- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aminat #48872 üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni.
Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest