- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
FZsolt15 #40087 üzenetére
Első fizetéskor zárolják a 400 forintot + levonják a program vételárát automatikusan, ha van rajta ekkora összeg. Ha pont a vételár van a kártyádon, akkor kapod azt az üzenetet, rakj rá még 400 forintot. Ez csak első alkalommal szükséges, és zárolják, pár nap és felhasználhatod a 400 forintot is a kártyádról.
-
LonGleY
veterán
válasz
FZsolt15 #32031 üzenetére
Sejthetően különböznek (és ezáltal a frissítés is csak az amazonon keresztül történhet), mivel a Play-en az ingyenesre állítás nem visszavonható / így tehát az apk-k sem egyezhetnek. Még megoldás lehet valami rejtett Play-es csatorna közbeiktatása, és így az utólagos frissítés is megoldott. Nade honnan leszedhető megint, ha már egyszer megváltál a programtól? Ha ezt valaki kibogozza nekem, akkor még lehet arról is meggyőz, hogy van értelme amazonozni... :]
-
Jaffa75
őstag
válasz
FZsolt15 #31745 üzenetére
Akár az is jó lenne, de ez cwm- ből zipként kell futtatni, én meg az Padfonet nem akarom mókolni.. nincs igazán ezt leszámítva rá szükség...
Plazmacucci: nem tudom milyen vason tolnád, de ha normális DAC van benne, akkor érezni fogod, hogy mit tud a Poweramp... nagyon zsír...
!
-
Hegasus
senior tag
válasz
FZsolt15 #29670 üzenetére
ezer hála jó Uram!
igazából jöhet sima 7.5 is meg esetleg a 7.0 is ha van (talán még ezek is jók, majd végig próbálom), mert a mostani 7.5.3-asnál jelentkezett nálam hogy készenlétben merít... (nem oldja meg a quit gomb se :S)
persze ha nem nagy gond! -
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #23593 üzenetére
Én meg inkább ezt: Tiny Flashlight + LED
-
Xaels
félisten
válasz
FZsolt15 #22701 üzenetére
Ott a Helium backup(Régebben Carbon néven futott)
-
xSide
őstag
válasz
FZsolt15 #21600 üzenetére
Melyik esztétikusabb?
Bal root nélkül, jobb root-tal...
Lényege a csoportosítás (emiatt használom így), más oka az appdrawer/widget rész csak így működik kihelyezésre.Synaptic: app nélkül wifi beállitások/speciális (alapfunkció)?
mindig / soha (növeli az adatforgalmat) / csatlakoztatva van (töltő)
Változtatás után wifi ki/be, ha már makacs lett -
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #21293 üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest