- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
szabfila #5480 üzenetére
A ZTE Bladem-en kipróbáltam a JustPictures-t és a QuickPic-et is.
És maradtam a gyárinál. A 2 kipróbált alkalmazás rendesen szaggatott, annyira érzéketlenek voltak, minta kapacitív képernyős telóm lenne...lassan töltöttek be a képek. Bár nekem a QuickPic jobban tetszett, de azért próbáld ki mindkettőt, hátha a Desire megbírkózik velük.
-
Lasy
veterán
válasz
szabfila #5480 üzenetére
JustPicture, vagy gallery3D
a Just picture tud Magyarul is.(#5482) deino
Amennyiben kevés Angol tudásommal lefordítom, ez csak az álló, és felkő közti váltást teszi lehetővé, hogy ami fel van telepítve azokból te melyiket szeretnéd használni, amennyiben ezt beállítottad, akkor fekve és állva is más billt használ. -
petipetya
nagyúr
válasz
szabfila #5133 üzenetére
Flash hivatalosan csak a 2.2-es rendszert tartalmazó telefonokon fut (gyakorlatilag a 2.1-be is belefőzik), persze ott is meg kell felelni bizonyos hardveres követelményeknek:
1. Elvileg a hivatalos 2.2-es rom-ban már alapból van flash támogatás.
2. A 2.2/2.1-es főzött rom-okban a marketből lehet telepíteni az Adobe Flash Player 10.1-et, ha nincs belefőzve, majd a böngészőben engedélyezni kell a pluginokat. Nálam a Milestone-on is így megy a flash, 2.2.1-es Cyanogenmod rom alatt.ui.: lehet, hogy 2.1 alatt nem fogja kiadni a market a flash playert
Azt kellene tudni, hogy milyen telód és rendszered van.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest