- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galaxys80 #145873 üzenetére
Akkor teli maszkkal jársz az utcán? Mert rengeteg a térfigyelő kamera és akarva akaratlanul rögzítve vagy... Elkanyarodtunk, mert fokozva van a hsz-em, pedig egy egyszerű dologról írtam :) A fotó saját célra készült és azóta már rég törölve lett, nem lett sértve semmilyen szféra :D Viszont én most itt pontot is teszek, mert csak offolodik a topik...
-
kmarci25
veterán
válasz
galaxys80 #145870 üzenetére
Sőt, most már inkább videózni kell! Ettől én is kivagyok egyébként.
nyisziati: ha 200 m-ként lenne trafipax, akkor 20 km/h lenne mindenütt az átlagsebesség. Ld. Nagykőrösi befelé. Az 50 km/h tábla után kb. 100 m-rel ott a VÉDA, sokszor már 5-600 m-rel előbb állóra fékez a sor, mert valaki úgy megijedt, hogy 30-ra lassított.
-
nyisziati
veterán
válasz
galaxys80 #145870 üzenetére
Nics azzal addig semmi baj, amíg nem privátszférát sért és nem akarnak visszaélni vele. Sőt, sokszor fegyelmező ereje van.
Lásd a telepített trafipaxok. Milyen illedelmesen tudnak áthaladni alatta az autósok. Ha 200 méterenként lenne egy, a balesetek száma a töredékére esne vissza. -
válasz
galaxys80 #145865 üzenetére
Mert nem sűrűn látsz ilyet
No meg párom kellene kérdezzem, de már bealudt
Egyébként meg miért ne lehetne? Nyilván nem megosztás miatt fotózta, hanem jómagamból is kiindulva van amikor sörözés közben haverokkal pl. felmerül egy téma és telóról mutatjuk a fotókat... Egyébként meg nekik is van kihangosító rendszerük az Audikban, miért nem használják azt. -
-
crok
Topikgazda
válasz
galaxys80 #135392 üzenetére
Egy egyszerű weboldal nem jó?
Hivatalos app nyilván nem lesz csak ami nem Play-es. -
-
-
Márton
nagyúr
válasz
galaxys80 #124134 üzenetére
Nem értetted félre, 0 napos kora óta így alszanak, ragaszkodnak egymáshoz. Azért nyugi, én is vagyok az anyukával
Nekik a másik szoba hangos is a főút miatt, én az évek alatt már megszoktam.
És nem erőltetjük, ha a lányunk majd azt mondja, most már egyedül szeretne aludni, ám legyen. De mikor fél éve szóbahoztuk, hallani sem akart róla. Mind a hármunknak jó így, akkor meg?..eclipse19: köszi, ránézek!
-
atike
nagyúr
válasz
galaxys80 #120543 üzenetére
Ezen nem akarok vitatkozni... Kinek a pap, kinek a paplan...
Miért kellene azt leírni bárhova, hogy ha módosítod akár az appot akár a környezetét akkor nem biztos, hogy jól fog működni?
De én nem akarom megvédeni a guglit - nem erről szól, de szerintem elég nyilvánvaló... Kicsit ez olyan, hogy nem volt ráírva a mikróra, hogy a macskát nem jó szárítani benne...
Ha arányt akarsz szemléltetni, akkor nézd meg azt, hogy mennyi telepítésből van mennyi negatív vélemény - és a negatívokhoz kalkuláld bele a trollokat és a fentebb említett hibaforrást / hibaforrásokat is...
-
atike
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
galaxys80 #116542 üzenetére
Ha böngészőben nyitom a linkedet, akkor valóban 2017. okt. 12. -ét mutat. Ugyanez Play alkalmazásban nyitva 2016. aug. 12. A verziószám viszont mindkét esetben v2.0.6., miközben amit linkeltem, az v2.5.x. Akkor most hogy van ez?
Nézd meg légyszi, hogy maga az Androidos VLC kliens milyen verziószámot ír! Én nem tudom megnézni, mert nekem ez a letöltött van telepítve, nem a Playes. -
S e t h
nagyúr
válasz
galaxys80 #113304 üzenetére
Akkor Bozek valami olyat tolt amitől kitágult a tudata./ez szarkazmus volt/
Mostantól megpróbálok majd nagyon egyszerűen fogalmazni, hátha sikerül a kommunikációs csatornákat szinkronba hozni.Egyébként a "nagyon komoly sima eső" nálam oximoron, ezért sem gondoltam, hogy van aki ezt komolyan veszi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
galaxys80 #113300 üzenetére
Néha komolyan elgondolkodom azon, hogy milyen szintű irónia az ami különösebb dekódolással fogható mások számára is a weben.
Ha úgy írom le, hogy az időkép xar, úgy többen megértik mire utaltam?
Szóval nem,
nem jött be az északnyugati országrészre itt kifejtett prognózis, MIVEL VIHAROK voltak a térségben.szerk: Köszi Bozek, van még remény.
-
proper
őstag
-
törölt tag
-
EmberXY
veterán
válasz
galaxys80 #106281 üzenetére
+ doddencs:
Navon tablet, igazából nem tudom, milyen gyártmány. Én is olvastam, hogy a kínai cuccokon lehet ilyesmi telepítve, de nekem még ilyen gondom nem volt, egy éve használom, de csak kb egy hete jelentkezett, szóval valami mással kaptam be.
Az előbb legyalultam, azóta csak a megszokott néhány progimat tettem fel, még nincs gond, szóval valószínűleg sikerült letakarítani.
Egyébként lehet, hogy nem is ártott már egy nagytakarítás, ennyi hasznom volt belőle.A jövőben majd jobban figyelek, hogy mit telepítek (sajnos a play-t nem használom, meg a többi google szar is le van tiltva, egyszerűen megzabálják a gépet, emiatt ha nagyritkán telepítek valamit, azt apk-ból szoktam).
-
beg
veterán
válasz
galaxys80 #101972 üzenetére
"A Back up megvan csak nem állítja vissza. Ha ezzel jár a factory reset... Szép. 2016ban... Állandóan a neten lóg ez a xar, még külön szinkronizálom, erre van egy üres telefonom. Egyáltalán létezik olyan rendszer ahol nem ennyire lusta társaság dolgozik. Vedd meg, minden csilli villi, aztán szarunk rád... Pont mintha autót vennék..."
Csak annyira mint az övé vagy a tiéd
-
unravel
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #95260 üzenetére
Nem kell sajtótájékoztató, elég egy sajtóközlemény, de az se volt ezzel kapcsolatban. Azért a többi alkalmazás készítőjét ne hasonlítsd már az NNG-hez.
Egyébként elég lett volna a frissítés részleteihez is leírni, hogy május 16-ig ingyen elérhető bárki számára. Ezt a többi alkalmazás fejlesztője meg szokta csinálni.
-
-
tomy86
addikt
-
air
nagyúr
-
holozis_HUN
addikt
válasz
galaxys80 #88355 üzenetére
Hát ez van
Azt sem értem, hogy: nem igazán láttam, hogy segítenél, de beszólogatni azt tudsz.
Na nem tudok én mindent Androidról, ritkán írok, read only módban tanulgatok, pár hasznos appot szerezhetek stb
És aki többet segít, annak van rangja beszólni másnak?
ja, és én értettem, hogy mire gondolt, nem elsőre, de 3x-ra megértettem, hogy mire gondol. Választékos volt, ennyi...
Boldog Karácsonyt mindenkinek és laggmentes ünnepeket
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #85938 üzenetére
Én nem a G. fotókban tárolom, hanem a drive -om privát részén. Bármilyen mappát létrehozhatok, egyedi jogosultságokkal. 15GB -on elég sok kép elfér. Ha kevés, akkor csinálok egy újabb fiókot. Foldersync oda szinkronizál, ahova akarom. Ez a G. fotók legfeljebb a megosztáshoz jó. Ráadásul butítja a feltöltött képeket, videókat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged