Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aminat
üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni.
Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest