- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SamSem58
aktív tag
Hali,
A Lenovo A7000 telcsimre napok óta nem sikerül telepíteni a Google Play szolgáltatást. Ha be akarok lépni a play áruházba, csak malmozik a telefonom. Így nem tudok appot sem letölteni, sem telepíteni. A telepítés még a számítógépen keresztül lehozott app esetén sem megy. Mit csináljak ezzel a nyavalyás telefonnal?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#39868659 #109790 üzenetére
OK. Nyilván vannak alternatív lehetőségek. De eddig ez alapban benne volt a ROM-ban a KitKat-tal bezárólag.
Nem hinném, hogy ez olyan extra "fícsör", amit csak kiváltságos esetben biztosítanak.(#109789) cappa72: Ilyet én nem találtam, a saját készülékemen (Thl 5000) sincs. Gondolom ezek a "skin"-ek is egyfajta extrák egy adott ROM-ban. Vagy külön telepíthetők.
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #109784 üzenetére
DW Contacts and Phone Pro
Ha ugyes vagy megtalálod okosba -
-
válasz
Sanyesz. #109786 üzenetére
a menüben benne van, milyen színeket rendelsz egy-egy SIM-hez, aztán a státusz sorban szép fehér mindegyik
Ez lehet egy adott téma beállításának tulajdonsága. Ilyet én is átéltem, amikor valamilyen rommal vettem a telefonomat, aztán a témát átállítottam másra, és egyből színes lett a térerő ikon. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Azt jól látom, hogy a stock Android 5.1-ben nem lehet partnerhez csengőhangot társítani?
Sem a Cubot X12, sem a Doogee Y100 Pro ROM-ja nem tartalmazza ezt a lehetőséget. -
Ne már, h az akkumulátort is becézni kell "embereknek".
Én kérek elnézést a tudatlanságomért...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109778 üzenetére
Jesszuska
ez nagyon gázcsi
-
-
femiki
tag
Szerintetek ez jó áron van? Megéri? Elég jó paramétereket írnak, bár a kijelző lehetne kisebb.
[link] -
válasz
GIJoe #109772 üzenetére
Most nem védeni akarom a "kicsikémet", de ez szinte egy-az-egyben az Elephone P4000, csak "hazugságok" nélkül. (Na jó, az aksit és a kijelzőt eleve nem nézem.)
Viszont ez nagyon korrekt stílus:
Back camera 8.0MP(interpolated 13.0MP) back camera with dual flashlight and auto focus, support panorama, multi angle view, face beauty, smile shot, HDR
Front camera 5.0MP(interpolated 8.0MP) front cameraEzt (mármint a kamerát) nagyon elcseszték az Elephone-nál. Viszont már most 130 dodó... (Ha valakinek nem kell az 5,5"...)
-
WOT-H-A-C
veterán
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg a Xiaomi Mi4i készülékem .
Miui 6os szoftver van rajta amit most frissítek Miui 7-re
Miui6os szoftveren nem találtam magyar nyelvet. Nem tudom ,hogy lesz -e a hetesen ...
Ha nem lesz akkor ,hogy oldható meg a magyar nyelv elérése ?
Előre is köszönöm !
-
GIJoe
addikt
Új Cubotot lestétek? Jó kis combos akku van benne, 130$ ért EUből best buy lesz...
-
RBJ
addikt
leagoo elite 5 úgy látom jó kis teló lesz csak minek lespórolni a funkció gombok világítását nem értem.
-
atala
addikt
Azt tudja valaki, hogy a Gearbest-nél Normális-e a raktárkészlet?
Gondolok itt arra, hogy nem jelzik, ha elfogyott nekik, csak majd megrendelés után derül ki.
A Bangood-nál jelzik az oldalon a készleten lévő mennyiséget. -
dex02
tag
Sziasztok!
Az akku töltés hibás telóval kapcsolatban:
hsz:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_109451-109451.htmlAli azt írja h küldjem vissza a telót és visszafizetik az árát, vámolták a telót + 3k lenne a visszaküldés, nem szívesen küldeném el.
Szerintetek ezzel javítható lenne :
http://www.aliexpress.com/store/product/New-original-lenovo-usb-charge-plug-board-for-lenovo-S650-S658T-cell-phone-free-shipping/1178770_1877029981.html
vagy csak teljes alaplap csere? -
SamSem58
aktív tag
válasz
SamSem58 #109758 üzenetére
A helyzet változatlan, az internet úgy mászik mint a reumás csiga, az appok frissítése, szintúgy ilyen... Az A850+ hibásan is piff - paff az interneten van és se perc alatt telepít egy appot. Ez meg....
Míg szervizben nem volt A7000 addig ment a net és az appok letöltése, telepítése, most meg... a reumás csiga ehhez képest vágtat!
-
Secretknight
aktív tag
Megjött a Tinydeal-es EU-s Lenovo A399 rendelésem, 3 hét után.Innen sem rendelek többet eu-s raktárból,semmi értelme.Tuti kínából küldték...
Maga a telefon azt adja amit leírtak,se többet ,se kevesebbet.
Megfogásra,ránézésre szerintem minőségi a telefon,de a vas benne nagyon gyenge. A 11 éves unokaöcsémnek megfelelő lesz szórakozni vele,másra nem jó
.
-
nyisziati
veterán
válasz
cappa72 #109748 üzenetére
"Viszont szegényt még az ág is húzza, a második hibás darabot fogta ki; 2-ből 2-t. Én egy hibásat sem."
Hmmm, akkor elcserélték a gyárban, a te hibásadat is ő kapta!
@beg: (#109757) "Nem. Foscsi telcsi. F Ú Ú Ú J !!!444négynégy"
Ilyeneket ne írj, gondolj a teázókra/kávézókra is!
-
Beni2360
félisten
válasz
atala #109760 üzenetére
Egyátalán honnan szálit? EU-ból?
Ide kell visszaküldeni a telót.
Polígono Industrial Mutilva Baja, Calle E 11, Bajo, 31192, Mutilva, Navarra, Spanyolország
Baja az nincs messze. -
atala
addikt
Szerintetek ez azt jelenti, hogy van Európában szerviz központjuk?
[link] -
Depression
veterán
válasz
balazs1011 #109750 üzenetére
Oppo helyett inkább Samu a8
-
SamSem58
aktív tag
Na csináltam még egy gyári visszaállítás, a frissítések telepítése nélkül, az eredmény: el sem indul a telefon, 5 perce a Lenovo For Those feliraton áll! Nos, ilyenkor mi van? A kérdés tárgytalan, az akcsi kivételével és újra berakásával elindult... várom a fejleményeket!
-
GIJoe
addikt
TCL M2U 118$ (már kezdek bizonytalan lenni miért ennyi...)
-
SamSem58
aktív tag
Tegnap azzal kezdtem mikor hazahoztam, most megkísérelem telepíteni a frissítéseket, aztán újra visszaállítom, de ha akkor sem megy, akkor újra szerviz aztán piac a nálunk lévő összes Lenovo. Mert E L E G E M van abból, hogy egy hónapos telcsivel futok a szervizbe és visszaadják xarul, a 850+ meg 1/2éves korában megadta magát, és azóta sem találok épkézláb szervizt aki megjavítaná.
A páromnak vett A536 akcsija nem bír ki 10 órát egy csurig töltéssel.... (tudom tudom, hogy az A536 akcsija gagyi, de hogy ennyire, az már csúúúúúúcs!!!
Ezek után kérdezem, jó a Lenovo telcsi???
-
axxxl
csendes tag
válasz
Én ebben az árkategóriában az Oppo R7 plus-t néztem. Viszont szeptember végétől rendelhető csak az oppostyle európai áruházától.
[link] -
Julk
újonc
Coolpad Modenát vagy Portót vett már valaki? Kiváncsi lennék a véleményére? Eddig nagyon kevés információt találtam róluk. Lenovo a2010-ről is érdekelne valami használói tapasztalat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Lenovo k920 esetleg. Asus Zenfone 2 ML551; Honor 6+
-
balazs1011
aktív tag
Milyen telefont érdemes venni 120-140 ezer Ft-os az árkategóriában?
Aminek jó a kamerája,akkuja,kijelzője,kidolgozása,SW, RAM,ROM,GPS,
és minden egyéb kütyüvel el van látva. -
-
freelancer68
tag
válasz
KurtCobain #109736 üzenetére
A ZTE Blade V6 szerintem méltó utód lehetne. Tudja a B20-at is, csak nem olcsó és lehetne nagyobb aksija.
A német mediamarkt-ban 249 euro.
Blade V6 -
LantosBerry8
senior tag
válasz
KurtCobain #109736 üzenetére
Zopo Speed 7
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 2 hónapos A7000 telcsim, ami egy zsák hibával (komoly!) most volt szervizben. Ám mióta visszakaptam mászik az internet, egy appot van amikor 30 perc alatt telepít, most pl. a Swiftykey billentyűzetett 5. nekifutásra telepítette! Lehet ezzel valamit házilag kezdeni, vagy vissza a szervizbe - 2 hétig ültek rajta, nekem meg mindennap kéne a készülék, mert ez munka telefon. Aztán csak egy Lenovo A850+ telcsim van, ami meg dobál le a hálózatról.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
srácok, nincs most a gearbesthez valami klassz kis kupon?
-
Sanyesz.
őstag
Ma megérkezett a DooGee Y100 Pro és egy újabb Cubot X12. 8 nap alatt ideért.
A DooGee kicsit sötét ló, mert csak egy régebbi modellje járt nálam kb. 2 éve. Első benyomásra, nyomogatásra nem tűnik rossznak.
A hátlap nekem kicsit igénytelen, alig tudtam lebontani, de az a legkevesebb. Ha ezt választja a nejem a kettő közül, úgysem fogjuk sokszor leszedegetni. Ehhez nem szilikon, hanem áttetsző kemény tok (hátlap) járt, de már érkezik Aliról a flip tok.
Ami az én vesszőparipám, a Smart wake, ebben van. Többféle variációban. -
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, tesómnak keresek telót, olyan max. 50-55 ezerig. Igazából elvárás nincsen, most nem igazán tudom, mi elérhető ennyiért. És mindenképpen hazai beszerzésű kellene.
-
atala
addikt
Ha veszek pl egy telefont EU raktárból, és meghibásodik. Akkor nagy valószínűséggel már Kínába kell kiküldenem javításra. Ők vissza küldik a javított, vagy kicserélt telefont. A vám megfogja. Ilyenkor mi a helyzet? Vagy nem Kínába kell küldeni javításra? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Szerencsére még csak elméleti kérdés, de jó tudni, hogy mi van ilyenkor.
-
hunaqua
addikt
Ez az új ZTE V5 PRO szerintem egész jó külsejű,és a 180usd induló ár sem rossz.
-
b0bcat
addikt
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Péntek óta ez az állapota a telcsimnek: Fri Sep 11 14:30 Released by customs
A Posta kb. mikor fog ezzel kezdeni valamit? A postai nyomkövetőben csak ennyi van:
2015.09.11
11:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryVárhatjuk a telcsit a napokban, vagy ez mennyi időt jelent ennek a jó képességű cégnek? :S
-
7Sony7
addikt
Üdv! Redmi 2, 2/16 powerbankról veszi a töltést, szivargyújtóról és laptop usb-ről viszont nem. Mi lehet a gond?
-
anonym1s
őstag
válasz
Beni2360 #109681 üzenetére
En arra beszeltem hogy a kinai nem teriti vissza. Nem tudtam hogy ez igy mukodik, de ebben az esetben csak a posta ktsg-et, uzemanyag ktsg-et es az idot bukom a postara es vamhivatalba jarkalas miatt. Visszapostazni meg csomagkovetossel kell, mert kulonben eltunik utkozben, a csomagkovetos posta meg tobb mint 2000ft kinaba.
Az utolso mondatodat nem igazan ertem. Nem akartam kerdezni semmit toled. Mi az hogy IGEN? Mi igen? -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #109705 üzenetére
A felbontással még nem is lenne olyan nagy baj, de nem IPS panel van benne, ami nálam - bármilyen árcédulát is raknak mellé - kizáró ok. Amúgy a Landvo összességében nem rossz. Az L550 is tökéletes lenne az áráért, de pl az automatikus fényerőállítást inkább kihagyhatták volna belőle.
-
brekes
tag
Köszönöm a válaszokat! Talán rápróbálok, és rendelek egyet. Az a gond, hogy mostanában nem dicsérik ezt a gearbest-et, de ez már nem ide tartozik.
Köszönöm még egyszer.
-
-
brekes
tag
Sziasztok!
EZT szeretném megrendelni. Szerintetek mennyire igaz az, hogy octa core van benne? Írjatok már véleményeket erről a telefonról így első látásra. Vagy ha valaki már vásárolt ilyet, akkor tőle kérdem, hogy milyen? Érdemes venni, vagy hagyjam a pics*ba?Várom a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest