Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Sajnos most épp nincs annyim, hogy vegyek egy ilyet. Leghamarabb jövő hónap ilyenkortájt lesz. Szóval muszáj várnom.

Igazából a 16-20TB-ből mondjuk 4TB ami életbevágó arra meg van másik HDD is másolatnak, amiről nincs másolat az nem is fontos igazán. A sorozatok meg ilyesmi, újra beszerezhető, de kényelmes ha ott van. Ugyanez igaz az ideiglenes szerkesztett file-okra stb.
-
csibe1
addikt
Várogass nyugodtan, aztán hoppon maradsz.
Jövőre meg már nem 6 ezret kell az 50-hez hozzádobni...
Szép méret a 16TB, de én nem vennék akkorát. Tartós tárolásra biztos nem.
Idén is nézegettem a 20TB-os merevlemezeket aprón, aztán inkább hagytam.
Ha elszáll, akkor 20TB adat száll el; az meg nem hiányzik.
Aztán mindenki maga tudja... -
KROK640
nagyúr
A baj az, hogy láto, én, hogy most kéne megvenni, de most meg kb januárig nem lesz pénzem

Egyébként 50 ezer lett volna lélektani határ, és én is néztem, hogy már volt 56-ért is, már nagyon közel jártunk ...16TB 107 ezerért? Csak maradna így januárig, én is elcsábulnék. Azzal szerintem olyan lenne mint most a 4TB-ossal, hogy a megvétele után 4-5 évig elég volt.
-
bteebi
veterán
Mondjuk azon még nem buksz annyira sokat, persze értelmezés kérdése. Ahogy nézem, arányaiban talán többet drágultak.
8 terás HDD-nél 50 ezer körüli árra emlékszem legolcsóbbnak, nemrég mintha 54-ért láttam volna, most meg már 70 ezer. 8700/TB, ami volt már 6 ezer körül is. A minimumhoz képest +40%, de még a nyári árához is majdnem +30.Viszont pont tegnap láttam 16 terás Seagete HDD-t 107 ezerért, ráadásul elvben 5 év garival. Lehet, hogy elcsábulok majd arra.
-
ZoliZoli
csendes tag
B@szódjon meg az a.i.!

-
bteebi
veterán
A HDD-k is már vagy 20%-ot drágultak - bosszant is rendesen.
-
eszim
csendes tag
Ha "90 százalékos plusz bevétel" -hez "280 (!) százalékkal ... több" értékesítés tartozik, akkor pont hogy nem nőhettek a kontroller árak.
A 10 év hiányra előre jóslás meg a mostani ai őrlet alapján elég bátor.
-
Még szerencse, hogy 1TB-on elleszek még nagyon sokáig (~150GB a foglalt adat már hosszú évek óta
) -
bozont
veterán
Én meg részben azért mentem am5-re, hogy több nvme csatlakozó is legyen a gépbe, és a sata ssd-ket majd cserélem. De úgy tűnik egy darabig marad a jelenlegi felállás.
-
ddekany
nagyúr
Lehet, hogy 1 év múlva az is ezt fogja mondani, aki ma vette. Mert ha szűkös a flash meg DRAM gyártókapacitás, akkor versenyzünk érte az adatközpontokkal, ők meg többet adnak a "liciten". Gyártókapacitást bővíteni meg gondolom sok év, ha egyáltalán nekiállnak (mert nem tudom, hogy szerintük hány évig épülnek ilyen ütemben az új adatközpontok).
-
freeapro
senior tag
Végre egyszer jó időben vásároltam be RAM-ot és SSD-t is

-
csibe1
addikt
"Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k"
Már megint vagy még mindig drágulnak az SSD-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest