- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
jonnyjoker01 #153940 üzenetére
Amit linkeltél ott nem egyértelmű melyik verzió lenne nekem jó.
Erre gondoltam: MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_V1.3.030119.0645.apk
Közben elolvastam a véleményeket és nem mertem telepíteni. 🤔
"I'm getting force closures upon opening. After repeated runs, the app freezes the whole phone requiring hard reset."
"the first apk is crashing while opening on mido android 9 pie."
"The second apk opens on mido android 9 pie, but
*portrait mode takes forever to process
*night sight on back camera crashes
*No green tint on front camera (though it seems hdr+enhanced on front camera not working properly."Bozek: Nem ☺️, de most bekapcsoltam. Így sem tudom jobban beállítani, mint a gyárit.
Nekem már egy sima használat közbeni skin smoothing funkció is jó lenne, amit megtudna jegyezni. Mint bármelyik másik Samsung, Iphone, Xiaomi...
Attól tartok ez gyári beállítás gond és nem tudom szoftveresen változtatni. (pl Instán vannak sima filterek, de azokat sem tudom használni, mert csak arcra vannak és nyaktól lefele nagyon csúnyán zajos az alap beállítás miatt.)
Sajnos azt hittem ezek már alap dolgok és csak a paramétereket néztem, amikor megvettem. -
Krystal_s
addikt
válasz
jonnyjoker01 #153936 üzenetére
Köszönöm, ez a verzió nem lenne jobb? Google Camera 6.2.024.239729896 (arm64-v8a) (nodpi) (Android 9.0+)
-
Somatom
veterán
válasz
jonnyjoker01 #152429 üzenetére
Sztem ezt mindkét ajánlott automatizáló tudja. Fejlesztőiben tudod engedélyezni az érintések mutatását (nálam "mutató helye"). Ráböksz a kívánt pontra és felírod az x,y koordinátákat. Automatizálóban létrehozol egy lebegő gombot. Elhelyezed és hozzárendeled root joggal az
input tap x y
shellparancsot, amiben x és y az érintésed koordinái. -
Dr.NX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #139166 üzenetére
Magisk-ben kell hide-olni.
Crok írt egy jó útmutatót hozzá. -
válasz
jonnyjoker01 #138580 üzenetére
Elérhető, nekem is le van töltve.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #125395 üzenetére
Pl. ez: Packet capture
Vagy Play-ben "sniffer" kulcsszóra keresel.
-
kalasz
tag
válasz
jonnyjoker01 #115859 üzenetére
Udv!
Atneztem a beallitasokat de nem talaltam a magassaggal kapcsolatos beallitasi lehetoseget. Elarulnad az utjat modjat, hogy hol lehetseges ezt a funkciot el erni? -
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #115859 üzenetére
Hol? Én nem találtam benne, bár tény, hogy sokat nem is kerestem. Hozzászoktam a Swiftkey-hez.
-
g_g_g
őstag
válasz
jonnyjoker01 #105581 üzenetére
Fapad, de jó
Messenger Lite -
beg
veterán
válasz
jonnyjoker01 #105473 üzenetére
Ennyire. Ne lepődj meg
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #105014 üzenetére
-
válasz
jonnyjoker01 #85960 üzenetére
Szerintem már legalább 4.4 óta úgy van, hogy a google profil törlése szinte mindent töröl a telefonról (appok, contactok, stb).
-
válasz
jonnyjoker01 #85801 üzenetére
Én a dolphint használom mindig.
-
stefi68
addikt
válasz
jonnyjoker01 #85551 üzenetére
Apex az tudja.
Én mondjuk sosem használtam ezt a tulajdonságát.A betűrend és az időrend szerinti megjelenítés közt szoktam csak váltogatni.
A rendezés a szokványos módon változtatható: Alkalmazásfiókban -> Menü gomb -> Rendezés
Van az Apexnek egy sokkal jobb megoldása is, amit szerintem kevesen tudnak/használnak.
Az alkalmazásfiókban füleket lehet létrehozni. Pl. olyat, hogy összes alkalmazás időrendbe rendezve
A fülek közt pedig oldalra húzással lehet váltani. Így az alkalmazások nézete egy húzással módosítható. -
Nunder
őstag
válasz
jonnyjoker01 #85549 üzenetére
Nova nem tudja, de a Google Now Launcher pakol felülre gyakori appokat. Nova tud sávot felülre, de oda egyedi cimkéket lehet pakolni, Play-t meg hasonlók.
-
Narxis
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #85551 üzenetére
Mintha úgy rémlene, hogy a Go Launcher Ex tudna ilyet de már rég használtam szal nem biztos.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #85549 üzenetére
Nem.
-
válasz
jonnyjoker01 #85314 üzenetére
Köszi, teszek majd egy próbát.
(#85319) air:
Úgy értettem, hogy a billentyűleütés pontossága lehetne jobb, mert nem mindig sikerült eltalálnia, melyiket nyomtam le.
(Ilyen téren azért egy WP billentyűzet köröket ver rá. És egyelőre az AnySoftKeyboard is sokkal pontosabbnak tűnik.
Az auto javítókat meg utálom eleve, mert a jól beírt szavakat sokszor átjavítja, a helytelenül beírtakat meg nem. Pl. sokszor írok véletlenül "w"-t "e" helyett, csak mert pár pixellel arrébb ütöm le, azokat pl. kivétel nélkül úgy hagyta. Nem az lenne az autocorrect feladata, hogy ezeket korrigálja?)
-
válasz
jonnyjoker01 #85291 üzenetére
Akkor kuka ez a billentyűzet is.
(tök jó, hogy megvan a választás lehetősége, mert így tudok a rosszabbnál rosszabb billentyűzetek között válogatni. Mondjuk ha csal egy lenne olyan, ami megközelíti, neadjisten akár csak a WP szintjét, az nagyon jó lenne.
)
-
bwin.party
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #85130 üzenetére
Ajohy írtad kicsit még reggel van nekem. Várható még leárazás a Playben?
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #78373 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
jonnyjoker01 #78163 üzenetére
Ez nem opció ennél a box-nál. Hogy lehet, hogy telon full-screen a YouTube, a boxon meg nem? Nincs erre vmi app?
-
válasz
jonnyjoker01 #78163 üzenetére
Kiterj. Képerny. van cm10.1-ben is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #76576 üzenetére
Esetleg valami minimális késéssel rendelkező mirroring appot (USB) tudtok ajánlani? Kezdésnek nem lenne rossz.
-
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #74659 üzenetére
Banyek! Köszi az infót!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
jonnyjoker01 #74605 üzenetére
Adataidat átküldi egy szerveren, én kikapcsoltam
-
Flind
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #74605 üzenetére
"The browser uses cloud acceleration and data compression technology. UC Browser's servers act as a proxy which compresses the data of web pages before sending it to users. This process helps load web content faster."
(forrás: Wikipedia)
Én csak Wifin próbáltam, úgy nem érzek különbséget. De a leírás alapján biztos gyorsít, szóval mobilnettel valószínűleg jobban kijön.
-
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #74160 üzenetére
Margit! Nooooormááliiis?! Hát én magam telepítettem a kis ujjacskáimmal! Már hogy lenne véletlen? Fogták magukat a kis appocskák és szabálytalanul feltelepültek? Nooooormááliiis, Margit?! Az appok nem települnek maguktóóól!
Amúgy miért? Annyira ritkaságszámba mennek? Neked is megvannak? -
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01 #74220 üzenetére
Nekem a tTorrent még sosem fagyott, és gyorsabban lekapja a kis fájlokat, mint PC-n az uTorrent. Én biztos maradok nála, csak közben kíváncsi vagyok az újdonságokra.
-
Siriusb
veterán
válasz
jonnyjoker01 #73849 üzenetére
-
Jakuu
őstag
válasz
jonnyjoker01 #73583 üzenetére
Igen lehetseges, ugy hivjak a modszert, hogy USB reverse tethering. Googlen keress ra, tobbfele megoldas talalhato.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #73583 üzenetére
Reverse tethering. De hogy Linuxra van-e azt nem tudom.
-
Rimuru
veterán
válasz
jonnyjoker01 #73481 üzenetére
Ttitanium backup, a mentés kényelmes az ingyenessel is, viszont a visszaállítás halál ha nem a fizetőset választod.
-
vicze
félisten
válasz
jonnyjoker01 #73250 üzenetére
Hogy mi?
Jelenleg az MS Office azonos iOS-en és Androidon (tablet only), nem tudok funkciókülönbségekről. -
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #72557 üzenetére
Csak a tűzfalad téma miatt írtam, hogy magát az OS-t nemigen tudod ott tiltani.
Nem tudom, valami frissítés, rendszerbe integrált időjárás, valami ilyesmi? -
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #72534 üzenetére
Az android OS az sztem maga az android operációs rendszer.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #72523 üzenetére
Egyrészt kikapcsolod a háttéradat-forgalmat, másrészt root + tűzfal üzembe helyezésével.
-
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #69422 üzenetére
Akinek nincs ilyen problémája, az nem gondol az ilyesmire. Szóval légy szíves és barátibban hívd fel a figyelmet erre. Én sem gondoltam erre korábban, persze logikus, hogy leszívja a forgalmat a nagy kép(ek). Köszi! 👋
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
jonnyjoker01 #69422 üzenetére
Kérlek, mondd meg, hogy hogyan kell? Nyitott vagyok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #69273 üzenetére
Chrome / beállítások / lapok és alkalmazások egyesítése. Persze Lollipopra is szükség lesz.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #67958 üzenetére
Csak a fél topik szól erről a problémáról, és általában 1-2 naponta biztosan elhangzik ez a program, úgyhogy gratulálok, óriási teljesítmény volt. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #67894 üzenetére
Megtaláltam, akit érdekel, FolderMount nevű program tökéletes erre a célra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #67748 üzenetére
Megnéztem volna, de a játék mindkét változata ezer forinton felül van.
Ha pedig nem a hivatalos verziót használod és az zárja be magát, akkor a válasz adott.
-
Krystal_s
addikt
válasz
jonnyjoker01 #66272 üzenetére
Az elsők között volt, amit próbáltam. (pár napja írtam róla)
Nem volt kompatibilis a gépemmel, pontosabban a CPU-val. A reklámblokkolója sem túl jó. (számomra).
Viszont most vettem észre, hogy létezik külön Inteles gépre való változat. Azzal már normálisan működik a böngésző, de a reklámblokkoló továbbra sem túl hatékony.
Zavar még, hogy a böngésző eltávolítás, teljes törlés után elég sok "szemetet" fent hagy.
Jó pár kísérletezés után maradok a Firefoxnál, nálam az vált be a legjobban minden szempontból. A betűméretes problémát is megoldottam. -
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01 #62947 üzenetére
Ez erős túlzás, mert minimum 20-at (friss indítás után), többnyire pedig 25-30-at. Persze nagy fogyasztónak akkor sem számít. Jó alternatíva az egyszerűségre vágyóknak - bár szokni kell a mechanikáját egy picit az elején (egy kezdőlap, egy azzal egybeolvasztott programtár és egy widgetlap).
Az Apex ehhez képest 5 oldallal, HD felbontáson, több widgettel is csak 40 megát használ tipikusan.
-
etooo
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #59645 üzenetére
Ugyan az OC-t nem ismerem, de a Boat Browserben egész jó a gesztuskezelés.
-
Flind
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #59645 üzenetére
Arra gondolsz amit maga a böngésző konvertál a képernyőhöz? Azt menü --> második oldal -->
"Fit to screen"kikapcsolásnál "Zoom view" klikk. Vagy arra hogy egy adott lapnak a mobilos verzióját hozza be (m.x.com)? Azt meg add-on menü --> speed mode --> others --> desktop. -
Flind
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #59602 üzenetére
UC Browser, meg Dolphinban is van asszem gesztusvezérlés, de ha jól emlékszem külön felületet kell hozzá indítani, tehát semmit nem ér. Meg biztos kapsz még másoktól is más böngészőket. Én a UC-t ajánlom.
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #58497 üzenetére
Még a Kis Plus van meg?
-
válasz
jonnyjoker01 #58497 üzenetére
Akkor szerintem nem tudsz mit tenni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #58491 üzenetére
Szerezz be egy BT-s egeret és meg is oldódott a probléma. Vagy egy USB-s is jó, ha OTG-képes a készülék.
-
Flind
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #51991 üzenetére
Azta, tényleg jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom.
A kérdésedre meg két megoldás van, vagy írsz a fejlesztőknek és talán megpróbálják kijavítani, vagy lecseréled a telefonod és talán jó lesz. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #50244 üzenetére
-Előkészítesz papírt, tollat.
-Megnyitod a beállítások menüt, majd - fejlesztői beállítások - bevitel alatt kipipálod a mutató helyének mutatását.
-Elindítod az alkalmazást, ráböksz az emulálandó pontra és felírod a kiírt koordinátákat.
-Kilépsz mindenből, megnyitod a Robotot.
-Új parancs - adsz neki egy nevet.
-Esemény. Itt megadod, hogy mi indítsa az emulációt. Pl. alkalmazás - alkalmazás fókuszba került. Kiválasztod az alkalmazást.
-Művelet: várakozás. Itt megadod a késleltetési időt (ezredmásodpercben).
-Múvelet: egyéb - shellparancs futtatása. Itt bejelölöd, hogy rootként. A szöveg részbe ezt írod:
input tap x y
ahol x és y helyére a koordinátákat írod.
Ha azt akarod, hogy ismételje, akkor először elmented alul a floppy ikonnál a parancsot, majd folytatod:
-Művelet: várakozás - amennyit szeretnél
-Művelet: egyéb - robot parancs végrehajtása. Itt kiválasztod ugyanazt a parancsot (ezért kellett előbb elmenteni).
-Lejjebb kipipálod az engedélyezést. Értesítés nem kell és felülbírálási lehetőség sem.
-A floppynál ismét mented.
Eddig rendben, viszont így végtelen ciklusba kerülhet a parancs. Ezért:
-Új parancs: a leallito
-Esemény: Alkalmazás elvesztette a fókuszt. Kiválasztod az alkalmazást.
-Művelet: egyéb - Robot parancs tiltása. Kiválasztod az előző parancsot
Alul engedélyezed és mented, mint az előbb.
Ennyi. Azért itt írtam le, hogy más is lássa, kb. hogy működik egy automatizálás. Persze ez csak egy nyers verzió, sokféleképpen lehet finomítani. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #50236 üzenetére
Meglepne, ha találnál ettől egyszerűbb megoldást időzített érintésemulációra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #50232 üzenetére
Ja, de. Ranorex. Bár ez eléggé bonyolult nekem. Nincs valami egyszerűbb?
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #50232 üzenetére
Attól függ, hogy itt ki válaszol. Ha én, akkor az E-Robot -ra keress! Írhatnék Tasker -t is, de a robottal már csináltam ilyet, ezért abban tudok segíteni. De a lényeg egy esemény hatására shellparancs futtatása. Mivel ezt mindkét automatizáló tudja, ezért ebből a szempontból mindegy, hogy melyiket választod. Írj, ha megvan, akkor írom a részleteket.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #50206 üzenetére
Rootolt droid és automatizáló kell hozzá.
-
aicon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #50150 üzenetére
Legfőbbként, hogy csak egy kezelőfelület a beépített böngésző motorra.
Ha még tart az akció lehet lecsapok rá, dobom a Dolphin-t a kukában. Kell a francnak ingyenes. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #50150 üzenetére
Akkor használd egészséggel, hisz csak most, csak Naked készült! Nakem nem csináltak ilyet, de nam is bánom.
-
Kékes525
félisten
válasz
jonnyjoker01 #50119 üzenetére
Van e olyan alkalmazás, amivel ellenőrizni lehet a partíciókat hogy logikailag megfelelők e?
A v.109-es Dorinmax hibát jelzett. Habár leszedtem, wipe cache és dalvik cache továbbá a GS2KernelWipe-ot használva tettem vissza az Apolo JB 4.14-et most semmi problémám nincs.
Azért ellenőrizni szeretném, ha van ilyen progi.
-
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01 #45516 üzenetére
De, csak ilyet tudunk. Mi a fenére lenne ez jó? Lusta alkalmazáskereső fanatikusoknak?
St3ven : Hát nem ezt mondtuk eddig is? Hiába jártatom itt a képem, ha annyit nem teszel meg, hogy kipróbálj egy programot, és csak a tapasztalatokat lesed, mint a sült galambot...
-
xenom0rph
őstag
válasz
jonnyjoker01 #44812 üzenetére
A VPN ha jól tudom azt változtatja meg, hogy az IP-m más országnak látja, a másik fél..
Viszont a play nem így határozza meg hogy melyik országban vagy, és honnan próbálod letölteni -
gacsoi
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #44807 üzenetére
Nincs mit!
Én régóta használom. Minden sallangtól mentes, és fektetve baromi kényelmes nekem.
De tényleg ízlés, meg igény kérdése.
Én példáúl meg birok őrűlni ha egy billentyűzet megpróbálja kitalálni, hogy mit akarok írni -
kovisoft
őstag
válasz
jonnyjoker01 #44802 üzenetére
A Hacker's Keyboard-nak van teljes magyar kiosztása. Fekvő helyzetben jól használható, de álló helyzetben túl sok a billentyű.
-
aizen92
addikt
válasz
Swype én ezt használom tableten gépelésre. a hosszú ékezetek ( ű,ú,ó ) sajnos nincs rajta, de jó a szótára és könnyen be lehet tanítani, sokat segít gépelésnél, mikor a szavak felét írom be de már kitalálja mi lesz a következő, így viszonylag könnyen lehet gépelni vele, nagy terjedelmű szöveget. Párom ezt használja egyetemen jegyzetelésre, nekünk ez bevált, mind mobilra, mind tabletre.
-
gacsoi
senior tag
válasz
Esetleg ez?
[link] -
quailstorm
félisten
válasz
jonnyjoker01 #44726 üzenetére
Nem érted.
A Broadcom chipset nem pontos. Csomó helyen kitűnik. Itt a chatablakok ugrálnak egyfolytában, és nem lép tovább, temple runban 250m után kirepülsz a pályáról. Matek függvényt nem tud ábrázolni. Jó cucc ez...HVGA-n már elég jó persze.
És mit szólsz a zöld, textúrázatlan világhoz? Mert alapból olyan volt...
Egyébként meg van steamen, úgy a legjobb, egérrel.
-
quailstorm
félisten
válasz
jonnyjoker01 #44724 üzenetére
dehogynem
Úgyis sokat toltam.Ha már droid, S5570i-n szépen bugzik. grafika
Chainfire-rel és nélküle.
Ezen túl a missziók szövegeit állandóan ismétli, pénzt nem ad, és elbarmolódik.Xperia X8-ról kompletten másolva, ami HD2-őn is jó volt...
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #44566 üzenetére
Kérlek fejtsd ki részletesen, hogy a Wakelock detector mibel hasonlít a Greenify-ra!
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #44553 üzenetére
Az, persze. Vagy a tetrisz.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #39975 üzenetére
Nem írtad a típust. OTG -kompatibilis? Egér?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #39956 üzenetére
recoveryből backup?
-
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #39515 üzenetére
Lehet. Huawei G700 - MT6589 SoC + PowerVR SGX544 GPU - Erre nem is gondoltam.
Az Ace-nél még kellett az ARM v6 kodekcsomag, bár a végén már azzal sem volt hajlandó lejátszani majdnem semmit... -
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #39494 üzenetére
Erről vajon a lejátszó is tud? Mivel eddig nem tudtam olyan formátummal eteni, amivel ne boldogult volna. OK. Biztos van, valami egzotikus belső kuvarisztánban elterjedt formátum, amit nem szeret, de eddig még nem futottam bele.
(#39498) jonnyjoker01:
Biztos nálam van a hiba, de nekem kodek nélkül is jó.(#39513) dokee78:
Gyári Huawei és Chrome tölt mint a szél. Nálam inkább az a bibi, hogy nem tudok belépni mobilról. (sanszos a konfigurálási hiba) -
dokee78
félisten
válasz
jonnyjoker01 #39498 üzenetére
Nekem nincs Kodek és mégis megy.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #39498 üzenetére
Egész pontosan azt írja a Playen, hogy csak akkor kell külön telepíteni kodeket, ha az MX kifejezetten kéri. A beállításokból elérhető XDA -s custom kodek persze más tészta.
-
dokee78
félisten
válasz
jonnyjoker01 #39496 üzenetére
Kell hozzá egyáltalán Kodek?
Nálam miért megy Kodek nélkül is?Más:
Jegyzetelő app kellene amiben bizonyos jegyzeteket jelszóval védhetek. -
válasz
jonnyjoker01 #39494 üzenetére
Bocsánat, csak írok, nem olvasok...
Ritkán fordul elő, késővan már...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #39463 üzenetére
Ha telepítve van a flashplayer, akkor asztali nézetben azt használja. Mobil nézetben pedig egy sajátot, ami lényegesen hardverkímélőbb. Van vmi Dolphin addon, amivel külső lejátszót lehet használni, de nem próbáltam. Youtube -hoz pedig már rég nem használok Youtube -ot. Inkább TubeMate.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #39463 üzenetére
Letöltöttem, megnéztem, nem hozza be a jutubot
-
Jacak
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #39167 üzenetére
Oké.
Én is azt használom erre,mert a ROM Toolbox Pro Autostart Managerje nem kapcsolja ki vmiért,pedig megkapja a root-jogosultságot...
-
Márklár
tag
válasz
jonnyjoker01 #39167 üzenetére
Ezt is nézd meg, én ezt használom: App Quarantine Egy tappal fagyasztod, egy tappal indítod ha kell.
Márklár
-
Jacak
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #39162 üzenetére
Ez nem feladatkezelő-dolog,pl. az Autostarts tudja kikapcsolni a 'receiver'-eket,amik újraindítanak 1-1 appot.Gondolom,van root-jogod.
-
.mf
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38885 üzenetére
Köszi! Dokee-nak is.
Megnéztem őket, a Dokee által ajánlott kettő sajnos nem nyújt sokkal többet UI-ban és infoban a gyárinál (ICS-es). A Camera fv5 viszont ránézésre telitalálatnak tűnt. A lite verziót kipróbáltam, de sajnos tényleg jelentkeznek azok a bugok, amiket írtak róla és a fizetős verzióról, így a fizetőset egyelőre hanyagolom. Kár érte
remélem egyszer javítják.
Amúgy funkcionalitásban az alap (ICS-es) alkalmazás is sok dolgot tartalmaz, de sajnos nem mindent (záridőt nem írja, korlátozott testreszabhatóság).
Akkor pontosítanék, hogy miket szeretnék:
- mutassa a képernyőn és egyből állítható legyen: ISO, WB, EV, vaku-mód
- mutassa a képernyőn, opcionálisan állítható: záridő
- tartalmazza: képstabi; exposure bracketing, vagy akár közvetlenül HDR
- jó, ha van: színcsatorna-hisztogram, harmad-segédrács/kár, hogy a legtöbb fényképező-alkalmazásban pont a fényképező részleg a leggyengébb, és inkább a megosztás és közösségi szirszarokra, hülye effektekre, szűrőkre, képszerkesztésre mennek rá...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #38786 üzenetére
Érdekes kérdés. Adott egy Magyar cég, aki árgus szemekkel figyeli a netet, jogsértő tartalmak után kutatva és kíméletlenül "eljár". Legalábbis ott, ahol tud, mert vannak olyan helyre bejegyzett oldalak, fórumok, ahova nem ér el a keze. Ezért fokozott a figyelem a többi oldalnál. Az embereknek pedig gőzük sincs, hogy mi a jogsértő és mi nem. Az IGO, mint szoftver Androidra, magyarországi navigálásra alkalmas verzióban nem beszerezhető. Ezt alapul véve, tartva a cég vasszigorától, ezek az oldalak inkább mindent próbálnak tiltani. Ebben csak az a bibi, hogy e topik egyetlen megkötése az, hogy Androidos alkalmazás legyen. Márpedig:
1.: kerülhet legálisan Igo telóra (Izrael, Törökország) és egy Magyar miért ne utazhatna oda, miért ne lehetne kérdése az ott használni kívánt Androidos Igo -val kapcsolatban
2.: A két Igo -val forgalmazott teló mellett már több olyan Androidos készülék van forgalomban, amik Magyarországi navigációra is alkalmasak. Pl. Prestigio GeoVision, vagy a Navon Platinum Explorer A külföldön, EU térképpel beszerezhető típusokról nem is szólva.
3.: Az Igo szoftvernek vannak olyan összetevői, melyek nem állnak jogvédelem alatt, szabadon módosíthatók. Ilyen pl. a skin.
Szóval a topikszabály ebben a formában idejétmúlt és egyébként is vékony jég az illegális tartalmak tiltása és a legális használatú szoftverrel kapcsolatos szabad véleménynyilvánítás korlátozása között. Könnyen beszakadhat. Másokért nem tartozom felelősséggel. Igyekszem betartani a szabályokat és korrektül eljárni, de egy legális tevékenységgel kapcsolatban engem ne akarjon senki korlátozni. Véleményem szerint a téma jelenleg ide tartozik, önmagában nem jogsértő, így csak a konkrétan jogsértő tartalmú hozzászólások moderálása lehet megoldás. Vagy változtatni a topik címén (Android szoftverek, kivétel Igo) és létrehozni egy Igo Android topikot. Így itt béke lenne, ott meg könnyebb lenne kiszűrni az illegális tartalmat. UFFF -
albinolynx
senior tag
válasz
Szóval akkor nem pontosan azért, amit írtam. (X
-
válasz
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #38775 üzenetére
Akkor sincs semmi értelme, hogy folyamatosan a kijelzőn legyen az óra, például ha a zsebében van a telefon.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #38713 üzenetére
Sorry, erre nem gondoltam! Minden droidomon asztali nézetet használok. Úgy megszoktam, hogy totál kiesett ez a mobilnézetes lehetőség. Tán még sosem írtam hozzászólást mobil nézettel. Azt csak akkor kapcsolom, ha egy videót nem flash -el akarok megnézni.
-
fatal`
titán
válasz
jonnyjoker01 #38713 üzenetére
Be lehet írni kézzel is a taget és akkor link lesz mobilon is:
[L:http://idealinket.lnk][link][/L]
-
Tyer
őstag
válasz
jonnyjoker01 #38617 üzenetére
Szerintem ez olyna, hogy elkezded hazsnálni, és egy hét alatt ami fontos szó már tudni fogja...
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38092 üzenetére
Az összes alkalmazásra. A Play áruház magától fog frissülni.
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38085 üzenetére
Akkor a Play Áruházban kapcsolod ki az automatikus frissítést.
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38081 üzenetére
Kiveszed a pipát az automatikus frissítés elől.
-
válasz
jonnyjoker01 #38078 üzenetére
Phonesky.apk frissítését akadályozd meg, ez a Play Áruház.
-
dokee78
félisten
válasz
jonnyjoker01 #38036 üzenetére
Go launchert még használ valaki ICS vagy JB alatt?
Apex és Nova a leggyorsabb,é mappázható is. -
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #38022 üzenetére
Kingsoft Office?
-
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01 #35454 üzenetére
Igaz.
-
aicon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #35232 üzenetére
Nálam nincs ilyen.
-
zsoca67
tag
válasz
jonnyjoker01 #35151 üzenetére
Én még kicsi vagyok, hogy kell így csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest