- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Beni2360 #110398 üzenetére
Képek vélhetően 32GB ROM-os telefonról vannak, de lejjebb leírásban 16GB-ot írnak, így az a mérvadó. Minideal tudtommal még megbízható oldalnak számít.
194-ért egyébként van Redmi Note 2 Prime 2/32GB-os 2,2Ghz-es és ami még talán lényegesebb EU store vagyis áfa nincs.
-
Gabriella_D
újonc
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, adott egy Myaudio telefon és pár napja nem lehet meg nyitni a kamera appot mert a következő hiba üzenetet írja ( A kamera alkalmazást nem lehet meg nyitni) El végeztünk egy gyári vissza állítást de most az ikon is eltűnt. Valami ötlet? Szoftverikus lehet vagy hardveres? -
törölt tag
válasz
cotag #110393 üzenetére
Ezt már írtam korábban is. A hívás az 2G (vagy 3G). Egy modul van és a 3G lefelé kompatibilis. A 4G viszont nem. Azt mindenképpen dobnia kell, ha azonos modulon hívást kell bonyolítania. A GSM hívásnak alapból magasabb a prioritása, tehát dobja a 4G -t. Talán, ha egyszer a szolgáltatók átállnak VOLTE -ra (Voice Over LTE), akkor nem fogja dobálni.
Vagy, dual aktív teló.
Vagy, nem engeded 3G fölé.
Vagy, VOIP -ot használsz telefonálásra. -
GIJoe
addikt
Tepsi nagy akkuval: 130$ (Cubot H1)
-
Surda-
őstag
A LETV LE1 -ről jókat írnak, vélemény erről a márkáról?
Minidealen 200dodó -
válasz
cotag #110388 üzenetére
Ez elég csekély infó ahhoz, hogy tudjuk:
melyik kártyán milyen tevékenység folyik, milyen a hálózati mód.Ez miatt kell pontos infót adni a kérdezéskor, és akkor ez még csak a 3g-s magyarázat...
-
cotag
senior tag
Hívás közben nincs internetem...
Sim1 telenor. Mi lehet a baj?
Zenfone2 -
Surda-
őstag
Az Ulefone kínai első,másod vagy harmadvonal?
A paris nem néz ki rosszul, az ára is baráti. -
atala
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110382 üzenetére
Igen, erre reagáltam. A listát azért írtam le, hogy mutassam, vannak hosszabb távú tapasztalatok is. De ezek valójában megint csak az adott készülékre érvényesek, tehát nem gondolom, hogy minden Zopo megbízhatatlan, vagy hogy minden Huawei tökéletesen használható hoszú évekig.
Azt akarom ebből kihozni, hogy több olyan modellel, amit ajánlgatok itt a fórumon, nincs saját hosszabb távú tapasztalatom, de ettől még lehetnek jók.
Nyilván nincs lehetőségem évekig "tesztelgetni" minden modellt.
Így aztán kénytelen vagyok azokra a tapasztalatokra hagyatkozni, amelyeket 1-2 hét alatt gyűjtök róluk.
Egy dolgot mondhatok biztosan: eddig egyetlen telefonnal volt csak gondom a dobozból kivéve (mikrofon hiba, de érdekes módon csak telefonáláskor), egy Spreadtrum procis hulladékkal.
Minden más tökéletesen működött, A-tól C brand-ig.
-
Sanyesz.
őstag
-
-
atala
addikt
Meg jött a Siswoo Cooper i7 telefonom.
Az a gondom vele, hogy ledobálja a hálózatot.
Szerintetek betudható annak, hogy egy régebbi normál sim kártyával használom?
Amikor vissza jön a hálózat, akkor tudok telefonálni, és nem is szakad meg, de ha nincs használva, akkor kb 15 másodpercenként 3 mp-re visszajön, majd újból ledobja.
Bekapcsoláskor egyből kiírta, hogy frissítés érhető el.
Szerintetek nyugodtan frissíthetek telefonon keresztül, vagy mindenképpen a számítógéppel kell? -
b0bcat
addikt
válasz
anonym1s #110372 üzenetére
Z3560 van benne, és 4.4-es Android a gyári rendszer.
@Sanyesz: Hosszabb távú tapasztalatom csak az alábbi modellekkel volt:
- Motorola Defy: kb. 5 éve van meg, kifogástalanul működik
- Huawei Y200: kb. 3 éve van meg, kifogástalanul működik
- Feiteng H7100: kb. 2,5 éve van meg, a GSM része kicsit rakoncátlankodik, a gombokat erősebben kell nyomni, és valami eléggé szívja az akksikat, de amúgy a mai napig bír 6 óra képernyőidőt egyhuzamban
- Haier W910: 2 éve van meg, pont olyan, mint újonnan, még az akku sem gyengült
- Zopo ZP700: talán egy évig volt meg, touch panel hibás lettA többi rengeteg modell csak futólag járt nálam...
-
beg
veterán
válasz
anonym1s #110369 üzenetére
Kettőnk közül nem engem küldözgetnek a moderátorok folyamatosan kényszerpihenőre.
Ez meg csak téged minősít. Ha tovább folytatod, nem csak órákra látogatod meg a kispadot.
-
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
-
törölt tag
válasz
faresz5 #110350 üzenetére
Ezzel egyetértek. Nem vertem a nyálamat, hogy engem csúnyán átvertek, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy az EU gari ígéretére nem szabad alapozni. Ettől még maga a teló lehet jó. Én sem bántam meg, hogy ezt választottam, annak ellenére, hogy gariztatnom kéne. De csak egy piti, érintkezési problémáról van szó, ami miatt biztos nem fogom Kínába postázni. Viszont gyúrható és nincsenek fagyások, leállások. Addig megy, amíg én nem kapcsolom ki, én pedig nem vagyok az a kikapcsolgatós fajta. X ezer órás uptime -jaim vannak. Nekem ezek a fontos tulajdonságok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
benceman00 #110368 üzenetére
Tudtommal Alin nincsnek trükkös postai módok (EU Express).
EU-s raktárról vagy egy-két webshop "speciális"postázásával lehetne megúszni.
(#110369) anonym1s: Urak! Ne kezdjük megint...
-
anonym1s
őstag
En ugy latom, hogy rajtam kivul itt senki nem rohog
Az a hozzaszolasom annak a jele, hogy nem vagyok elfogult, megirom a rosszat a zenfone2-rol is.
Irtam azt is, hogy a problema nagyon egyszeru volt, es megoldodott magatol, csak sajnos azt mar nem birtad felfogni.Ha van meg valami amit nem ertesz, nyugodtan szolj es leirom ujra szotagolva nagy betukkel, csak kerned kell.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
benceman00 #110365 üzenetére
"Ja és 4 dollár+ DHL postával ami elég jó"
Így teljes: + 27% ÁFA + DHL kezelési költség, azaz kb. $220
-
oris
aktív tag
válasz
benceman00 #110360 üzenetére
Nincs benne B20. Pedig tetszene. Jól látom? VAGY két sim, VAGY egy sim + egy micro SD?
-
törölt tag
Nem tudom elorevetit-e valamit, 6 honapos Mlais M9 ghost touch hiba.
-
benceman00
tag
Sziasztok
ZTE v5 pro (n939st) vélemény? Az egész aliexpress ettől hangos, hogy csak 160 dollár.Link
-
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a kínai okostelókat, de hamarosan aktuális lesz a váltás a mostani telómról.
Jelenleg melyik a legjobb ár/értékarányú gyártó? A Xiaomi kicsit kilőtt az árban, a Huawei-ről nem is beszélve, ezért Jiayu, Cubot, Lenovo...stb. esetleg megint THL lehet majd nálam a befutó. Van olyan, hogy egy gyártó mindegyik készüléke megbízható, vagy nagyok a hullámvölgyek? -
válasz
Viktor0610 #110352 üzenetére
Sajna azért a Lenovo sem a olyan "trükketlen" (ezt a szót most találtam ki
- elég vacak is lett, deviszont...):
A LenovoUI és VibeUI esetén a data partíciót felszorozzák egy értékkel, ami a ROM névleges értékére húzza a data partíció kijelzett értékét a beállítások -> tárhely menüpontnál...
Innentől....
Gyanítom azt is, hogy a P70-A akkumulátora, ami névlegesen 4Ah, az nem akkora, mint amekkorát írtak rá. Nem kalbrált mérési eredményem 3500mAh. -
-
faresz5
aktív tag
válasz
#79335424 #110344 üzenetére
Mi úgy voltunk vele, hogy inkább a Zopo, az esetleges kínai garival, ha megszűnne az EU gari, mint egy pl Doogee a szitázott aksijaival. Az aksival minden nap együtt kell élned. garanciára meg vagy szükség lesz vagy nem,ha szükség van, akkor még mindig ott van második esélynek a kínai gari.
El kell fogadni, a kis kínai egy trükkös fajta, mindent megtesz a profit érdekében. -
b0bcat
addikt
"4300-as akku szerintem erős kamu egyébként, talán 3000 körüli lehet benne maximum, de inkább még annyi se, 2300-as ha van benne. Méretei alapján nem igen lehet benne több, tabletekben van ekkora akku, nem telefonban."
Én 3600 mAh körülire tippelem az eddig tapasztaltak alapján.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #110342 üzenetére
Ettől független, off és valóban meg van erre a megfelelő topik.
-
törölt tag
válasz
faresz5 #110337 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ezek olyan cégek, amiket a Zopo hoz létre, amikor kihoz egy olyan típust, amiből szerinte nagyobb mennyiséget tud értékesíteni az adott régióban, de hivatalosan nincs köze hozzájuk. Ezek egy ideig tolják a kütyüket jó, helyi feltételeket ígérve és közben sztem még az adóval, vámmal is trükköznek. Majd, egyszer csak nyom nélkül eltűnnek, a Zopo meg sajnálkozva teszi szét a kezét, hogy ő nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, hiszen ő nem ígért EU -s garit, meg EU -s szervízhátteret. Azt egy tőle "teljesen független" kereskedőpartnere ígérte, ami viszont sajnos, jogutód nélkül megszűnt. Természetesen a készülékre érvényesíthető a gyárí gari.... Kínában. Te mit írtál, hogy miért döntöttél a Zopo mellett? Hát, sztem pontosan ezért csinálja ezt a Zopo. Ügyes trükk.
-
L4mie
veterán
válasz
LantosBerry8 #110342 üzenetére
Így van én kértem, soz.
-
válasz
fa4hu #110339 üzenetére
Lehetne ezt a megfelelő, külföldi rendelések topikban?
Köszönet. -
fa4hu
őstag
válasz
L4mie #110332 üzenetére
2015-09-12 Data Received Parcel Data Received
2015-09-14 18:50 OWE UK Hub Received Received
2015-09-14 19:08 Departed LHR Departed LHR Departed LHR
2015-09-14 20:04 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. Order information has been transmitted to DPD.
2015-09-15 11:56 London Heathrow Received Received
2015-09-17 09:07 Netherland Received Received
2015-09-17 18:58 AMSTERDAM [NL] In transit. In transit.
2015-09-17 23:49 Best [NL] In transit. In transit.
2015-09-21 23:50 Budapest [HU] In transit. In transit.
2015-09-22 6:49 Zalaegerszeg [HU] At parcel delivery centre. At parcel delivery centre.
2015-09-22 7:57 Zalaegerszeg [HU] Out for delivery. Out for delivery.
2015-09-22 10:49 Zalaegerszeg [HU] Delivered. Delivered. -
Sanyesz.
őstag
-
faresz5
aktív tag
válasz
#79335424 #110333 üzenetére
Ezért mondtam,hogy egyéni preferencia. Nálunk ezek voltak a fő indokok.
Alapvetően ha belegondolsz kínai telefont nem feltétlen a garancia, hanem az ár miatt veszel, az hogy vállalnak rá eu garanciát az egy plusz pont, hogy meddig az megint más kérdés, lásd a példád. (ez persze lehet az elégedetlen felhasználó, jogos kifogása is) Az hogy a jövőben mi lesz, esetleg garancia, megbízhatóság tekintetében, azt sem én sem más nem fogja tudni megmondani előre.
Tesztek annyira nem érdekelnek, lényeg,hogy amire használva van, azt maradéktalanul teljesítse, hogy most 30,40,50 ezer pontot ér el, a különbséget azt böngészés, chat, de meg kockáztatom játék közben sem fogod észrevenni. A telefon gazdája meg azt sem tudja mi az az antutu. Nem arra kell neki.
Próbaképpen, 1.3-1.5-s procival 32ezer pont körül teljesített,(speed 7 ) a Te 2ghz-s procid 40k-t, ami reálisnak tűnik. -
BenszeT
tag
válasz
tpeter77 #110330 üzenetére
Mobile Uncle Tools\EngineerMode\Hardware Testing\Audio
Ezen belül a loudspeaker a külső hangszóró.
Normal mode-n belül a sip értékeit állítva állítod a bejövő hívás hangerejét.Max vol-t biztos ami biztos nem vinném 160-170 fölé, nehogy kinyírja a hangszórót.
Ezt nem hiszem el
, fél órán belül másodszor
-
trebrona
nagyúr
-
törölt tag
válasz
faresz5 #110325 üzenetére
Garancia? Hahaha! Amikor még hittem a mesékben, akkor vettem egy ZP999 -est a zopomobile.eu nevű helyről, EU -ból szállítással, két év EU -s garanciával. Majd, a Zopo legnagyobb sajnálkozása közepette, tok-vonó megszűnt a zopomobileshop.eu. Most pedig mi a szitu? Megint van egy zopo..... nevű oldal, ahonnan a speed 7 -eseket lehet rendelni, EU -s raktárról, EU -s garanciával. Na, és mi van odaírva? Az, hogy ez a szolgáltatás csak arra a két modellre vonatkozik, én már nem érvényesíthetném ugyanott az EU -s garanciámat. Hát nem fura? Te mire tippelsz, hogy ezután mi fog történni?
A teló meg valóban felhasználási módtól függ. Én eleve a 7plus -hoz hasonlítottam. Amiket én látok:
-A szintetikus tesztek alapján kb. ugyanott van a két vas. A ZP999 40000 fölött gurít Antutuban.
-Lolli nem érdekel, mert semmi olyan pluszt nem hozna, amit használnék.
-NFC.
-AC -s Wifi.
-Nem szeretem a kijelzős navigombokat.
-Dedikált kameragomb, ami bármi más is lehet. Nálam most híváskezelő és "zseblámpa" kapcsoló. -
fa4hu
őstag
Megjött a Gearbest-től múlt héten rendelt Mlais M9 Plus (családtagnak lesz). Rövid használat és beinstallálás utáni tapasztalatok:
Kecses (vékony), jó összeszerelés (nem ropog), a qHD ellenére jó képernyő (jó betekintési szögek), Antutu 27k, de időnként meg-megröccen (pl. ha a háttérben a Play alkalmazást frissít vagy a Facebook kavar valamit, hiába csak 1GB RAM), 2,5 órás képernyő idő mellett 61 % akkutöltöttség, KingoRoot-tal könnyen rootolható. Kamerát és GPS-t még nem teszteltem.
-
tpeter77
addikt
egy kis tanácsot kérnék Tőletek!
1.
ha online Videót nézek a telefonnal pl. youtube-ról, a külső hangszórót nem tudom eléggé lehalkítani.
Este rossz főleg, mikor a gyerek már épp aludna én meg halkan néznék pár percig egy kis videót, vagy hallgatnám halkan az égésteret, hogy mit bénáznak a Mareával.Mobileuncle Tools-szal hol tudom belőni, hogy a minimum és maximum hangereje mennyi legyen a külső hangszórónak mp3 hallgatás vagy videónézés közben?
A max hangerő rendben van, csak a minimum túl sok.2.
Telefonálás közben a hívó fél hangját szeretném feljebb hangosítani egy picit, mert ha buszon ülök akkor kevésbé hallom jól, ez nem szól olyan hangosan, mint egy hagyományos (buta) telefon.
Ezt pontosan melyik menüpontban is tehetem meg?köszi!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #110328 üzenetére
Bedobta a "Promóciók" közé. Francba.
Most már Isten meg nem ment, hogy rendeljek valamit. -
-
Sanyesz.
őstag
Vajon miért nem tudok regisztrálni a Gearbest-re? Már két e-mail címmel is próbáltam, többször is kértem újra aktiváló mailt, de egyik címre sem jött meg soha.
-
ans1980
tag
Olcsóbb árkategóriában keresek telefont. Októberben jelenik meg a Cubot p11. Paraméterei alapján simán bevállalnám, meg még tetszik is viszonylag. Azt írják 85 dollár körül lesz. Van mostanában ennél jobb ajánlat ennyi pénzért?
-
faresz5
aktív tag
válasz
#79335424 #110323 üzenetére
Nem rossz az se, mi az 5.1 android, EU garancia, ill az 5" kijelző, friss proci miatt választottuk ezt a modellt ill a 40 dolláros kupon miatt.(200-40)Így ez a telefon, legalább is nekünk jobban megérte ár teljesítményben mint a Zp999 3X.
Persze ez egyéni preferencia, fontossági sorrend kérdése. (NFC nincsen a Speed 7 -ben, thl t11ben van, még soha nem használtam.) -
faresz5
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #110322 üzenetére
válaszoltam mindenkinek
-
faresz5
aktív tag
válasz
Liberator24 #110318 üzenetére
Nekem legalább is élőben nem zavart a keret, sőt most hogy mondod, néztem meg, eddig fel sem tűnt
THL T11-nek ugyanekkora kerete van. Majd csinálhatok összehasonlító képet, amikor lesz megfelelő fényviszony -
törölt tag
válasz
Liberator24 #110318 üzenetére
63 % display area
Jol korbekeritettek -
-
faresz5
aktív tag
Zopo Speed 7 tapasztalatok 2
Nálam vendégeskedik egy barátom telefonja, amíg haza nem ér:
Az idegesítő wif kapcsolódási hibát mint már mondtam javították, épp felakartam rá rakni a javítást a nap végén amikor egyszer csak jelezte,hogy vezeték nélküli frissítés érkezett. Kb 5perc alatt fel is rakta, azóta a wifi remekül működik, kapcsolódik, nem dobálja el a jelet, ahogy annak lennie kell.(és már ébreszt is, ez volt a másik hiba) 3. hiba, nem működött a trafihunter alkalmazás, a frissítés felrakása után ez is megjavult.
Wifi Erőssége egy THL T11 telefonnal összehasonlítva, jóval erősebb, nagyobb hatótáv, ahol a thlnek csak 1 csík volt, ott ennek 3 csík ill látott ill kapcsolódott olyan routerekhez is amit sem a laptop, sem a thl nem érzékelt.(nagyobb épületben egy felső szinten levő.)Akksi, azonos használat(facebook,skype,trackcheck, email kliens, fél óra játék,internet esténként,teljes fényerő,40 perc telefon) mellett 2 simkártyával, a thl 1napot bír,(2700) ez kb(2500) nem egészen 1.5 napot. Persze ez betudható az új aksi voltának is.
Az extra energia takarékossági módot még nem próbáltam ki.
Összeszerelési minőség: nem recseg, nem ropog,de alapvetően műanyag, kis fémnek látszó peremmel.Telefonbeszélgetés:
Jóval jobb minőségű, mint a THL T11 esetében, tisztán, érthetően hallható, sehol egy visszhang, vagy hanghiba.GPS: teszi a dolgát ahogy kell, gyorsabban talál műholdat mint a THL, kikapcsolt mobile nettet,menet közben. Pontosságával se volt gondom.
Képminőség:
szar a netem nem igazán tudok feltölteni, ahogy nézegettem, átlagos, a piros kicsit lehetne élénkebb.(igaz szürkületkor fényképeztem)
Negatívumapi használat alatt legalább is nem jött még elő.(ami volt hiba és fent említettem azt javították)
Talán ami említésre méltó, Nilkin(2A)töltővel is elég lassan tölt, THL-t 2x feltöm mint ezt egyszer.Meg volt az esés próba is(talaj nem olvasol prohardvert) igaz, Vikuiti 3m fólia van rajta, 1métert zuhant parkettára pofára, semmi baja nem lett, burkolat is sértetlen marad, egy hajszál karc nem lett még a sarkoknál se. Azóta megjött rá a tok is, tokban van tartva.
-
devGyuri
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #110307 üzenetére
Én azt az "in stock" feliratot a gyártó tegnapi üzenete fényében némi fenntartással kezelném: [link]
-
Többségnek.
Láttátok, hogy elindult a Coolpad Magyarország?
Tud erről vki valamit?
-
LantosBerry8
senior tag
Minideal -nél mind kettő raktáron:
- Zopo Speed 7
- DooGee F3 proMelyiket érdemes megvenni? /naggyából ugyanaz a spec mindkettőnél/
Márkával/típussal kapcsolatban tapasztalatok? -
drr
őstag
válasz
L4mie #110305 üzenetére
Linkeltem már...
Ott már nem annyi az ár, de nem sokkal több. Fülessel együtt 165 dodó.
Itt meg az alapcsomag 149... -
topi66
aktív tag
A Tinydeal ma adta postára a Dooge x5-ös olcsóságot,kíváncsian várom....
-
Beni2360
félisten
Hát a legdrágább a telenor és + kapcsolási díj. Kellene tudni a rendszert,
Általában a névjegyzékben lehet a neveket társítani a kártyákhoz.
De azt már nem tudom, hogy előbb át kell másoltatni a telefonba a neveket, és engedélyezni kell a dual hívási lehetőséget.
Képtársítás is csak a telefonba másolt számoknál lehetséges.legalább is nálam a 4.4.2 .nél.
majd még jönnek tanácsok. -
Yag
tag
Sziasztok!
Dualos telóm van de csak egy kártyám.
A gyerekemnek szintén duálos de kêt szimkártyával használja. Telenor/Voda. Mivel nincs gakorlatom mert nem használok két kártyát nem tudom megmondani neki hogyan állitsa be a telefont hogy a vodás kártyán lévő számokat vodás kártyával a telenoros számokat telenoros kártyával hivja?! Jelenleg csak a telenoros kártyát használja a telefonon kimenő hívásokra. Mi a módszer? Biztos valami egyszerű de ha egyszer nem használja az ember akkor nem is tudja. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest