Hirdetés
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nézzetek be és szóljatok hozzá, megéri!
-
olbaidhun
őstag
Üdv kollégák!
Várom építő jellegű kritikátokat és segítségeteket a következő munkámhoz, melyet a képre kattintva elérhettek. Sajnálom, hogy jelenleg ennyire kevés információt szedtem össze, de még sokat fog változni a jelenlegi beta-hoz képpest a lap, különösen, ha lemegy a nyári dömping a melóban és több időt tölthetek a "felfedezéssel"
-
olbaidhun
őstag
válasz
olbaidhun #2292 üzenetére
.. [annó].. alig találtam meg a lapot, pedig mennyi óra van benne
ha valaki lát benne fantáziát, vagy a fórum egyértelműen nem utasítja vissza, akkor a napokban hozzáfogok.. segítségre mindenképpen lesz szükségem, mert jelenleg halvány fogalmam sincs még az android-ról.. a bajtársak jelentkezését várom és természetesen az építő jellegű ötletet/kritikákat is.. mint mindig.
-
olbaidhun
őstag
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolva van a telefon? Rengeteg itt a kérdés ne kezdjek el készíteni egy faq-t? Olyasmire gondolok, mint az LG arenamnak volt..
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Egy fekete HTC hero boldog tulajdonosa lettem és kérdéseim a következőek lennének: van valamilyen "kötelező" program a taskkilleren kívül amit ajánlanátok?
másik: hallóttatok már a ps emulatorról androidra? valakinek működik? tapasztalatok? [link]
üdv és köszönet
Csaba
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 1707FP 17" LCD monitor
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest