Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Bone123
üzenetére
Nem hiszem. Én is próbáltam kiokosítani a Voice Serach-öt mindenféle trükkökkel, de úgy látszik ez ICS/JB nélkül nem akarja bevenni a parancsokat. Gondolok itt a hangtárcsázásra, ami - mint valaki már jelezte - működik ICS alatt (bár érdekes módon ott is csak a "calll"-t ismeri hiába van magyarra állítva).
A "milyen idő lesz holnap" talán nem a legjobb, mert elméletileg nem kell tudnia, hogy éppen hol vagy meg mikor van az a holnap. Szerintem a "Budapest időjárás előrejelzés"-el többre mész.
Szerintem a navigálással sincs gond, olyan szempontból, hogy nem a GMaps-nek kell bemondani a címet, hanem a GNavi-nak. A parancsokat valóban nem tudja (még?) értelmezni.
Nekem egyébként a Tiszai pu.-t gond nélkül felismeri, és meg is találja. Meg ilyeneket is bevett, hogy Lillafüred, meg Bükkszentkereszt önkormányzat.
Először nekem is szarakodott, de aztán rájöttem hogy kell vele beszélni.Bár úgy tűnik nekem, - hogy ugyan bekerült a magyar nyelv, de egészében nem integrálták még annyira a rendszerbe mint az angolt.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő