Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aminat
üzenetére
Nekem is kiolvassa az SD tartalmát hibátlanul driver nélkül (idáig már szerencsére eljutott a windóz), de szerintem a netmegosztás feltétele a driver. Bár mint mondtam sosem próbáltam, csak abból következtetek rá, hogy komolyabb kábeles mod-olásokhoz (gyári flash-elő, adb) is kell.
(#48862) fdisk
Igen bocs, azt a másik kollégának szántam, de ezekszerint már gurúl akkor a voice search neked is.
Én végre ráéreztem hogyan kell vele beszélni, úgyhogy már egész értelmes mondatokat sikerült összehozni, meg így már a GTranslate beszélgetés módjával is elég komolyan lehet szórakozni. Annyi, hogy nálam az egyszerűbb, rövidebb szavakat nem érti meg sokszor, mint az ilyen, van, ezzel, stb.. Bár lehet csak nekem kell még szebben megtanulnom beszélni.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest