- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
RootRulez,
Handsent: Elméletileg a Settings/Notifications settingsen belül van egy Notifications beállitás (látható a bar-ban vagy sem).
Látom az sms appokon gondolkozol. Nekem Handcent van, nagyjából megfelel. Ami nem tetszik, az a kevés skin (talán 4-5 féle van), illetve lehetne valahogy a buborékok méretét állitani (pl teljes oldalszélességbe) az jó lenne. Minden más tetszik benne amúgy. Nem néztem a Go SMS-t, szóval ha mindkettőt kipróbálod jöhetne esetleg egy rövid pro-kontra.Missed: én is a Missed Remindert használom - bevált
K-9 korlát: nem kell hozzá IMAP. Kikisérleteztem a múltkor , egy csomó fiókkal, pop3 és imappal is. Egyszerüen a Freemailt nem birja. Nekem a gmail pl pop3-ra van beállitva, és ennél jól csinálja, a nagy leveleknél csak addig szedi le a tartalmat, amig engedélyeztem, a többit külön kattintásra tölti csak le.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest