Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
RootRulez,
Handsent: Elméletileg a Settings/Notifications settingsen belül van egy Notifications beállitás (látható a bar-ban vagy sem).
Látom az sms appokon gondolkozol. Nekem Handcent van, nagyjából megfelel. Ami nem tetszik, az a kevés skin (talán 4-5 féle van), illetve lehetne valahogy a buborékok méretét állitani (pl teljes oldalszélességbe) az jó lenne. Minden más tetszik benne amúgy. Nem néztem a Go SMS-t, szóval ha mindkettőt kipróbálod jöhetne esetleg egy rövid pro-kontra.Missed: én is a Missed Remindert használom - bevált
K-9 korlát: nem kell hozzá IMAP. Kikisérleteztem a múltkor , egy csomó fiókkal, pop3 és imappal is. Egyszerüen a Freemailt nem birja. Nekem a gmail pl pop3-ra van beállitva, és ennél jól csinálja, a nagy leveleknél csak addig szedi le a tartalmat, amig engedélyeztem, a többit külön kattintásra tölti csak le.
Aktív témák
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi