Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Oldman2 #48263 üzenetére
Hát igen a komolyabb feladatokba én is belebukok, érhető ha valaki pár apróság megoldásához sokallja a befektetett energiát, ami a kiismeréséhez szükséges. Nekem már megtérült azzal a 10-20 profillal, amit pár hónap alatt legyártottam magamnak vele, és azóta is nagy megelégedésemre használok. Sőt most a legutóbbi verzióval már elméletileg önálló programokat is lehet majd gyártani. Gondolom arról van szó, hogy egy komolyabb profil feltelepíthető lesz magában is, és majd futhat Tasker nélkül. Ha egyszer sikerült stabilizálni erre a fos LG-re a CM-et, szerintem beleásom majd magam ebbe a programgyártásba, számomra nagyon érdekes hangzik.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest