- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
aytukabozs #111162 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz
aytukabozs #111156 üzenetére
Szerintem az 550 mha az nagyon kevés, még ha jóval kisebb is a kijelző. Plusz ez a 240*432 sem tűnik túl szabványnak.
-
helixP
nagyúr
válasz
Graphics #103967 üzenetére
Köszi a választ Neked is!
Ja, tudom, az igények... De azért nem lehetetlen talán: Wayteq Talk 5H-m volt, ami tökéletesen megfelelt, csak nem OGS-volt a kijelző, bekoszosodott az üveg és a panel közt, most THL6Pro van szeretem, csak software gondjaim vannak, szóval valami ilyesmi lenne jó.
Asszonykának 1GB-redmije van, és nem karcsú egyáltalán.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Új telefon után nézek, nálam már nem telefon ami nem 2 simes5-5,5'' közötti, HD, IPS-es, lehetőleg Snapi 410-teljesítmény körüli, (bár az újabb széria MTK-se riasztanak el) telefon jár az agyamban. Max 50.000-ért. Kínai márka nem gond, csak hazai gari jó lenne.
Tudtok segíteni nekem ötletelni? Előre is köszi!
-
helixP
nagyúr
válasz
b0bcat #93747 üzenetére
Köszi a tippet! Lehet, hogy 5''-ön elég is a qHD...
Amúgy az ilyen Dogee-Navon-BeeX -szerűségekben mennyire lehet bízni? Ki végzi a javítását? Telemax? Elektrodoki?Külföldi tesztben olvastam, hogy csak 2-t, de amúgy ja, én sem használtam még 2-nél több érintést egyszerre
Át is nézek a topicba kérdezősködni -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Thl T6Pro-ról van valakinek véleménye? Negatívumként mondták, hogy kicsit fakó a kijelzője és csak 2 pontot érzékel, ezen kívül tudunk valamit?
Amúgy olyan 45 ezerig keresnék dual sim-et, 5 col környéken, 4 mag, 1 GB-rammal, ami nem a Talk 5H, nem Kínából. Esetleg van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest