-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
freemanone #45185 üzenetére
Használj szar programokat, amik nem kapják meg az update-eket, befagynak, vacakolnak - a te dolgod. Még az is lehet, hogy jól működnek. De ha egyszer valaki a problémákról ír, akkor mit lehet tenni? Semmit. Esetleg alternatívák után nézni. Szóval érted, ragozhatnánk, de nehogymár egy offban közölt vélemény legyen a gáz, ha egyszer a kérdéses app programozói azok, akik nem elégítenek ki minden igényt.
-
vadkörte
addikt
válasz
freemanone #45150 üzenetére
Végülis csak annyi a baja, hogy elkészült és még ki is adták...
Pl egy "hiba", hogy nincs annyi RAM, amit ne zabálna fel. Az egy dolog, hogy volt barátnőm Galaxy Mini-jét és az én régi Ace-emet megfektette, kollégám S Advance-ét ma zsinórban egymás után 2x fagyasztotta le. A TW után az FB volt a második legnagyobb RAM zabáló.
A másik, hogy kikapcsolhatatlan. Nem mindenki akarja a legkissebb fingását is kiposztolni.
Ha kliens, akkor nálam az Atrium a nyerő. vagy böngésző. -
air
nagyúr
válasz
Nekem igazán nincs vele semmi bajom, mert nem használom.
-
LonGleY
veterán
válasz
Az a baj vele, hogy szar. :] Legalábbis sokszor sokan írják, hogy nem működik. Ilyenkor az ember kételkedik a hasznosságában. Bár sokat javult állítólag, de nincs az az égi jelenség, aminek nyomán én még egyszer a gépemre engednék hivatalos Facebook klienst.
Meg aztán minek? Hogy állandóan online lássanak? Na, neeeem... Majd ha akarom, megnézem a böngészőben, hogy mi a helyzet. Ha meg muszáj chatelni, fellövöm a Xabber-t és az abban beállított Facebook accountot. Ennyi.
-
air
nagyúr
válasz
freemanone #45137 üzenetére
Talán mert egy kalap sz.r, mint a többi fb-os dolog?
Most, hogy megvették a WhatsApp-ot remélhetőleg azt is elb@sszák. -
petipetya
nagyúr
válasz
Sajnos nálam akkor is jelez, ha nem kellene.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Közbe nem megy véletlenül PC-n a Facebook? Mert nálam akkor nem szokott jelezni a Messenger. Bár néha akkor is rezeg a telefon, csak értesítés nincs róla.
-
St3ven
addikt
válasz
freemanone #44635 üzenetére
Egyelőre valóban egy felugró ablakban emlékeztetett a trial period lejártára, amikor a widgetre koppintottam, illetve megvehettem volna, vagy választhattam, hogy "Later" még emlékeztetni fognak.
Talán nem fogja minden nap eljátszani ezt.
-
törölt tag
válasz
freemanone #44688 üzenetére
"CL10-es sdkarival ne. CL6-al még okés lehet a dolog"
Ezt komolyan mondod? Szóval egy class 10 sd kártya, aminek a minimum írási sebessége 10MBps és támogat high-speed bus módot rosszabb mint egy a class 6, aminek a minimum írási sebessége 6MBps. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? -
fdisk
őstag
válasz
freemanone #44688 üzenetére
Jó,én elhiszem,mert sosem csináltam sd-ből RAM-ot.
Nem volt szükségem rá.
Csak linkeltem,h létezik ilyen is. -
fatal`
titán
válasz
freemanone #40032 üzenetére
Pont a romcserével van a gondom, akkor marad a fizikai token, bár mobilról nem szoktam bankolni, csak pc-ről. De azért néha előfordul, a felvázolt folyamat pedig agyrém.
-
petipetya
nagyúr
válasz
freemanone #40032 üzenetére
Pontosan így működik.
Ráadásul nekem több éve lejárt a személyim (a kártya alakú jogsit használom), így mindig le kell egyeztetniük velem szinte az összes személyes adatomat, mielőtt sms-ben kiküldik a kódot a token alkalmazás újbóli aktiválásához.
-
aicon
senior tag
válasz
freemanone #36422 üzenetére
"vagy DCHP reservation-el"
még mielőtt valaki elkezdené keresni, elgépelés, a következő sorban már jól van írva: DHCP -
z123456789
addikt
válasz
freemanone #36422 üzenetére
Köszi szépen!
-
z123456789
addikt
válasz
freemanone #36420 üzenetére
MIIII?
A felét nem értettem.
Mi az a NAT, és ezzel hogyan és mit kell kezdeni?
Le tudod nekem írni, hogy ennek mi a menete?
Kell egy NAT program a PC-re, meg egy DDNS program?Azt hogy 7-es vagy 9-es UDP protokollal megy, azt meg majd ezekben a programokban kell beállítani? -
DM43
őstag
válasz
freemanone #36407 üzenetére
de ehhez a gépednek is tudnia kell ezt,
A pc bios-ában kell engedélyezni a wake on lan funkciót és természetesen nem szabad áramtalanítani a gépet. -
Mercutio_
félisten
válasz
freemanone #30263 üzenetére
Az mitől van, hogy Letöltöm az apk-t, file kezelőben rá bökök, feldob egy ablakot csomag telepítőt azt is le okezom feljon a tényleges telepítő de a telepít gombra egyik progi se csinál semmit csak a mégsem.
-
snowdog
veterán
válasz
freemanone #33445 üzenetére
Köszi ezt is próbáltam, eredmény ugyan az, valószínűleg a video meghajtómat kellene frissítenem. Majd keresgélek ez ügyben. Letöltöttem a legújabb Intel video meghajtót a gépemhez, de már ez sem valami friss: Date: 11/01/2010
Integrated Graphics Subsystem
The integrated Intel GMA 3150 graphics controller features the following:
• 400 MHz core frequency
• High quality texture engine
DX9.0c* and OpenGL* 1.4 compliantNa ezt kellene 2.0 fölé varázsolnom: OpenGL 1.4 compliant
-
simico
aktív tag
válasz
freemanone #30543 üzenetére
Legalább elolvasnád rendesen amit linkelsz! Az ne zavarjon, hogy azok csak az amerikai (AT&T) Qualcomm SOC-os verzión működnek, az "international" Tegra 3 SOC-os telefonokon nem.
Tök jó ez a sok okostojás, aki nulla ismeret birtokában osztja az észt... -
batai15
félisten
válasz
freemanone #30543 üzenetére
Nem rég még ez nem volt meg oldott.. Mondjuk most olvastam hogy eggyik kollega s-off hoxot vett.
-
LonGleY
veterán
válasz
freemanone #30362 üzenetére
Az Apex is lockolható.
-
megint én
őstag
válasz
freemanone #30263 üzenetére
Thx! Az adfree a jobb?
(#30265) dokee78
THX! -
megint én
őstag
válasz
freemanone #30232 üzenetére
Má' csak azért is meg akarnám csinálni... De komolyan Ahogy "fejlődik" a windows úgy lesz egyre nekezebb egy k..rva kib4sz0tt mappát megosztani. Ott a dropbox, komolyan olyan easy, hogy a nagyanyámnak nem okoznak fejtörést, de a windows meg el van cs.szve De már XP-n is volt, hogy csináltam vagy kismillió hálózatot, és sose ment ugyan arra a sémára. Volt, h látta, volt h nem. MIÉRT? Pl amikor melóhelyen csináltam hálózatot 4gépen pontról pontra megcsináltam ugyan azt, de az egyik sehogy sem volt képes csatlakozni. Mégis mi a rákos......
Egyszeröen winfos!
Sry az offért, abbahagytam!
Win8 topicban folytatom, hátha.
-
megint én
őstag
válasz
freemanone #30230 üzenetére
Megpróbálom Bnőm gépéról, ott 7 van... Talán menni fog, de sztem lehet a routerrel lesznek bajok, mert ez csak ilyen kis szar amit a T-home hozott... :S
-
fatal`
titán
válasz
freemanone #30196 üzenetére
Nem kell hírtelen mozdulatokat végezni. Meg mixek esetén egyébként is ajánlott a cue fájl használata.
(#30198) TomWexX: Ez nagyon egyénfüggő, én mindkettőt megvettem, de a PowerAMPot használom.
A csúszka a PlayerPRO-ban pedig bugos, nem mindig veszi a fókuszt, csak akkor, ha üres helyre taperolok (értsd, magát a csúszka gombját megfogva nem mindig reagál). Bár azóta lehet, hogy javították már.
(#30200) tomy86: Ezt én is tudom, de csak pár appal és rendszereseménnyel működik, a Missed It pedig az összessel, amit beállítasz neki.
A LED színe egy csomó appban konfigurálható (meg CM-ben rendszerszinten is), így pl. Light Flowt alapból nem használok. Meg annyi színt úgysem tudsz beállítani, ahány appod van.
-
spiritex
veterán
válasz
freemanone #30196 üzenetére
Akkor újfent ajánlom a PowerAMP-ot, mert annál az előre- ill. hátra nyíl tartásával 5 másodperceket ugrik a megfelelő irányba.
-
Kobe
veterán
válasz
freemanone #29945 üzenetére
Befizettem egy probahonapot a hidemyassnel. Ha jol ertettem a faqot, akkor ezeknel amint kapcsolodtal vpn en keresztul, a halozati admin (hotel) illetve tobbinuser elott meg az is rejtve van milyen honcimeket nyitottam meg. Jol ertelmeztem ?
-
spiritex
veterán
válasz
freemanone #29945 üzenetére
A bankoknak eleve védett protokollú oldala van, azokhoz nem kell ilyen anonym proxy. Nem is arra írtam neki, hanem minden másra.
-
Kobe
veterán
válasz
freemanone #29934 üzenetére
A hydemyass kinal ilet es ndroiddal is mukodik. Igaz kicsit dragabb, de lehet benevezek arra
-
Kobe
veterán
válasz
freemanone #29927 üzenetére
Az android nem tamogatott
-
gatto_
senior tag
válasz
freemanone #29577 üzenetére
Nem... a gps-t nem kapcsolgatja, vagy legalábbis az nélkül is működik. Beháromszögel a mobiltornyokkal. Azért nem túl pontos, de jobb mint a semmi. Persze gps-el biztos pontosabb, de ha lakásban van a tolvaj, akkor úgysem ér semmit.
-
petipetya
nagyúr
válasz
freemanone #29577 üzenetére
Negatív. A helymeghatározás nem egyenlő a GPS-el. Ez van aktiválva:
-
petipetya
nagyúr
válasz
freemanone #29573 üzenetére
Negatív. Nálam nincs bekapcsolva a GPS és ez a szolgáltatás sem kapcsolgatja.
-
LonGleY
veterán
válasz
freemanone #29507 üzenetére
Megnéztem őket... Mindkettő automatikusan indul (ez egyben az előny is lehet, mert könnyen használhatók, és nagyon sok RAM-ot azért nem esznek), szóval az ébresztős problémát nem kerültem meg. :> Az SMS texting from Computer viszont nem látja a már meglévő üzeneteket a böngészőben. Ezzel ellentétben a MightyText igen, ráadásul sokkal szebb a felülete és böngésző-kiegészítői is vannak, úgyhogy ez tökéletes lehet annak, aki sokat nyomja a gépről SMS küldést. Esetemben marad inkább az AirDroid, mert hiába ébresztget néha, de legalább olyankor nem foglal 3 MB-ot sem.
Olyan persze továbbra is érdekelne, amit csak arra a session-ra lehet aktiválni, amíg használom, amúgy csöndben lapul és soha nem ébreszti a telefont magától, de belátom, annyira
-
LonGleY
veterán
válasz
freemanone #29507 üzenetére
Okés. Még ezt nézegettem: SMS Text Messaging ↔ PC Texting [MightyText]
Akkor lőn tesztelés...
-
törölt tag
válasz
freemanone #29470 üzenetére
TB is tud felhőbe backup/restore-t. Ez csak a PRO verzió:
[✔] 0-click batch restores
[✔] Keep multiple backups per app
[✔] Backup/restore SMS,MMS,calls,bookmarks,Wi-Fi AP as XML
[✔] Multi-user app data
[✔] Apps freezer
[✔] Sync to/from Dropbox (manual/scheduled)
[✔] Sync to/from Box (manual/scheduled)
[✔] Sync to/from Google Drive (manual/scheduled)
[✔] TB Web Server: download/upload your backups as a single ZIP on your computer
[✔] Convert user apps <=> system apps
[✔] Integrate system app updates into ROM
[✔] Encryption
[✔] Market Doctor (relink apps to Market)
[✔] "Destroy all Market links" feature
[✔] Hypershell speed
[✔] Backup apps without closing them!
[✔] Create your own update.zip containing apps+data!
[✔] Restore individual apps+data from non-root ADB backups!
[✔] Restore individual apps+data from CWM backups!
[✔] Restore individual apps+data from TWRP backups!
[✔] Market "auto updating" manager
[✔] Dalvik cache cleaner
[✔] Integrate Dalvik cache system elements into ROM
[✔] Unlimited schedules
[✔] Load/Save a Filter and use it in Widgets/Schedules
[✔] Change the device's Android ID, restore it from a backup or after a factory reset
[✔] Protect backup against deletion
[✔] Send backup (to e-mail/cloud) and import it in 1 click
[✔] Backup→Verify→Un-install an app in one shot
[✔] Freeze/defrost/launch apps in a single click
[✔] CSV export any app DB (e-mail or Google Docs)
[✔] Convert app data to/from fast WAL format
[✔] WAY MORE! -
törölt tag
válasz
freemanone #29470 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
A Helium kényelmesebb funkciókat hordoz magában és talán átláthatóbb. Kár hogy nem tud gyomlálni, fagyasztani. Lehet a Helium lesz, egy custom ROM esetén talán már nem nagyon van mit gyomlálni. -
xenom0rph
őstag
válasz
freemanone #29425 üzenetére
Egy APK-t tudna valaki adni? Fontos lenne...
-
fdisk
őstag
válasz
freemanone #29179 üzenetére
Köszönöm a felokosítást!
Az akadás lehet attól, h 42 fokos a teló?(árnyékban vok, és töltőn)
Most átállok adfree-re. Hátha jobb.Köszi gatto a tippet.
És ha megvennéd az mx-et? Úgy már nincs reklám.dokee78 : Nekem sincs már benne. Szerintem ez a jb miatt van. Az újabb verzióból már kihagyták.
Ami sokkal fontosabb lenne, az az igekötős igék felismerése. -
Deck
titán
válasz
freemanone #29188 üzenetére
Ha nem írod át erre tessék fáradni-ra akkor talán megelőzöl. De így nem
-
Deck
titán
válasz
freemanone #29184 üzenetére
Adaway-el meg nincs probléma.. Nem hiába népszerű.
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #29001 üzenetére
Most már legalább ezt is tudom.
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28996 üzenetére
CM7 (meg ne kérdezd milyen alapokon), ICS erre tuti nem lesz. Én meg emiatt le nem cserélem.
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28991 üzenetére
Nem nyert, sajna úgy tűnik ez a Defyre fel sem megy.
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28981 üzenetére
És a 7.0.1 is a (GPlayen sokat szapult) legfrissebb verzió tulajdonságaival bír (lassú, gyorsan szívja az akksit stb.) vagy az még használható? Mert nekem Moto Defy-m van mai viszonylatban szerény képességekkel, 2+ éves akkuval, szóval nem mindegy...
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28976 üzenetére
Csak nem! Ez számomra teljesen evidensnek tűnik, mármint hogy két GMaps egymással kooperál, csak nem ennyire újdonság ez...
-
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28974 üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpontom, ezek vannak a beállítások menüben. Vagy ezen belül valahol?
Mod.: v 6.14.4 -
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28970 üzenetére
"...a google maps alkalmazást kellene, hogy megnyissa automatikusan."
Ez most is működne a linkre kattintással csak mint írtam az app. nem tud mit kezdeni vele."...bejelentkezett profillal elmented az útvonalat kedvencnek..."
Kerestem ilyen opciót (kedvencek) is de nem láttam/látok, link és nyomtatás van de kedvencek nincs, vagy baromi jól eldugták. Ha utóbbi akkor hová? -
canniball
nagyúr
válasz
freemanone #28968 üzenetére
Lehet a gyenge angolom miatt de nem igazán vágom a dolgot: a linkelt videó ha jól értem arról szól miként tudok linkeket, tel.számokat stb. a telefonra küldeni. Ez (ha nem is ilyen egyszerűen de) megy most is Chrome és bármiféle plusz app. nélkül, el tudom küldeni a megtervezett útvonal linkjét mailben amit telefonon meg tudok nyitni böngészőben, a bajom azzal van hogy a Térkép app. nem hajlandó kezelni a linket, egész pontosan a To: részt nem tudja értelmezni: bevágja a link ide vonatkozó bazi hosszú részét de lekezelni nem bírja.
Ha jól vettem ki kavics325i kolléga szavaiból amennyiben a PC-n bejelentkezek a gmailbe és úgy tervezem meg az útvonalat akkor ezt az alkalmazásnak látnia kéne, de nálam nem látja és nem bírok rájönni ennek hogy kéne működnie, kell-e hozzá valamiféle szinkronizálás vagy hogy? -
LonGleY
veterán
válasz
freemanone #28910 üzenetére
Akkor nézz utána. Vagy sem. Amúgy "-nél", nem "-től". A hideg ráz...
De mi az, hogy sokkal jobb? Az Evernote egy bloatware, nevezzük nevén. A Keep pedig pont azt tudja, amire szükség van: villámgyors jegyzetelésre és szinkronizációra, sallangmentes weboldallal. Ha baromi sok kategóriára, meg fényképjegyzetre, meg prüntyögésre van szükséged, nameg nem zavarnak a bannerek és a gépzabáló, röhejesen túlzsúfolt windows kliens, akkor persze, hogy jó az Evernote.
-
Bozek
nagyúr
válasz
freemanone #28874 üzenetére
Ha kikapcsolta, akkor miért szinkronizálna újra? Nekem is ki van lőve, mert elég azoknak a száma, akik benn vannak a telefonkönyvemben.
-
Deck
titán
válasz
freemanone #28837 üzenetére
Én is
-
cellpeti
nagyúr
válasz
freemanone #28830 üzenetére
van olyan progi amivel a gyári droid progikat el tudom távolítani, anélkül, hogy szétessen a rendszer?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
freemanone #28825 üzenetére
köszi
érdemes, vagy hagyjam a fenébe, a gyári programokat.(böngésző). Vagy van olyan progi amivel biztonságba el lehet távolítani?
-
gatto_
senior tag
válasz
freemanone #28785 üzenetére
A dolphinben elhúzod oldalra az oldalt, hogy előjöjjenek a telepíthető kiegészítők, és ott lesz a teljes képernyős mód. Feltéve ha erre gondoltál.
-
raziel01
veterán
válasz
freemanone #28785 üzenetére
Basszus tényleg.
Azt hittem bug, nem feature. -
darvinya
titán
válasz
freemanone #28649 üzenetére
Köszi mentettem és kipróbálom.
-
arti1121
senior tag
válasz
freemanone #28278 üzenetére
köszi megnéztem
-
boogie84
veterán
válasz
freemanone #27882 üzenetére
Kipróbálom, de eddig nekem mindent vitt az MX. Meglátjuk melyik marad.
-
Jazz
veterán
válasz
freemanone #26657 üzenetére
Rott jogosultság alap hogy van. Legmagasabb szintig. SuperUser, Super Su....
(#26658) stefi68: Spec telefont és rom-ot. A felcserélés biztos nem fog működni.
Az alkalmazásaim javarészt kicsik. Ezek maradhatnak a gyors internal/phone storage-en.
Azonban az már problémás ha ugyan erre a helyre akarunk besüríteni 1-2 több száz megás almalmazásokat, amik ráadásul még több száz megát töltenek le maguknak.Ezen alkalmazásokat lenne nagyon jó átmozgatni external storage-re, foglalják a helyet ott. Vagy eleve oda telepíteni.
A linkelt appok melyiket tudják ezek közül? Átmozgat, vagy be is lehet állítani hogy oda települjön egyből?
Thx!
-
Mawyx
őstag
válasz
freemanone #26576 üzenetére
Köszönöm szépen
-
bostone
addikt
válasz
freemanone #26213 üzenetére
Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Pont ott nem kerestem, ahol kell.
Köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
freemanone #26001 üzenetére
Gondolom akkor 320x480-ról 480x854-re költözve se lesz gond?
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25913 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
freemanone #25913 üzenetére
még mindig nem vágom hogy miért adjátok hozzá a NAND-hoz a RAMot... de játszadozzatok csak
maga a formázás is elvesz sok helyet, mivel sérül az adat, de ki tudja következtetni mi volt ott, ezért vannak rések cheksumnak. -
S e t h
nagyúr
válasz
freemanone #25820 üzenetére
Köszi neked és petipetyának is.
-
HollyBoni
veterán
válasz
freemanone #25802 üzenetére
Köszönöm, kiprbálom.
-
HollyBoni
veterán
válasz
freemanone #25798 üzenetére
Az Adfree nincs play-en, vagy csak én nem látom?
(#25799) hunfatal:
-
junkpod
veterán
válasz
freemanone #25659 üzenetére
Na jó de nem is találom a futó progik között, kíváncsi vagyok honnan jött ez a 40 mega.
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25623 üzenetére
Köszönöm.
-
Tyer
őstag
válasz
freemanone #25612 üzenetére
Pont arrol beszéltünk, hogy Mo-on nem elérhetö... Szoval hasonlóról lehet szó.
Én apple féle "Menő", mint Go alkalmazásnak szoktam mondani. Az meg már csak nem warez -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Pontosan, iGO-val kapcsolatban ezt tessék szem előtt tartani. iGO navigáció Androidra – mi változott?
-
fdisk
őstag
válasz
Gondolom előttem már egy páran elmélkedtek azon,h a fejlesztők miért nem tették még elérhetővé androidra a (r)iGo-t.
Halomra keresnék magukat vele,és bár hivatalosan nincs droidra még is szerintem minden 2 user telóján ott figyel. -
batai15
félisten
válasz
pontosan.
-
gipsztigris
addikt
válasz
freemanone #25504 üzenetére
Szerintem meg nem vitáztunk, csupán én is elmondtam, hogy mit gondolok erről.
-
Pagi79
tag
válasz
freemanone #25373 üzenetére
+1
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25368 üzenetére
És ha én nagyarul írtam.
Úgy már nem ért csak englische.
-
darvinya
titán
válasz
freemanone #25333 üzenetére
IE is az.
És tudom elég lenne aláírást megnézni.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
freemanone #25329 üzenetére
A-a... asztalin nézem krómból és nem megy
De mellesleg telefonról sem megy ebben igazad van
Mindenesetre köszi a korrigált linket
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
freemanone #25128 üzenetére
Igen, angolul értettem, hát sajnálom, még hogy nem hivatalos akkor, remélem hamarosan kijön!
Köszönöm azért!
-
Dottore
addikt
válasz
freemanone #24917 üzenetére
Offline: avatar halvány, egyszínű.
Elfoglalt: avatar egyszínű.
Online: avatar színes. -
VD
őstag
válasz
freemanone #24917 üzenetére
Egyelőre sehogy. Mivel újraírták az egész programot és ez még várat magára.
Egyedül a PC-s Gmail-ben van zöld sáv azok alatt akik be vannak jelentkezve.Többek között ezért megy a sírás-rívás, meg az 1 csillagos értékelés. Ezt leszámítva tud mindent amit a korábbi Gtalk és még a felület is átláthatóbb lett. Bár teljes értékűen akkor lehet élvezni az újdonságokat, ha a Google+ -ot is használja valaki. De egyelőre ez még nem divat itthon. Most még a fész a menő!
-
Deck
titán
válasz
freemanone #24850 üzenetére
+1
Hozzá tenném még a Facebookot is. A viber,a facebook, a skype egy rakás *ar.
-
Tyer
őstag
válasz
freemanone #24778 üzenetére
Minden nap egy ingyen app?
-
válasz
freemanone #24755 üzenetére
Nem véletlenül írtam amit írtam.
De látom már megtaláltad.
-
válasz
freemanone #24749 üzenetére
Megpróbálhatod visszakérni. 1. HSZ-ban le van írva.
-
bubi92
őstag
válasz
freemanone #4620 üzenetére
-
bubi92
őstag
válasz
freemanone #4620 üzenetére
na várj mivel, úgyis újra raktam a romot és felkell dobnom swype-ot csinálok screenshotokat hogy hol kell beállítani
-
bubi92
őstag
válasz
freemanone #4618 üzenetére
át van állítva, hogy az elsődleges nyelv magyar legyen?
-
Narxis
nagyúr
válasz
freemanone #4534 üzenetére
Én a lopásvédelem miatt használtam, meg egy kicsit kíváncsi voltam, sztem a legtöbben csak a biztonsági érzetük miatt használják.
(#4538) atillaahun:
Ma már 2 frissítést kapott az ADW EX, egy FC-t nem fognak benne hagyni, érdemes most kipróbálni, GB alatt nekem reggel se volt probléma.
-
törölt tag
válasz
freemanone #4041 üzenetére
Írtam, hogy a script manager tud ilyet. Benne is van a leírásában: "Schedule at selected time. (cron jobs)". Az 5. kép mutatja is a timert, ott állítod be az időzítést. Megadod, hogy milyen script fusson le, mettől meddig és milyen időközönként.
-
válasz
freemanone #4041 üzenetére
Ilyen engem is érdekelne.
-
törölt tag
válasz
freemanone #3911 üzenetére
mit szeretnél pontosan? egy shell scriptet lefuttatni? mit csinál a script?
-
törölt tag
válasz
freemanone #3909 üzenetére
Llama, Script manager
utóbbit nem ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest