Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Azért vannak buktatoi a "kivánságlistádnak".
Ne kelljen a NET.OK.Ellopták a telod,SMS-sel aktiválod a GPS-t,az rögziti,hogy hol van.És mi lesz azután?Mivel küldi el a koordinátát?SMS-el?És ha mozgásban van,akkor percenként küld kettöt?Ki fizeti?
Sajnos ezek a progik csak akkor érnek valamit,ha amatörök kezébe kerül a telo.Ugy már szereztünk vissza kb 3 éve Nokiát.De akkor bennehagyták a SIM-et is a nagytudásuak.Jobb esetben kicserélik a SIM-et,valami élö kártyára.De NET nélkül akkor sem menne.Azon keresztül tud üzenni a telo(régebben a Nokia SMS-sel árulta el a helyét,de mint irtam,totál kezdök voltak...)és ugy tudnád nyomonkövetni.
De ha nyomnak egy hardresetet,vagy egyszerüen egy döglött kártyát tesznek bele,esetleg rpülömodra kapcsolnak,akkor sajnos löttek a telonak.
Én azért használom a Cerberust,de akciosan vettem meg...
Aktív témák
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi