- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
kisspall #161318 üzenetére
Nem kell túlgondolni. A podcast onnan ered, hogy iPod + cast, azaz amikor bejött az iPod, akkor lettek rá csatornák, amin lehetett adatfolyamot hallgatni (casting). Utána maradt a név és nyilván nem csak Apple eszközre van már kizárólag.
Technikailag meg, hogy mi az lényegtelen. Ha a YouTuberól letöltök egy videót, akkor attól függően milyen konverter alakítja át, lesz belőle valamilyen formátumú videófájl. Podcast is lehetne FLAC, AAC stb, csak mivel általában beszédből áll a műsor, ezért az mp3 is elég, nem olyan lényeges a minőség.
-
-
-
Aurig@
őstag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
kisspall #103394 üzenetére
Jó pár év után van-e a Smart AudioBook Player alkalmazásnál jobb Audiobook lejátszó?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kisspall #140941 üzenetére
A Bubble- nak is van csak server app-ja, de elvileg, ha mind két eszközön fut a sima Bubble app, akkor oda -vissza működik a dolog. Melyik dlna server amúgy? Arra gyanakszom, hogy ezen a Box-on alapból nincs, vagy nem fut ilyen megosztó service a háttérben. Erre kellene valami, ami aktiválja rendszer szintén, vagy csak egy app pl. ami biztosítja hozzá a háttérben. Amúgy SAMBA service sincs alapból a rendszerben és lehet más oka is, pl. Valahogy rejtve marad a hálózaton más Android-os eszközök számára. Bár Windows alól elértem hálózaton a tartalmát. Szóval a kérdés nyitott és jó lenne rá megoldás.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
kisspall #123825 üzenetére
Tisztában vagyok a technológia korlátaival. Egy Maris által, TTS -ként felolvasott szöveget nem lehet egy lapon említeni Bodrogi Gyula, Rudolf Péter, Gálvölgyi János által felolvasott Rejtő könyvekkel. Van egy TTS -ből, mp3 -ba átültetett Mein Kampfom. Szódával elmegy. A semminél jobb. Hangfájlokhoz (hangoskönyvekhez) Music Folder Player -t használok. Tökéletes a célra. De, sztem nem feltétlenül kell audófájlt készíteni, közvetlen TTS -sel is ugyanúgy megoldható. Elméletileg. A kérdés az, hogy ezt melyik program tudná a legjobban (legkevesebb kompromisszummal) kivitelezni. Ha nincs ötlet, akkor kísérletezek a régi "klasszikusokkal". FB Reader, Moon Reader, stb. Mindegyikből megvan a pro.
-
Ispán_Péter
csendes tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
kisspall #121014 üzenetére
Attól függ. Az FB, Instagram, Messenger hármas ingyenességére van megoldás, a Vodafone-nál például a Pass-ok. Az első kettő már alapból benne van szinte minden előfizetésben, az utóbbi meg plusz pénzért aktiválható. Mondjuk nekem nincs rá szükségem, úgyhogy én csak Music Pass-ot nyomatok, ott a Spotify nem számít bele az adatforgalomba, szóval hallgathatom ész nélkül.
-
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
kisspall #106428 üzenetére
Én hosszas keresgélés után ezt találtam: Magyar Rádió Online.
-
Jakuu
őstag
válasz
kisspall #103019 üzenetére
Zenere meg az XDArol a Y Music ([APP][4.1+][v1.2.9.1] Y Music - Save 90% data transfer compared with YouTube app) Szinten tud a hatterben futni es letolteni is.
-
-
brd
nagyúr
válasz
kisspall #98678 üzenetére
Nem állította senki, hogy rosszabb, csak nem is a legjobb. A folyamatos töltés-kisütés elkerülhetetlen, hiszen használni is kell azt a battery-t, azért van.
De érdemes kihasználni a kapacitását, hogy minél kevesebb ciklust kapjon (lemeríteni teljesen, azonnal elkezdeni tölteni, a felötlés után pedig azonnal elkezdeni használni). Nem állította azt sem senki, hogy az a legrosszabb, de érdemes elkerülni, ha van rá lehetőség, lásd pl. itt a Table 3-at.
-
nyisziati
veterán
válasz
kisspall #98678 üzenetére
Különösebben nem akarok belefolyni a vitába, de annyit azért mondanék, hogy régebben is állandóan töltöttem a telóimat, és a Ni-Mh aksik egy idő után ezt folyamatosan csökkenő üzemidővel "hálálták" meg. Tehát van alapja az averziónak, de mára szerintem ez okafogyottá vált, köszönhetően a Li-ion, Li-Po technológiának és a töltőáram-szabályozásnak. (Leszámítva persze az olyan eseteket, amikor ilyen aksi megy tönkre pár hónap alatt, bár az szerintem inkább gyártói defektus)
-
-
törölt tag
válasz
kisspall #97903 üzenetére
Menü -> fájlmegosztás, és már dobja is az FTP kiszolgáló (szerver) konfig felületét.
Probert75:
Köszi! Nekem nem volt türelmem ilyen step by step -hez!Heisenberg69:
Ez alapján Solid -ban is be tudod lálítani. Menü -> hálózat -> SMB alatt találod a konfig felületét. Annyit hozzátennék, hogy egy otthoni hálózatnál sztem alap, hogy a router -ben statikus IP -ket adunk a saját eszközeinknek. Így mindíg csak egy gombnyomás lesz a csatlakozás. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
kisspall #88598 üzenetére
OPML-ből hozzá tudtam adni a Doggcatcher-hez is a Youtube csatornát, csak a letöltés nem megy. A YouCast-al is idáig jutottam. A fő probléma a Tubemate-es megoldással az, hogy nem automatikus, tehát nem kapom meg frissen a legújabb podcast-et. De majd valamit kitalálok. Ha le tudnám automatikusan tölteni, akkor az már jó lenne, mert a Doggcatcher tud virtuális podcast-et, amihez csak a megfelelő könyvtárba kell berakni a cuccokat.
-
Ver'alor
tag
-
-
vicze
félisten
válasz
kisspall #79937 üzenetére
És még mindig tud írni mindegyik alkalmazás az SD-re, külön engedély nélkül, de csak a saját mappájába. (SD\Android\data\<alkamazásnév>)
Tehát az adott alkalmazás fejlesztője arra lusta volt, hogy kb. 2sor kódot átírjon KK esetében. 5.0 esetében meg 1db API hívást kell végignyomkodjon a user és gond nélkül tud írni bárhova az SD-re, csak hát ez is le kell fejleszteni... -
Fall-N
veterán
válasz
kisspall #74488 üzenetére
Félreérted. Nyilván arra gondoltam, hogy belenagyítasz egy QHD képbe, amíg M=1:1-ben látod (tudod dupla kopp, ami UC-n ugye nem működik az össze-vissza megjelenítés miatt). Vagy egy 12 MP-es képbe. Nem 10x-es zoomra gondoltam... Nem vagyok én sem hülye, érdekes más böngészőben normális a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest