- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
-
atillaahun
veterán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Hát a faszbukknak én még egy izmos uninstall-al szedtem be az összes engedélyét, gyári böngésző meg gondolom valami keresési találatokhoz szokja néha használni, természetesen kukáztam azt is.
Egyébként én semmiképp se vonom kétségbe az engedélykezelés létjogosultságát, többek között ezért is használok CM-et, aztán amelyik app nem állt sorba egy-kettőre attól bevontam a GPS meg net jogosultságokat, - küldje a célzott reklámokat az anyjának. -
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Autós topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest