Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
volvoguy #41579 üzenetére
Azért vannak buktatoi a "kivánságlistádnak".
Ne kelljen a NET.OK.Ellopták a telod,SMS-sel aktiválod a GPS-t,az rögziti,hogy hol van.És mi lesz azután?Mivel küldi el a koordinátát?SMS-el?És ha mozgásban van,akkor percenként küld kettöt?Ki fizeti?
Sajnos ezek a progik csak akkor érnek valamit,ha amatörök kezébe kerül a telo.Ugy már szereztünk vissza kb 3 éve Nokiát.De akkor bennehagyták a SIM-et is a nagytudásuak.Jobb esetben kicserélik a SIM-et,valami élö kártyára.De NET nélkül akkor sem menne.Azon keresztül tud üzenni a telo(régebben a Nokia SMS-sel árulta el a helyét,de mint irtam,totál kezdök voltak...)és ugy tudnád nyomonkövetni.
De ha nyomnak egy hardresetet,vagy egyszerüen egy döglött kártyát tesznek bele,esetleg rpülömodra kapcsolnak,akkor sajnos löttek a telonak.
Én azért használom a Cerberust,de akciosan vettem meg...
Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest