- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Van benne olyan parancs, hogy folyamatosan küldi az SMS-eket, alapesetben 5 percenként, amíg le nem állítod, és az időköz is szabályozható. Ezt gondolom mozgás esetére tették bele. Hogy ki fizeti az SMS-eket az valóban jó kérdés, mikor én teszteltem, nekem nem számlázták ki később, úgyhogy gondolom az Avast szerverein keresztül fut a dolog.
Megy NET nélkül. Tesztelve. Az egyetlen ilyen program.
Hard reset ellen is van védelem, be lehet tenni a programot a rendszerfájlok közé, azok reset-kor nem törlődnek.
Döglött kártya vagy repülő mód ellen valóban nincs mit tenni, de feltételezhető azért, hogy a telefonba előbb utóbb működő SIM fog kerülni. Bár ha hónapokig pihen a pult alatt kikapcsolva, akkor az valóban szívás.
Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem, főleg hogy az tényleg nem megy NET nélkül.(#41588) suti_88
Hogy repülő módban nem fog neked SMS-t küldeni az szinte bizonyos.(#41591) randras
Ennek értesz esetleg a működéséhez részletesebben is? Vagy hol olvastad? Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni.
Aktív témák
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Indulhat a hardverparti!
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPad topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest