- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Megbízható időjárás jelző app-ot keresek ami képernyő lezárására képes kivarázsolni az aktuális kinti hőmérsékletet. A hangsúly a megbízhatóságon van, de ha lehet nézzen is ki valahogy
Köszi
-
gologolo
tag
Nem tudjátok miért ugrál a powerampom teljesen kiszámíthatatlanul szám közepén egy másik számra? tudtommal nem állítottam át semmit csak megadtam hogy külső SD-n keressen, meg töltsön le albumboritót
-
gologolo
tag
Tudnátok nekem ajánlani programot hívás monitorozásra, eddig lebeszélt percek számlálására?
PhoneUsage-et használtam eddig, de ez semmit nem ér mert kimenő perceknek számolja a VOIP-on keresztül lebonyolított beszélgetéseimet is.
Pont arra kellene hogy beállítsam a havi 160 perces limitet, hogy GSM-en csak annyit telózzak max, többi voip-ról menjen. Ez meg érthetetlen módon a voipot is oda sorolja..
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Olyan programot tud nekem valaki ajánlani ami méri a havi kimenő hívásokat és külön tudja kezelni ebből a voip-on keresztül futókat? Phone Usage-et használtam eddig de így nem ér semmit hogy GSM-el egy kalap alá veszi a voipokat.
Meg hiányzik belőle az is hogy nem lehet a mobilnetnek külön dátumot megadni, mikor forduljon a számláló.
-
gologolo
tag
Emmiatt nem megy az AVAST Anti-Theftem:
"We got a notification from the device that the Google Cloud Messaging was disabled. The most likely reason for that is a hard-reset of the device, or the Google Account on the device is not correctly configured. Web communication to the device is not possible due to this, please use SMS to contact your device. The device will try to re-establish the connection again as soon as possible. You will be notified by email once the attempts succeeded."
Volt már valakinek hasonló baja a Google Cloud Messaging-el? Van olyan google szolgáltatás aminek a törlése/fagyasztása/újratelepítése megoldaná a problémát?
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Újraraktam a gyári rom-ot az S4-emre és utánna backupoltam Titaniummal, de a két lopásgátló szoftverem most nem működik rendesen.
Androidlost:
Újratelepítettem és mégse hajtja végre a távoli utasításokat vagy ha igen akkor nagy késéssel. Troubleshootja NO GOOGLE PUSH KEY-re és NOT SAME GCM KEY-re panaszkodik.Avast Anti Theft:
egyáltalán nem működik, connection time out jön minden parancsra.Van valami ötletetek?
-
gologolo
tag
válasz
vgyuri #30726 üzenetére
szia!
Leszedtem az openmaps térképeket de semelyiket nem ismeri fel a Locus. Egyenlőre csak az SQLitedb kiterjesztést tudtam megkapjáltatni vele, ez meg .map-ban van. Amúgy a file méretek se valami bíztatóak.
Szlovákiánál jó a helyzet mert ott elég ugyanúgy lerippelni mint a tuhu-t és ott van a telefononodon az ország összes turistatérképe.
TTS-ről tudsz valamit?
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Locus Pro-hoz keresek angol vagy magyar TTS-t ami segít hangot varázsolni a program navigációjához.
Nah a második kérésem már nem lesz egykönnyű de hátha vannak itt természetjárók. Ausztriához szeretnék offline map-ot Locusba, valami hasonlót mint itthon a turistaterkepek.hu
Köszi szépen
-
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #25550 üzenetére
Jaja, csak végig kell zongorázni az összes beállítást, és install után újra ellenőrizni hogy a hard reset védelem aktív-e. Install végigpörgött, beállítások lementek, aztán mégis utána manuálisan kellett ezt újra beállítani. De most minden ok.
locaLpatrioT: nm
-
gologolo
tag
válasz
kukinyo #25530 üzenetére
Én végülis Az Avast Anti-Theft-es utat választottam. Ez is factory reset proof lesz, és leteszteltem, nagyon frankón működik, 9 méteres pontossággal belőtte a telefonom pozicióját. És akkor még nem beszéltem a PIN védelemről, a custom app name-ről, meg az uninstall protection-ről Csak ezt fogom használni és az AndroidLost-ot mert az ilyen funkciókat például nem szeretném nélkülözni:
Message Picture
Pops up a message on the phone. When the user clicks the OK button the app will take a picture with the frontface camera. You should use an inconspicous message like 'Low on memory' or something similar. Requires android 2.3Wipe phone
Dont use this feature unless you REALLY mean it. It will wipe your phone. You must first have accepted the admin rights on the phone (cannot be initiated remote).
Also wipe external storage (requires android 2.3)WIFI
Here you can enable or disable your WIFI. This is not part of the official API so it may not work on all phones. It may work on older phones where I use loophole in the android system to do it. I am really not supposed to mess with these settings and google closes these loopholes with their new releases.Text to speech
Click the button and the phone will speak your message out loud. It will use the default installed TTS language.Dial phone
Enter keys to dial - this can be used to forward your calls. This is operator specific so you need to consult your operators forward codes. -
gologolo
tag
kukinyo: nah ez engem is érdekel majd.
Szerintetek amúgy mekkora biztonsággal lehet lerootolni egy S4-et hogy utána ha van valami garanciális gebasz még vissza tudjam állítani gyári állapotba?
-
gologolo
tag
Most olvasom Cerberus play lapján:
"További funkciók rootolt készülékkel rendelkező felhasználóknak: teljeskörű eltávolítás elleni védelem ( a tolvaj csak akkor tudja eltávolítani a szoftvert, ha egy másik ROM-ot flashel a készülékre), a GPS automatikus aktiválása (Android 2.3.3. vagy frissebb esetén)."
Akkor ez azt jelenti hogy valahogy csak megoldható rootolt készülék esetén a ROM-ba való beágyazás, (másképp nem tudom elképzelni) nem kell saját ROM-ot főzni.
És akkor itt már tényleg csak az marad hogy a tolvaj annyira pro hogy, tekintet nélkül a telefonok tartalmára minden telefont átflashel gyári ROM-ra, rögtön lopás után. Viszont nem hiszem hogy az átlagos piti tolvaj ennyire fel lenne készülve.. Nah meg IMEI csere, nehogy szolgáltató téglát csináljon neki a telóból.
-
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #25430 üzenetére
gipsztigris: Köszi a tippet, kipróbálom. Jelenleg Android Lost van fenn, meg a gyári lookout. Előbbivel nagyon meg vagyok elégedve, notepadnak álcázza magát. de ez még mindig kevés egy profi tolvajjal szemben.
air: szerintem ha a telefon ROM-ra rámásolnám az alkalmazást akkor fent maradna, csak azt nem tudom hogy a program beállításait - tehát hogy megjegyezze a google accountomat, azt hogy lehetne a ROM-ba berakni hogy ott is maradjon Factory Reset után.
xenom0rph: Cerberus-ról hallottam, ezzel meg lehet csinálni hogy FR után is fennmaradjon?
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amit ha felrakok nem kellene tartanom attól hogy ellopják a drága telefont.
Ergó ha a szakosodott tolvaj végrehajt egy factory resetet akkor is maradjon fent a program, beállításokat megőrizve, és lehessen letrackelni a telefont. Túl sokat várok? Bármilyen alternatívát is szívesen veszek erre a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest