs vele semmi gond. S625 egyébként meg nem melegedős fajta szóval szerintem nincs miért adódnod.
Ez még egyébként nem is annyira zárt, ez teljesen szokványos tok. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Xiaomi Redmi4 Prime-hoz vennék egy [ilyen] tokot (jó nagy bumszli, elsősorban a fogásán akarok javítani vele), de azt olvastam, hogy az ilyen zárt tokok sokat tudnak rontani a telefon hőleadásán, ergo jobban fog tőle melegedni.
A kérdésem : Ajánlott ezt ráraknom, vagy keressek inkább olyat, ami a szellőzést kevésbé akadályozza ? Kell attól tartanom, hogy töltéskor / komolyabb igénybevételkor melegedési problémák adódnak belőle, vagy nyugodtan használhatom ?
-
beg
veterán
válasz
rasurosenpai #131134 üzenetére
2 dolog lehet még, egyrészt az APN módosítás után menü gomb, mentés. Különben elveszik amit beírtál. Másrészt meg elképzelhető, hogy nem aktiválták a mobilnetet rajta a szolgáltatónál.
-
doongoo
addikt
válasz
rasurosenpai #131132 üzenetére
-
rasurosenpai
tag
Vettem egy dual SIM-es S7-et, de nem tudom beállítani, hogy a UPC-s mobilinterneten keresztül működjön az adatkapcsolat. Van leírásotok, hogy hogyan kellene beállítani? (Az első slot-ban van a netes sim). Előre is köszi!
-
batai15
félisten
válasz
Zsiráfnyál #131130 üzenetére
Aliexpress eBay.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Kicsit off kérdésem lenne. Tokot keresek Xiaomi Redmi 4 (Prime) telefonhoz. Hol érdemes nézelődni (bármilyen webáruház szóba jöhet, kínai is), illetve milyen fajtát érdemes venni, és mi kerülendő ? Elsősorban a fogásán szeretnék javítani (tok nélkül elég csúszós), de a védelem is cél, ezért első körben valami jobb fajta "kinyitós" tokra gondoltam (persze minden más javaslat is érdekel).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #131127 üzenetére
Ki is bontottam előtte a csomagot. Rendes tag, mindig megvárja. Már ismer engem.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131126 üzenetére
Tudod , kenzom van, így pont tudom hogy nekem nem kell hátulra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #131118 üzenetére
Mikor 11 után lepacsiztam a DPD futárral pont azon gondolkoztam hogy nálad is jártak-e már..
Szép kis kütyü. -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131124 üzenetére
Ha elől lesz az fp akklr jöhet.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131122 üzenetére
Nekem a p10 jön be nagyon, hátha esetleg lesz honor verziója olcsóbban, ha nem akkor jövőre xiaomi lesz ismét.
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #131120 üzenetére
Csak annyi ezresem lenne ahányszor szerelembe estél ilyenekbe.
-
ggeleven
őstag
válasz
tibcsi0407 #131118 üzenetére
Kész a teszt? Videók? Podcast?
-
-
beg
veterán
Amúgy röhögünk rajta, de ip68, béhúsz, mi kell még?
Ennyi pénzért. -
-
habmalac
tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani olyan szervizt ahol foglalkozhatnak THL T7 telefon javítással. Asszonyom többször leejtette, eddig csak a kijelzővédő üveg tört, az utolsó óta a töltéscsatlakozó bánta. Mindenféle kitámasztás kell ahhoz, hogy bármilyen kábellel töltsön és egyre ritkábban sikerül beállítania, tehát megérett a javításra. Ja a célterület Budapest, III. kerülethez a legközelebb. -
7Sony7
addikt
Srácok, erről a ZoJi ról tudunk valamit?
-
batai15
félisten
Köszi srácok ! Egyébként ballagási ajándék lenne, egy gen1 Galaxy a3-at váltana, szerintetek érdemes váltani ,vagy nem igazán lenne érdemi előrelépés , és inkább fűzzem a csajt hogy adjuk el az a3-at , és forgassuk bele egy jobb telefonba ? Bár úgy gondoltam ha pénz maradna neki amit félre tehetne.
De ha esetleg bele forgatná a keretbe ,akkor b20 5 coll körül van valami jobb teló? -
glacious
addikt
válasz
batai15 #131100 üzenetére
Volt róla szó a topicban, a neten tesztel kínai telókat, van egy szombathelyi boltja és hivatalos forgalmazónak mondja magát. Összevissza beszél, amikor gyenge antutut dob a készülék nem számít, mert nem a pontok számítanak, amikor meg sokat, akkor azzal vagánykodik, hogy milyen sokat hoz a telefon és megéri. Ugyanakkor néha nagyon jó gondolatai vannak, de számomra az előzőek miatt nem hiteles, azért is a
. Mellesleg elég jó hasznonkulccsal dolgozik
Bár ki tudja, lehet szokott telefonálni a xiaomi vezető mérnőkeivel és tőle veszi az infókat vagy egy random weboldalról
Amit linkeltél abban viszont tényleg nincs B20 a leírás alapján, de az eustockosban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest