- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nézzetek be és szóljatok hozzá, megéri!
-
olbaidhun
őstag
Üdv kollégák!
Várom építő jellegű kritikátokat és segítségeteket a következő munkámhoz, melyet a képre kattintva elérhettek. Sajnálom, hogy jelenleg ennyire kevés információt szedtem össze, de még sokat fog változni a jelenlegi beta-hoz képpest a lap, különösen, ha lemegy a nyári dömping a melóban és több időt tölthetek a "felfedezéssel"
-
olbaidhun
őstag
válasz
olbaidhun #2292 üzenetére
.. [annó].. alig találtam meg a lapot, pedig mennyi óra van benne
ha valaki lát benne fantáziát, vagy a fórum egyértelműen nem utasítja vissza, akkor a napokban hozzáfogok.. segítségre mindenképpen lesz szükségem, mert jelenleg halvány fogalmam sincs még az android-ról.. a bajtársak jelentkezését várom és természetesen az építő jellegű ötletet/kritikákat is.. mint mindig.
-
olbaidhun
őstag
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolva van a telefon? Rengeteg itt a kérdés ne kezdjek el készíteni egy faq-t? Olyasmire gondolok, mint az LG arenamnak volt..
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Egy fekete HTC hero boldog tulajdonosa lettem és kérdéseim a következőek lennének: van valamilyen "kötelező" program a taskkilleren kívül amit ajánlanátok?
másik: hallóttatok már a ps emulatorról androidra? valakinek működik? tapasztalatok? [link]
üdv és köszönet
Csaba
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest