- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
noorbertt
őstag
Valahol olvastam h lesz egy frissítés és onnantól aksibarátabb..
Nem tudom hol és mikor,de a napokban kipróbáltam. Éjszaka felcsatlakoztatva hagytam és összesen 10%ot esett az aksi úgy hogy minden futott ami általában szokott. Most non-stop megy és semmi extra változást nem érzékelek. Nem is lassul be a telefon (Xperia Arc cyanogenmod 9).Próbáld ki. Maximum nálad máshogy lesz..
szerk: Általában üzenetekre használom telefonon , így a hanghívásról nem tudok nyilatkozni aksi terén,,de természetesnek venném ha az szívná az aksit.
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
noorbertt
őstag
Hali,
Igaz ez az app topik.. De erről érdeklődnék. valaki próbálta már? Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a képernyő bekapcsolásnál is kódot kel megadni? Vagy csak bekapcsolásnál? Mert beállításnál a képrenyőkódot is be kel állítani..
Csak az válaszoljon rá aki próbálta.
Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest