Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Nem úgy olvastam. Elvileg csak be kell lépnie, és installálni az appot. Persze lehet hogy csak rosszul értelmeztem.
Azért köszi. De majd holnap kiderül:
"My friend received their referral bonus, but I haven't My friend received their bonus - where's mine?
Bonuses are credited in the referrer's account on a nightly basis after we've verified the activity in your friend's new account. If your friend is eligible to participate in the program, you will see the bonus in your status page within 24 hours.
Note: In order for you to receive your bonus, your friend must register for SugarSync and install the SugarSync client. If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus."(#34492) hunfatal :
Ha nem, én akkor is elhiszem neki (hisz jóhiszemű vagyok
)Egyelőre még használni sem tudom.

Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért köszi. De majd holnap kiderül:
)