- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
válasz
vgyuri #79808 üzenetére
Köszönöm, a tanács működött, most már csak abban segítsenek, hogy keltsem életre a
telefont.Ugyanis végtelen ciklusban újraindul, nekem legalábbis úgy tűnik.Lényeg az hogy most állandóan
az indulás állapotában van.Akkut kivettem, indítottam, ugyan az az állapot.
Köszönettel m_kovacs -
LámaZ
addikt
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
vgyuri #67484 üzenetére
Szerintem is a legjobb, több eszközön is használom, Dropbox szinkronizáció alapján az eltérő eszközökön ott folytatom az olvasást, ahol a másikon abbahagytam.
Az utóbbi időszakban sokat fejlődött a pdf kezelés is, már arra is kiválóan használható és el lehet hagyni az erre a feladatra szánt más alkalmazást.
Ha még az rtf, doc formátum is meglenne, akkor nem nagyon tudnék negatívumot felhozni ellene. -
zho-lee
addikt
válasz
vgyuri #53221 üzenetére
Az sajnos teljesen mindegy, mintha tudná a kis szemét, hogy se wifi, sem net nincs, és akkor ellenőrzi.
(nem vettem észre szisztematikus ellenőrzéseket, és ez sem jött be, mert a manuális ellenőrzés után másnap ránézett a winamp ,magától is a licenszre)
Na, most mit csinál az ember, ha unatkozik, és nem telefonál, és nincs wifi? zenét hallgat(na)...
Ha tudnaKöszi a segítséget srácok!
Akkor az lesz a megoldás, hogy szétnézek más lejátszók háza táján. -
tomy86
addikt
válasz
vgyuri #51702 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy 12 országban. És igen, Magyarország nincs köztük.
-
silver87
tag
válasz
vgyuri #51194 üzenetére
14+2, mert mindenhol azt javasolják, hogy előbb a fat32 nagy majd a kisebb ext4-es. de már túladtam a link2sd-n mert azzal a 300mega felszabadítással összesen 3gigányi program és játék esetében nem vagyok beljebb. Áttértem a foldermount-ra, az sd kártyát fullba leformáztam és az egész egy nagy fat32 és csinálnám az obb mappák áthelyezését majd mountolását, de minden esetben ismeretlen hibát ír ki mikor kezdené áthelyezni.
-
fdisk
őstag
válasz
vgyuri #48796 üzenetére
ABusiness Calendar Pro elméletileg 2.49 dodó,gyakorlatilag pedig 245+47(adó) ft-ba kerül.
Megvettem,ennyit vont le tőlem.
Vagy erősödött a forint. -
kovisoft
őstag
válasz
vgyuri #48623 üzenetére
A Cool Readerben pont a fényerőszabályozás az, amit nagyon szeretek. A képernyő szélén végigcsúsztatva az ujjamat folyamatosan veszi le a fényerőt, aztán ha már elérte a készülék minimum fényerejét, akkor elkezdi sötétíteni a színeket. Ezzel folytonosan lehet szabályozni az éjszakai módot is.
-
Foose
addikt
válasz
vgyuri #48256 üzenetére
Sajnos ez a funkció nekem még nincs 4.0.4 alatt. De mint lentebb is írtam,az app ami háborgat,és leszedte a pénzem,nincs telepítve.
(#48242) dokee78 Mióta minminguard van xposed alól telepítve,nekem sem jött semmi ilyen. Eddig.
Nem tudom ez hogy került a telóra,de ahogy netet kap,máris mutatja status baron hogy sikeres letöltés,és tegnapi dátumot ír mellette.
-
-
törölt tag
válasz
vgyuri #46627 üzenetére
Wow! Köszi az infót! Pont időben érkezett.
Tobias40:
Egy kapcsolatmód távoli eszközhöz. Egy biztonságos, hitelesítő kulcsot használó csatorna, melyen parancsokat küldhetünk a távoli eszköznek. Nekem a NAS -on gyárilag gyalázatosan van megoldva az eszközön belüli fájlkezelés távoli eléréssel. De fel lehet rá ügyeskedni a Midnight Commandert. Ezt lehet indítani SSH -n keresztül.
-
törölt tag
válasz
vgyuri #46558 üzenetére
Ja azt észre vettem, hogy ha eltávolítok egyet pl Blikk-nek az alkalmazását a táblagépről X-szel, akkor a telefonon ott marad. Csak azért akartam rendszerezni jobban, mert akár a táblagépen, akár a telefonon a jövőben ha gyári alapokra való visszaállítás utáni friss belakás történik, nehogy elkezdje letölteni azokat az alkalmazásokat is válogatás nélkül mind a két eszközre, amiket csak az egyiken használtam (nyilván amelyik nem kompatibilis eleve, az kiesik ).
Más:
Beautiful Widgets Pro jelezte, hogy riasztás van, rendkívüli időjárási esemény miatt... klikk rá, hát látom ékezettel vannak bajok
-
mzx
senior tag
válasz
vgyuri #42384 üzenetére
Nincs wifi. Közben "szerencsétlenkedtem" egy sort... felraktam egy tisztitó progit, és vagy az, vagy az időközben apk-ban szerzett MixZing player-nek az sd kártyára helyezése tönkre tette az adatokat az sd kártyámon. Sebaj, volt róla biztonsági másolat.
Szóval előtte törölnöm is kellett az sd-t.
Csak hát a kísérletezés miatt tököltem egy csomót... :SOtt tartok, ahol elkezdtem pár órája.. :S Bááár, egy tanulsággal több.
Jobb nem raknom át sd kártyára teleptett progit. A Mix Zing player befagyott, amikor a beállítások menüjére nyomtam, lehet h eleve a progi volt hibás, nem tudom... Vagy az, hogy áttettem sd-re... vagy pedig a rendszertisztító app, amit először használtam...
Nah, most annyi gondom van, ami az elején is:
Szükségem van egy CROSSFADE-ező, NEM trial, nem határidős, hanem totál ingyenes verzióra egy média lejátszóból - elég , ha tud audiót, mp3-at legalább. Csak az isten sezrelmére: crossfade-eljen... ÉS NE OKOZZON KÁRT, SD-N SE, NOH MEG MŰKÖDJÖN, HEHE...Valaki, please?
-
-B-
senior tag
válasz
vgyuri #40608 üzenetére
Most cseréltem telót, a kilépős hibát még az előző készülékemen produkálta.
Ezen még nem próbáltam, gondoltam előtte rákérdezek, ki mit ajánlana helyette.A TV24-el kapcsolatban: nincs fent Greenify, de úgy látom másnál is jelentkezik a probléma, tehát nem az én készülékemben van a hiba.
Egyébként tegnap próbálkoztam a petipetya által leírt módszerrel is, de nálam ezek után sem jelzett.róland: köszi a tippet.
-
vadászcsiga
félisten
-
-
-
-
zsoca67
tag
válasz
vgyuri #34473 üzenetére
Köszi, nagyon jó ez az alkalmazás.A tv24-et, és a facebookot fagyasztottam vele, és sokkal tovább bírja az akku.Persze mivel nem futnak, szinkronizálnak a háttérben, tovább tart míg bejön az aktuális állapot.Megvásároltam a fizetős verziót, amivel rendszeralkalmazásokat is lehet fagyasztani.
Na de, melyiket merjem, a rendszer összeomlása nélkül? -
-
gologolo
tag
válasz
vgyuri #30726 üzenetére
szia!
Leszedtem az openmaps térképeket de semelyiket nem ismeri fel a Locus. Egyenlőre csak az SQLitedb kiterjesztést tudtam megkapjáltatni vele, ez meg .map-ban van. Amúgy a file méretek se valami bíztatóak.
Szlovákiánál jó a helyzet mert ott elég ugyanúgy lerippelni mint a tuhu-t és ott van a telefononodon az ország összes turistatérképe.
TTS-ről tudsz valamit?
-
LonGleY
veterán
válasz
vgyuri #30581 üzenetére
Köszi! A naptár-kezelés annyira nem kedvencem, így a Business Calendar még egy kicsit erősebb, viszont épp a fizetős Tasks-al próbálkoztam, meg is vásároltam. Kár, hogy nem tud embereket a feladatokhoz kötni, hogy egyből csörgethetőek legyenek. Ezt leszámítva szimpatikus, az egyszerűsége és a widgetje miatt nyerő párosnak tűnik a Keep-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest