- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
róland #118227 üzenetére
Köszönöm, nekem az utolsó bekezdés tűnik a legegyszerűbbnek, ha adnak új SIM-et a régi nélkül. Így a meglepi nagyobb lesz.
A google-ben ez hol található pontosan? Csak a névjegyek/telefonszámok és SMS-ek számítanak, más adat nem kell. Ha esetleg a SIM kártyán is van adat, arra is működik a szinkronizáció? Köszönöm.
-
air
nagyúr
válasz
róland #86673 üzenetére
Majdnem.
Azokat a névjegyeket, amiket csak a készülékbe mentett, Google fiókhoz kapcsolás nélkül, előbb ki kell exportálni SD kártyára, törölni kell a készülékről, majd visszaimportálni, már egyből a Google fiókhoz kapcsolva. Vagy a weben közvetlenül a Google címtárba kell importálni. -
DeathAdder
veterán
válasz
róland #67153 üzenetére
élvezem, multiban tolom, valamelyik nap lefekvés előtt mondom letolok párat, hát olyan erős bagázs összejött, hogy majd 3 óra hosszát játszottam
Megpróbáltam San Diegot is megnézni, de single race módban nincs olyan pálya, csak mutliban tudok azon játszani
Előtte nexus 5 -öm volt, ott is szépen futott, de nem tudom milyen beállításokon (alapon ment).
-
Bozek
nagyúr
válasz
róland #47304 üzenetére
Mondok pár példát:
- Alkalmazások frissítése a Google Play-ben.
- gReader esetében letölteni a cikkeket későbbi olvasásra.
- Podcast letöltése arra megfelelő programmal.
- Ha kikapcsoltad a gépet és hirtelen eszedbe jut valami, akkor minek újra bekapcsolni?
- Reggel ébredés után gyorsan megnézni a leveleket.Van még kérdés?
-
snowdog
veterán
válasz
róland #45792 üzenetére
Letöltöttem, kipróbáltam, nekem tetszik.
Egyéb vélemények: "Nagyon jó a program, a beep'ngo a fasorba sincs! A probléma a Multikban használt elavult technológia miatt van. Sajnos eddig egy szkenner sem volt képes olvasni a kijelzőt. De tetszik, hogy nagyon jól testre szabható, legyen szó akár a manualis vonalkód vagy a saját klubkártya fényképének csatolásáról... "
-
mzx
senior tag
válasz
róland #42825 üzenetére
Egyszerű megoldást sejtek a problémámra, de tegnap óta nem sikerül rájönnöm...
Táblagépemben használatos micro sd kártyát eddig tudtam írni is, de most a "linux mint"-es file kezelőm (Nautilus, elterjedt file kezelő) nem engedi, csak olvasni róla. Hiába jelölök ki file-t másolásra valahonnan, mégis, ha a micro sd mappájába akarom másolni, jobb egérgombra pl szürkén jelenik meg a nautilusban a "paste". De a "create folder" is folyton szürke, tehát nem lehet választani most már, mint opció.Eddig tökéletesen működött az írás rá, a szokásos módon linuxból tudtam rá írni, és táblagépemmel sincs gond.
Bizonytalan, de emlékeim szerint mintha azóta lenne e probléma, hogy rámásoltam tegnap egy zenei mappát, kb 100 MB-ost, és vagy eltűnt a listából az , később, vagy töröltem véletlen más, törölni kívánt file-okkal együtt. De ha ez volt, a szokásos módon tettem.
-
[P]laci
senior tag
válasz
róland #42828 üzenetére
pont ezért nem vettem meg még, mert felvenni nem szoktam vele, de ugyanakkor néha baromi idegesítőek tudnak lenni a reklámok.
patthelyzet...
(#42830) róland: akkor sajnos még csak egy álom volt az okostelefon számomra.
abban az időben csak még a híreket olvastam, viszont annyira nem gondolkodtam előre, hogy be is vásároljak... pedig lehet azt kellett volna.
-
törölt tag
válasz
róland #38766 üzenetére
Fizetőseknél miben nyilvánul meg ez az érdeklődés? Apunál nem trükköztem semmivel, minden "hivatalos". Van kb. 400 alkalmazás regisztrálva a fiókhoz, ebből legalább 100 fizetős. Ezek oszlanak meg 7 különböző Androidos eszköz között. Ezek Apu szerint is létező eszközök, látom őket a Play -en. 4 már biztos, hogy be volt jelentkezve azonos időben. De tőlem még senki sem érdeklődött illegális szoftverhasználattal kapcsolatban.
-
LonGleY
veterán
válasz
róland #37532 üzenetére
Annyira bírom egyébként, hogy részletesen ecseteli azt, amiről már a legelején leírtam, hogy ismerem, és be van kapcsolva. Ez még így utólag is üt.
olivera88: És a végén jegyzi a mozgás átlagsebességét rendesen? Meg tudnál velem osztani egy ilyen workoutodat? Kíváncsi vagyok, hogy milyen a felülete. Ha külön linken nem osztható, akkor érdektelen, megpróbálom az Endósokkal leharcolni, hogy ne mérjen már, ha nem kap jelet.
-
LonGleY
veterán
válasz
róland #37532 üzenetére
Igen, be, persze. Odáig jó is, ha a GPS alapján látja, hogy megálltam. Hogy mikor indít, az viszont már sokkal kiszámíthatatlanabb dolog. Akkor van bibi, mikor leszállok a járgányról, és begaloppozok valahova. Olyankor indít, és nem nézi, hogy k-ra nem kap jelet.
Konkrétan azt nem tudom lekezelni vele, hogy ha körbemegyek a városon, a nagyjából átlag 28-30-amat ne rontsa le a random indításokkal, aminek eredményeképp sokszor 5 km/h-s átlaggal tölti fel a menetet. Pedig szeretem a saját profil megtekinthetőségét, meg az összegzéseket a weboldalon. És a widgetjét is, amin a többi ismerősöm kiruccanásai láthatók. Nehezen válnék meg tőle, de ilyen szar működéssel elgondolkoztam a váltáson.
-
Bozek
nagyúr
válasz
róland #37178 üzenetére
Azért a SketchBook Mobile nem ugyanaz, mint a SketchBook Pro. Az utóbbiban állítható a canvas mérete is, max. 2560x2560-ra. Igaz, ebben az esetben már csak 2 layer-t lehet csinálni.
(#37204) dokee78: Még mindig fizetős. Lépj ki a Google fiókodból és úgy nyisd meg a linket, 442 Ft.
-
dokee78
félisten
válasz
róland #37203 üzenetére
A SketchBook Mobile korábban fizetős volt.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
róland #36957 üzenetére
Szerintem nem pont így van. Nem szarták le az Androidot, folyamatosan volt/van rá programjuk. Csak nem önálló alkalmazásként értékesítik, hanem hardverre portolva, gyártókon keresztül. Szerintem itt is erről lesz szó. Valami űrautóba, űrkütyühöz társítva lesz elérhető.
-
gipsztigris
addikt
válasz
róland #36957 üzenetére
Nagyjából ez a lényeg!
Androidot nem sz@rták le,csupán a gépjárműbe épített Androidos fejegység vonalat tolták, hiszen az autógyártóknál még mindig van pénz. Ma már nagyon sok típusban Androidos Primo működik a gyári fejegységben. De rájöttek, hogy a kis pénz is pénz ha kellően szaporán érkezik. 20 USD-ért már két országra való Primot lehet venni. Ha a magyar is ennyi lesz (mondjuk ezt erősen kétlem
) akkor fogják venni mint a cukrot.
-
janosibaja
őstag
-
air
nagyúr
válasz
róland #33632 üzenetére
3G:
"Ez a program a Call Meter NG teljesen újraírt változata. Rengeteg új képességgel rendelkezik, mint például a widget-ek és a riasztások.
Új felépítése még összetettebb tarifacsomagokat enged meg."
A 3G csak 2.1-től felfelé működik. (Használ még 2.1 alatti rendszert valaki?)
-
Zozo33
csendes tag
válasz
róland #17297 üzenetére
Gmail-es fiók is van ugye az android miatt kell, de mit kellene vele csinálni, mer egy napja meg a teló de nem emlékszem h beírtam volna vhova is freemail címemet vagy mire gondolsz? (bocs ha fasz vagyok, de új vagyok még az "okostelefontulajdonosok" között)
(#17298) pepe091
gondoltam ezaz, próbáltam is, de nem váltott át(#17300) vadászcsiga
így már megy köszi
-
iguana
őstag
válasz
róland #16692 üzenetére
webes feedly
van droidos app is hozzá, de én taptu-t használom, mert normális, görgethető widget-je van.exportáltam a webes google reader-ből a dolgaimat. ide tettem/tenném be:theoldreader.com Import utáni állapot:
Thank you for uploading your OPML file. We will soon start importing your subscriptions, which might take up to several hours depending on the amount of feeds you have.There are 5932 users in the import queue ahead of you.
Kissé túl van terhelve. Tegnap délután még "csak" 800-an voltak előttem. Szóval várok.(bár lehet, hogy kézzel beverem az rss címeket inkább.)
-
atillaahun
veterán
válasz
róland #15647 üzenetére
Ez most hirtelen engem is elkezdett érdekelni. Mármint hogy hol tárolódnak az offline térképek. Fél órája túrom a külső - belső SD-t, a data partíciót, keresőzök, de a legközelebbi amit találni az egy 24 KB-os OfflineMapArea_1 fájl a /data/data/com.google.android.maps/files alatt.
Ezen kívül ott van még a /sdcard/Android/data/com.google.android.maps/cache alatt is egy rakat friss cache fájl, de csak kb. 30-40 MB mennyiségben, pedig GMaps mutatta, hogy 82 MB-os É.-K.-Mo. térképrészletet mentett le az előbb.
Szóval tököm se érti ezt.(#15651) LámaZ
Nekem pedig most húzza Budapestet is. -
Bozek
nagyúr
válasz
róland #15509 üzenetére
Google Reader helyett a gReader-t használom, mivel ott van offline szinkronizáció. Amit még én ajánlok, az a Solid Explorer. Ott is 2 panel van és simán kezeli a népszerű felhő tárhelyeket (Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, SugarSync). Na meg én SMB-re is használom, mivel sokszor nincs kedvem előszedni az USB kábelt.
-
dokee78
félisten
válasz
róland #15509 üzenetére
Shazam és/vagy Sound Hound és/vagy TrackID
Ezekről valaki összedobhatna egy összehasonlító cikket.Nálam a Dropbox klienst lassan leváltja a Total Commander+TotalBox for Total Commander
-
xSide
őstag
-
haris
őstag
válasz
róland #13242 üzenetére
A probléma ott van, hogy neki saját google fiókja van. (hiszen nem szeretném, ha az én gmail címemről levelezne, vagy olvasná az én leveleimet)
Ezért kérdeztem, hogy én tudok-e az én fiókom alatt beregisztrált kártyámmal valamilyen módon az Ő fiókjára vásárolni (ajándékozás?,vagy mittudomén...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest