- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
-
air
nagyúr
válasz
#41133696 #97785 üzenetére
"OTP-hez meg nem akartam menni."
Tudom, hogy sikk ekézni az OTP-t, de netes fizetésre még mindig az ő Net számlacsomagjuk a legelőnyösebb, szerintem. Ilyen esetben én biztosan inkább félretenném az előítéleteimet, és azt a megoldást választanám, ami a leginkább megfelel az igényeimnek, függetlenül a szolgáltató nevétől.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#41133696 #97783 üzenetére
"voltak már visszaélések, és a Bank a mi érdekünkben, és a saját érdekében tiltotta le"
Igaz, én webkártyát használok, de az OTP ezt a problémát megoldotta. Múltkor küldött egy üzenetet a SmartBank-on keresztül, hogy lehetséges, hogy a kártya adatai illetéktelen kezekbe kerültek, így lecserélik. Pár nap múlva jött az újabb üzenet az új webkártya adataival.
-
beg
veterán
válasz
#41133696 #97783 üzenetére
Évek óta visa electron kártyát használok, ez szimplán a bank akadékoskodása. Szimplán jobb a mastercard jutalék azért tolják azt. Nálam is kártya cserénél maestro-t (!) küldtek, amit szinte sehol nem fogadnak el, play-en sem. Be kellett mennem, hogy ezt senki nem kérte és visa vissza baby
-
air
nagyúr
válasz
#41133696 #86104 üzenetére
Nem kell ehhez külön alkalmazás. Maga az operációs rendszer így működik.
A háttér-folyamatokat pedig a fejlesztői lehetőségekben korlátozhatod.Más:
Használja valaki a FolderSync-et?
Tegnap tettem fel, és sajnos ő vezeti a listát az akku statban 26%-kal. Azt mondja a "Mobil rádióadó aktív 4 ó 38 p". Ez normális? -
törölt tag
válasz
#41133696 #82829 üzenetére
Az időjárás applikációs része két okból is kuka...
1. Az előző hozzászólásban látható képen, még nagy az összhang a beépített, és a Beautiful Widgets PRO között. Később sajnos ez megváltozott, a reálisat az évek óta használt BW mutatta, annak ellenére is, hogy manuálisan frissítettem rá a Next féle Go Weatgwer Ex pontosabban: GO Weather Forecast & Widgets[/L ]frissítés gombjára.
2. A Next Launcher 3D Shell ugyan tartalmazza ennek egy az ingyenesnél többet nyújtó példányát, de az igazán korlátlan, ami csapadékot is mutat, és amiben talán jó a frissítési időköz is, az tovább 15 $ lenne, ami inkább € erre felé... szóval felejtős.
3. Így viszont felesleges foglalja a Nexusban a memóriát:Szóval ennek a modulnak mennie kell, ráadásul nekem eddig az évek alatt a BW jött be a legjobban.
(#82832) gery2123 : A 23 Ft-os akcióról csak utólag tudtam, szerintem még az androidos korszakom előtt volt
Az 1K alatti árat viszont ismertem, így meg is lepett ma egy kicsit, amikor láttam, hogy megdrágult
(#82833) -juc- : Igen, de érdekes, hogy a TSF-nél is baj volt az időjárás előrejelzéssel az is le volt maradva... Arról nem is beszélve, hogy kaptál egy hőmérséklet kijelzést, de olyan részletekről, mint a BW-nél az óránkénti előrejelzés nem is lehetett álmodni. Ha vissza lehetne váltani, a TSF-et visszaadnám ezért cserébe
Ráadásul a TSF-hez a hivatalos témák is 700-900 Ft között mozognak. Itt meg sok ingyenes, és remek téma van.(/L)
(#82836) géeles: Akkumulátor szempontjából nyilván, jobb a minél fapadosabb, de én nem telefonon használom, az N7 bírja, ráadásul nálam amikor itthon vagyok, folyton a dokkolón van. -
törölt tag
válasz
#41133696 #74072 üzenetére
Az előző hozzászólásomban a nagyon költséges előtt nem tudom milyen szó szerepelt volna már, de az Istent a SwiftKey pakolta be, mert bár fizikai billentyűzetről írok (Rapo E6100), de a SwiftKey bele-bele javít ( ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, de egyelőre nem akarom, mert sokszor még jól jön elírásoknál). Ha már felhozódott: Swype esetében is kérdeztem, de akkor most SwiftKey billentyűzet + fizikai Rapo E6100 együttes használatánál is: A gépelés közben a SwiftKey prediktív javaslatait egérben kívül valamilyen billentyűzet kombinációval van mód gyorsan akceptálni?
Somatom: Akkor van tapasztalatod e téren
-
törölt tag
válasz
#41133696 #73550 üzenetére
Ne is említsd! Az enyémben nem volt ilyen, hát telepítettem egyet (hívásmanager, hívásrögzítő). Azóta képtelen vagyok kijönni egy mikrofonnémulásos hibából. Csak headseten keresztül van mikrofonjel, de csak híváskor. A hangrögzítő egyébként működik a teló mikrofonjával. Délelőtt is a logban nyomoztam. Látom a hibát, egy Alsa mixer stream error (vmi 44100 vs. 48000 Hz -es mintavételezési probléma miatt dobja a csatornát), némi közelségérzékelős kavarással. Csak az okára nem tudok rájönni.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #72120 üzenetére
Swype + fizikai billentyűzet + prediktív szövegbevitellel kapcsolatos kérdés: A Swype rensdben érzékeli a Rapoo E6100-at aminek köszönhetően miközben a fizikai billentyűzeten gépelek, a Swípeból csak a prediktív sor látszik a javaslatokkal. Ez utóbbival kapcsolatos a kérdésem: azon túl, hogy egérrel rákattintok az általa javasolt szóra - a kapacitív kijelzős érintést most ne is vegyük számításba -, van e valamilyen közvetlenül a fizikai billentyűzetről elérhető gomb, vagy bill kombináció, ami lehetővé teszi, hogy az egérhez se kelljen hozzá nyúlnom, hanem egyszerűen a Rapoo E6100-ról választhassam ki a megfelelő felajánlott szót anélkül, hogy be kellene gépelnem az egészet?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #72120 üzenetére
Furdalt a kíváncsiság, hogy a SwiftKey esetében, hogyan is néz ki a fizikai billentyűzetek kezelése (esetemben Rapoo E6100 Bluetooth)m és akkor két beszédes kép:
Ennél a pontnál, mondom remek lesz ez
Azonban koppintás után ez fogadott, és sehogy sem akarta felismerni, ugyanakkor írni lehett a fizikai billentyűzetről, de a teljes SwiftKey virtuális billentyűzet látszott gépelés közben, ellentétben a Swype féle megoldással, ahol ilyen esetben csak a javaslatok (prediktív) sora látszik.Szóval maradt a Nexus 7-en az elsődleges billentyűzet a Swype. Mondjuk a prediktív képességei a SwiftKey-nek nekem jobbnak látszanakés a statisztikai része is jobb (hány betűt írtál, mennyit javított, hány métert csúsztattál stb), de a lényeg, hogy egyik ebben a másik meg abban jobb. Minden esetre nekem ez a két billentyűzet a kedvencem az általam próbáltak közül.
-
S e t h
nagyúr
válasz
#41133696 #72118 üzenetére
Valóban mintha pontosabb lenne, nagyobb találati hatékonysággal jeleníti meg amit írni szeretnék.
Tegnap este elolvastam a frissítés óta keletkezett magyar és angol nyelvű hozzászólásokat, dicsérik, viszont alapvetően tényleg az a legnagyobb problémája, hogy a sok retardált értelmetlen szavakkal hányja tele, nem győzöm őket törölgetni.
A predikció továbbra sem rózsás, viszont az új material felületek(sötét-világos) nagyon szépek, kár, hogy eltüntették róla a számokat, írásjeleket.
régi-új -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#41133696 #72118 üzenetére
és lőn csoda, megjavult!
nem tudtam írni vele, csak a diktálás ment. -
törölt tag
válasz
#41133696 #71064 üzenetére
Ma frissült a Swype, mobilról vagyok, fizikai billentyűzettel - érezhetően jobb, mert alul végre normálisan megjeleníti a javaslatokat amikor a fizikai billentyűzeten írok be szöveget -, ezért most körülményesebb lett volna a Google Playből a javításokat kivágni, és beilleszteni:
Szerk: egyébként elmaradt a nevéből a + dragon jelző.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #71587 üzenetére
De azt is írtuk, hogy van rá megoldás.
-
DeathAdder
veterán
válasz
#41133696 #71066 üzenetére
Ez a Dragon pontosabb mint a google hangfelismerő? Mert azt szoktam használni néha ha nem tudok éppen írni, és az írásjeleket leszámítva elégedett vagyok vele
Bozek - világos
#71069) vicze1 - a nyelv a google keyboardon belül "magyar (QWERTY)" - re van állítva, de ha simán "magyar"-on van akkor sem javít.
Van itt mit rosszul beállítani?vagyis kellene hogy javítson magyar nyelven is?
Dragont GoodSpeed fórumtárs hozta fel, én csak értelmezni próbálom a segítségeteket
-
törölt tag
válasz
#41133696 #70892 üzenetére
Van olyan, aki még itt használja rajtam kívül a Battery Widget Reborn applikációt? Ez tényleg nem tudja kijelezni, hogy mekkora az akkumulátor feszültsé,a illetve milyen a merülés, töltési sebesség?
Mert érdekes módon a töltési időt pontosan ugyanúgy megsaccol,hogy és percre pontosan annyit ír ki, mint a GSam Battery Monitor PRO. Két készüléken néztem eddig, és egyiken sem jelzi ki a két számomra hiányzó adatot:
Battery Widget Reborn
Az álmodozó módja vszont király, szóval nálam továbbra is fut Nexus 7-en mind a kettő, gyakorlatilag a kettőből gyúrtam egyet
Ezekre az adatokra lenne szükség:
Nem találtam a Battery Widgets Reborn beállításai között erre szolgáló opciót, de olyan alap dolog lenne ez, hogy ahogy a GSam Battery Monitor PRO-nál is, magától is ki kellene tudnia jelezni. Szóval három dologra gondolok:
- tényleg nem tudja ez az applikáció,
- Az L7 II esetében és a Nexus 7 esetében nem tudja valamiért lekérdezni. Az L7 II-ről egyébként a GSam Battery Monitor PRO sem, szóval ott hardveres akadálya lehet a dolognak.
-Esetleg az 5.0.2-es Androidról nem tudja lekérdezni (még), az L7 II-nél pedig hiába 4.4.2, ha ott egyébként sem jön az információ.Azért is rugózok a témán, mert bár itt a fórumon a GSam Battery-re rákeresve több találatot kapok, tehát többen használják, a Google Play adatai viszont pont fordítottak, ott a Battery Widget Reborn a népszerűbb, ráadásul többszörösen.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #70876 üzenetére
Azonban L7 II-n jól jön, hogy van a Battery Widget Reborn applikációjában egy státuszsorról bekapcsolható lámpa:
Így a Nexus Flashlight -tól meg is szabadulhattam. Sőt az L7 II-n a GSam Battery Monitor PRO-t is töröltem, mert feleslegesen futna ott egymás mellett a két alkalmazás, egyik sem tudja kiírni, mennyivel merül vagy tölt, és az erőforrások is szűkösebbek mint a Nexus 7-ben.
-
nightzone
aktív tag
válasz
#41133696 #70824 üzenetére
"a legutolsó dolog amire gondolna az ember, hogy a saját beírásait akarja naplózni.[/I"]
Ezzel egyetértek, és "sajnos" az is előfordulhat hogy valaki a gyerek mobilos tevékenységét akarja naplózni hogy megtudja milyen oldalakat néz/ kivel mit sms-ezik stb és ezért telepít ilyet.
De hogy a topiknál is maradjunk, kis olvasgatni való ha nem volt még:
-
janosibaja
őstag
válasz
#41133696 #70818 üzenetére
Teljesen igazad van, s morálisan is - mindenféle Btk nélkül is - felháborító az ilyesmi használata.
Azért lábjegyzetben egy apróság: hasonló témában: magyar bíróság már többször elfogadta bizonyítéknak, ha például megzsarolt személy rögzítette titokban a zsaroló beszélgetést. Munkaügyi bíróságnál is nyert az alkalmazott, akit a munkáltatója nemtelen eszközök = zsarolással próbált kirúgni. Csak kifejezetten indokolt esetben veszik figyelembe, nem arról van szó, hogy nyakló nélkül rögzítsük/filmezzük mások beszédét.
Manapság nem árt ezt tudni: erre is jó lehet az okostelefon.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #70818 üzenetére
Nem én vagyok feledékeny, hanem a hálózat. Írok egy hsz. -t, majd küldéskor "weboldal nem elérhető". Bukta hsz. Köszi! Akkor még nem beszéltünk olyanokról, hogy a bejövő hívásnál háttérbe kerülő böngészőt bezárja a rendszer. Bukta hsz. Stb, stb. Nem minden hsz. egy soros. Imádok egy hosszabb leírást ismételgetni.
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #68892 üzenetére
Egy kérdés TSF Launcher 3D Shell témában: A vízszintes dokkolón is ott van a hat pontból álló "Alkalmazások képernyő" gomb, ami a gyári indító kedvencek sávján is megtalálható volt. Lényegében ugyanazt a típusú lapot hozza be, csak szebb és kibővített funkcionalitással, ugyanis itt már lehetőség van ezen az oldalon is mappákba rendezni az alkalmazásokat.
A kérdésem is ehhez kapcsolódik, Ti hogy szoktátok csinálni? Csak az asztalon hoztok létre mappákat, vagy már eleve itt is csoportosítjátok őket? Ugyanis én jelenleg két módszerrel dolgoztam, az egyik, hogy itt hoztam létre mappákat, amiket persze ki is húztam az asztalra. A másik, hogy bizonyos alkalmazásokat csak az asztalon rendeztem. Valószínűleg nincs különösebb jelentősége a dolognak, de azért érdekelne a véleményetek.
-
madmike
őstag
válasz
#41133696 #67713 üzenetére
a webes felületen igazából nincs mit nézni, semmi beállítási lehetőség nincs... mindegy, remélem találok rá valami megoldást.
Azt, milyen alkalmazással csinálod, hogy emailt kapsz hibás pin esetén? Vagy alapból tud ilyet az Android?
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #67681 üzenetére
Egy kép róla. jó féle
Szerk: AZ ES File Explorer kb feleslegessé is vált ezzel
Szerk2: (#67677) S e t h : Egyébként tényleg köszi, mert mindennap megkapom az értesítést az AppSales applikációtól, amit át is futok, ezúttal is így tettem, és láttam is a nevét, de nem keltette fel a figyelmemet, szóval ha nem hívod fel a figyelmemet, lemaradok róla. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest