Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest