- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aminat #48872 üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest