- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janosibaja #91407 üzenetére
Ingyenes: fbreader
Fizetős: Moon+ Reader -
Illusion1010
senior tag
válasz
janosibaja #84965 üzenetére
[link] Úgy emlékszem, ennek van ilyen kis widgetje a fizetős verzióban.
-
válasz
janosibaja #80515 üzenetére
Goggle contacts weboldalon jelentkezz be, importáld a névjegyeket, utána a telefonon is meg fognak jelenni.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
janosibaja #80508 üzenetére
Nézd meg a telefonban a Névjegyek->Beállítások->Megjelenítendő névjegyek-nél kiveszed a google accountodat mi marad? Ha semmi akkor, minden névjegyedre az van beállítva, hogy "csak" a telefonban tárolandó. Ez zavarhat be.
-
atike
nagyúr
válasz
janosibaja #80499 üzenetére
....h*lye kérdés lesz, de ugyanaz a google acount be van állítva a telódon? ...és van rajta net...?
-
darvinya
titán
válasz
janosibaja #75939 üzenetére
Nem, ez 2 különböző app.
Tehát mind2 külön futhat.(#75936) Probert75
Ezt nehéz kideríteni, mert olyan mélységbe kellene monitorozni amihez már programozói tudás kell.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #75931 üzenetére
Nálam már volt olyan, hogy egy widget működésébe bekavart az, hogy másik launcher alatt is szerepelt.
-
darvinya
titán
válasz
janosibaja #75931 üzenetére
Jól érted.
Ha van külön értesítés kezelő app, persze az működik. -
darvinya
titán
válasz
janosibaja #75929 üzenetére
Csak 1 aktív van és lehet.
Tehát a nem aktív csak fent van, de nem csinál semmit.
A frissítés Play figyeli, így a nem aktív is frissülhet. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
janosibaja #75270 üzenetére
Törölték!
-
adrian94
őstag
válasz
janosibaja #75270 üzenetére
Ezt, hogy kell felrakni a tabra ?
-
gipsztigris
addikt
válasz
janosibaja #75239 üzenetére
Itt keresd:
/sdcard/android/obb/com.nng.igo.primong.hun10th
Két darab .obb kiterjesztésű csomagban van az egész, amit WinRAR-al meg tudsz nyitni és szerkeszteni is tudsz, de! Szerkesztés után újra letölti magának az egész .obb-t, tehát semmire sem mész vele.Nem license függő content tartalmat megeszik az /sdcard/Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th/files/Content könyvtárból.
-
laci laci
addikt
válasz
janosibaja #75241 üzenetére
Arra gondoltam/utaltam,hogy alap funkciók vannak benne.
-
Probert75
addikt
válasz
Én sem leltem semmit meg, hogy hova és mit. De mindent tartalmaz, amit csak lehet, tehát nem butított.
"Extrák
• POI-k (Points of Interest/Érdekes helyek) – keress éttermeket, boltokat útközben!
• Benzinkutak – nézd meg, hol van a legközelebbi benzinkút!
• Navigálj GPS-koordináták alapján!
• A navigáció figyelmeztet, ha túl gyorsan mész.
• Több úti célból álló útvonalat is tervezhetsz köztespontok használatával!
• Beállíthatod a fizetős útszakaszok elkerülését is!"Csak azt nem tudom, hogy a kedvezményes letöltési idő után, mikor már nem lesz a Play-en, vajon fog e frissülni a térkép meg egyebek? Máshogyan van szerintem ez az ajándék verzió megcsinálva, hogy ne lehessen se kiszedni, vagy se bele tenni semmit.
Meggyi001 fórumtárs ennyit osztott meg, Root Explorerrel meg is leltem ezeket, de nem találtam bennük értékelhetőt:
"data/app/com.nng.igo....
data/data/com.nng.igo...
data/media/0/Android/data/com.nng.igo...
data/media/obb/com.nng.igo...
data/user/0/com.nng.igo...
/mnt/sdcard/Android/data/com.nng.igo...
/mnt/sdcard/Android/obb/com.nng.igo...
/mnt/shell/emulated/0/Android/data/com.nng.igo...
/mnt/shell/emulated/obb/com.nng.igo...
/pkg/Android/data/com.nng.igo...
/pkg/Android/obb/com.nng.igo...
/storage/emulated/0/Android/data/com.nng.igo...
/storage/emulated/0/Android/obb/com.nng.igo..." -
laci laci
addikt
válasz
Szerintem egy alap-alap,nem lesz ilyen,de várj erősítésre.
-
Shingen
addikt
válasz
janosibaja #75001 üzenetére
Lg 8" tabra?
-
oncsi
őstag
válasz
janosibaja #75058 üzenetére
Nem elképzelhető, hogy azért tervez más útvonalat, mert rosszul van beállítva? Pl. Legrövidebb, leggyorsabb, stb. Meg lehet, hogy nincs is minden országhoz letöltött részletes térképed. Akkor csak pár várost lát.
Nekem pl a BE-ON-ROAD is bejött, mert ahhoz tényleg van minden térkép, (USA kellett) és frissítik is pedig ingyenes. -
kovisoft
őstag
válasz
janosibaja #75055 üzenetére
Nekem is megvan a Sygic teljes Európa, és én meg vagyok vele elégedve. Spanyolországban használtam, és semmi gondom nem volt vele. A POI adatbázisa is részletes (azokon a helyeken legalábbis, ahol használtam). Lehet persze, hogy országfüggő a dolog.
Azt meg honnan tudod, hogy a néhány nap múlva megjelenő iGO ötször értelmesebb offline útvonalat tervez?
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #75055 üzenetére
Sygic-elek magam is és teljesen elégedett vagyok vele. Budapoest - Prága útvonalat gyönyörűen végigcsinálta, hibátlanul. Miért nem "értelmes" az általa tervezett útvonal? Melyik országokkal volt gebasz?
motoflug: Szerintem nem az app miatt laggol, hanem az egér miatt, ergo szerintem nem app függő, de ha rákeresel, akkor elég sok fórum foglalkozik vele Xda-n.
-
kymco
veterán
válasz
janosibaja #75012 üzenetére
Szerintem ez az akció valami kezdete... pld, hogy a play-en is kapható lesz plusz ficsörökkel. Eddig azért rágtak be az adminok, mert gyakorlatilag nem lehetett jogtiszta igo-d androidra (néhány kivételtől eltekintve), ez négy nap múlva már nem így lesz... mivel ingyen letölthetővé válik még ha korlátozott ideig, és utána vsz a play-en is meg fog jelenni... hisz azért dolgoztak a marketingesek ezen az akción...
Tehát innen kezdve a hárombetűs nem lesz tiltott szó -
törölt tag
válasz
janosibaja #75019 üzenetére
Nem is első sorban Neked szólt. Inkább azoknak, akiknek most újra kell gondolniuk a téma szabályozását. Szerintem elég jól képben vagyok azzal, hogy az IGO -val kapcsolatban mit szabad és mit tilos. Ennek ellenére már kaptam kitiltást warez tevékenység miatt. Sajnos, ahogy air is írta, sem a moderátorok, sem a házigazda nincs képben. A reklamációmra a házigazda utolsó érve (amit később jobbnak látott törölni) az volt, hogy az IGO -val kapcsolatban minden, még a skinezés is tiltott. Ez nem igaz. Továbbá a fórumszabályok elég világosan leírják, hogy a warez tevékenység jogellenes cselekedetet jelent. Abban semmi jogellenes nincs, ha vkinek azt javaslom, hogy egy warez oldal fórumán kérdezzen meg vmit, mert ott talál olyan szakembert, aki válaszolni tud a kérdésére. Csupán az illegális letöltés és használat jogsértő. A fórumozás nem.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #75012 üzenetére
Ez nem így van. Először is az idézet a tilalom feloldásának kezdő időpontját írja le és nem az időtartamát. Másodszor, jelenleg az a probléma, hogy a legális használat, telók esetében elméletileg lehetséges, gyakorlatilag azonban nem életszerű, mivel egy-két régi modell előre telepített alkalmazása volt és az sem a Primo, mivel akkor még az nem is létezett. Itt viszont korlátlan letöltési lehetőségről van szó, ami ráadásul ingyenes, tehát semmi akadálya sincs az apk továbbörökítésének. Attól, hogy csak 10 napig elérhető a Playen, milyen akadálya van egy ingyenes alkalmazás tárhelyről letöltésének? Miért is ne diskurálhatnánk egy olyan alkalmazásról, amelyik bármelyik telóra, bármikor, legálisan telepíthető?
-
zzola
titán
válasz
Ha megveszem ingyen, akkor amikor fizetőssé válik, nem tudom már letölteni ingyen?
-
golyós
addikt
válasz
Szerintem ezt az Apk Share is tudja.Elküldöd az apk-t az emailedre és megvan .
-
Sziszilabi
csendes tag
válasz
Erre gondoltál? [link]
-
Kronk
őstag
válasz
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #73344 üzenetére
Minden le van írva.
-
válasz
janosibaja #71449 üzenetére
"Rootra szükség van?"
Mármint az Xposedhez? Igen.
Vagy az Android kezeléséhez? Szerintem igen, mert kigyomlálhatom a számomra nem kellő appokat, eltüntethetem a reklámokat, lefagyaszthatom azokat az appokat, amiket használok ugyan, de nem kell, hogy a háttérben fussanak, stb... -
Orionhilles
senior tag
válasz
janosibaja #71449 üzenetére
Viktor0610 írta is : root is kell. Ezzel lehet telepíteni magát a framework-öt, avagy a keretrendszert.
-
air
nagyúr
válasz
janosibaja #71443 üzenetére
Ez egy keretrendszer, ami olyan alkalmazások futtatását teszi lehetővé, amik olyan funkciókat adnak az Androidhoz, amikkel a rendszer önmagában nem rendelkezik.
Olyasmi mint a .NET a Windowsban. -
válasz
Röviden: az Xposeddel (és roottal) anélkül tudsz néha elég extrém változásokat elérni a rendszerben (kinézet, funkciók, stb...), hogy custom ROM-ot telepítenél a készülékedre.
-
Deck
titán
válasz
Keress rájuk a googleba
-
Deck
titán
válasz
janosibaja #71441 üzenetére
Gravityboy, Greenify, Youtube Adaway stb..
Ezeknek kell.
-
air
nagyúr
válasz
janosibaja #71332 üzenetére
"offline magyar nyelvű diktálás szöveggé alakítás lehetőségét keresem. "
Azt jó sokáig keresheted, mert nincs, és nem is lesz.
Óriási méretű háttértár kellene hozzá, hogy a hangmintát elemezni és összehasonlítani képes legyen. -
rjg
őstag
válasz
janosibaja #71137 üzenetére
A Swype az, amit keresel, az használja a Dragon motorját.
-
zhata
senior tag
válasz
janosibaja #71122 üzenetére
A Play áruházban.
Nincs aranyár. A Swiftkey 1 hónapig ingyenes. Ha jól emlékszem, a Dragont kiegészítőként lehet(ett) telepíteni. Természetesen magyarul is kommunikál. (Ha ez nem lett volna, kieső.)
Offline nem tudom. Csak online használom. -
nightzone
aktív tag
válasz
janosibaja #70847 üzenetére
Rootolni lehet? Akkor jöhet.
Közben meglett mit váltja le a Greenify-t, a Freeze It!
-
nightzone
aktív tag
válasz
janosibaja #70832 üzenetére
Valóban nem rossz, szépen be lehet konfigurálni az appot. Hasznos funkciókat tud.
(#70833) Somatom: Ez már többször okozott nekem is gondot hogy elfordult felvétel közben és mondjuk fejjel lefelé készült el a video, vagy egyszerűen kilépett az app ha rendesen akartam megfogni miközben ment a felvétel. Teszteld le, szerintem az újabb készüléken nem lesz ilyen gond vele.
Nekem például így elsőre a cikkből Navigation layer is szimpatikus, pontosabban az hogy pl be lehet zárni egy swipe-al az éppen futó alkalmazást (nem kell a back gombot keresni), vagy hogy adott appon belül (pl böngészőből) kilépés nélkül felszabadató vele pl a Ram, stb.
(#70834) unravel: És mi a helyzet az ilyen battery kalibráló appokkal amikre azt írják hogy pl új firmware felrakása után érdemes használni? Ezt a Battery Calibration nézegettem most. Próbálta már valaki, szerintetek ez mennyre biztonságos?
-
nightzone
aktív tag
válasz
janosibaja #70830 üzenetére
Idén kicsit késtek a cikkel, de azért csak megérkezett.
Nemsokára átnézem én is, ha találsz benne hasznosat majd írd róla ha van kedved.
-
pandion
tag
válasz
janosibaja #70821 üzenetére
Ahogy az az idézetből is kiderül, a kulcsszó a "tudta nélkül". Tehát önmagában egy ilyen szoftver használata semmilyen jogi vagy morális aggályt nem vet fel. Az megint más kérdés, hogy az adott eszközt más is használja-e és az az illető tud-e a loggerről. Szerintem az lenne a felháborító, hogy ha a btk megszabná nekem, hogy milyen programot telepíthetek a gépemre és milyet nem.
Én is használtam ilyen programot, mert feltűnt, hogy a gépemet valaki más is használja a megkérdezésem és tudtom nélkül. Felraktam a progit, és a háttérképre kiírtam, hogy a gép (az én saját tulajdonom, privát gépem) logolja a használatot. Utána valahogy megszűnt az illetéktelen használat. Szóval nehogy már megtiltsa a btk, hogy a saját gépem felett rendelkezzek. -
Kátai
senior tag
válasz
janosibaja #59222 üzenetére
Tényleg jól működik?Mert én már próbáltam egy párat(LG F6),de ezek vagy sípoltak,gerjedtek,halkan vettek fel stb.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janosibaja #59222 üzenetére
És emellett hangerőt hogyan növelsz?
:-) -
Bozek
nagyúr
válasz
janosibaja #59062 üzenetére
17:32-kor vettem meg a Servers Ultimate Pro-t (éppen akciós) és még mindig ott van a visszatérítés gomb.
-
quailstorm
félisten
válasz
janosibaja #59053 üzenetére
Amúgy igen kevés helyet foglal mai viszonyokhoz, meg a telód tárhelyéhez képest egy hangfelvétel. Egy-két hangversenyt is vettem fel Nokiával, Wav-ba, nem volt nagy, de minőség is okés. Tehát nyugodtan ráhagyhatsz 1-2 órát is. Csak legyen 2GB szabad helyed. Az nagyjából egy napra elég.
Aztán meg csak annyit kell tudni az appnak hogy vegyen háttérben és kész.
(#59066) aelod: mi a probléma?
Nem megy az FM rádió, a beépített? Pár telefonra a spirit FM volt a megoldás de az rég volt. Azon kívül csak netrádiók vannak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Részemről teljesen mindegy, mivel a 2 óra sem elég. 1 nap kellene.
-
LonGleY
veterán
válasz
-
Bozek
nagyúr
válasz
janosibaja #59058 üzenetére
Már nem 15 perc van, hanem 2 óra a visszatérítésre.
-
tonyrulez
őstag
válasz
janosibaja #59058 üzenetére
Emlékeim szerint nem volt benne a nevében hogy secret etc., csak egy funkciója volt a rejtett indítás. Igaz ehhez kellett a bekapcsolt képernyő, és talán a menü gomb hosszan nyomására elindította a felvételt, és ugyanígy lehetett megállítani. Ha választ kapok a Play History kérdésre, akkor megpróbálom kikeresni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
janosibaja #59053 üzenetére
Easy Voice Recorder Pro, igaz titkos indítást nem tud, de tud a háttérben rögzíteni, és az értesítési sávról lehet vezérelni (de azt is könnyedén el lehet rejteni az értesítések tiltásával). Használtam még régebben egy hangrögzítőt, ami valamely gomb hosszan nyomására indította a felvételt, de már nem tudom melyik az
(az eddig felsoroltak között nincs benne)
Más: a telepített programok listáját online hol tudom megnézni? Mobil Play-en látni az összeset, de kényelmetlen ott a keresés, webes felületen nem találtam meg, csak a megvettek listáját.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
janosibaja #59045 üzenetére
lehetőségek:
1-letiltod a bejövő hívásokat
2-képernyővel lefelé teszed le a telefont.
3-kiveszed a sim kártyát -
törölt tag
válasz
janosibaja #59045 üzenetére
Az a baj, hogy akkor lenne rá szükség, amikor már probléma, feszültség, vita van. Olyankor mindkét fél a saját érdekei szerint cselekszik. Ha nem tudod igazolni, hogy a hangfelvétel a hozzájárulásukkal készült, akkor nem hogy nem tudod hivatalosan felhasználni, de még Te húzhatod a rövidebbet, függetlenül attól, hogy a hangfelvétel egyébként téged igazolna.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #59041 üzenetére
Igaz. Nem voltam még ilyen helyzetben, így nem tudom mi lenne a megfelelő módszer a felvételre.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janosibaja #59035 üzenetére
Miért kell ehhez "titkos alkalmazás"?
Mielőtt elindulsz, elindítod a rögzítést... a kész felvételből a felesleg utána kivágható.
-
Dottore
addikt
válasz
janosibaja #59035 üzenetére
Próbáld ki. Ha ok akkor jó.
Megjegyzem amúgy ezzel semmire nem mész. Tekintve a konkrét esetet, tökmindegy mit mondanak, az számít ami papíron van és aláírsz (vagy épp emiatt nem írsz alá). Arról meg lesz papír úgy is.
-
gatto_
senior tag
válasz
janosibaja #55393 üzenetére
Szerintem egyelőre nincs. Biztos lesz idővel.
-
Siriusb
veterán
válasz
janosibaja #54119 üzenetére
Sony Xperián jól működik. [link]
-
törölt tag
válasz
Az még csak egy dolog. De képtelen vagyok megoldani a legalizálását. Azt szeretném, hogy ha ismeretlen, vagy névjegyzékben nem szereplő számról érkezik hívás, akkor a fogadáskor legyen beadva az a bizonyos "kedves", csöppet sem idegesítő szöveg. Hallgassa csak végig a saját költségén és ha utána még van kedve, akkor egye fene, beszélgessünk. De aktív hívásba nem tudok médiát bejátszani. Pedig ez nem csak ehhez lenne fontos. A választómenük DTMF kódjait sem lehet beadni, csak manuális, vagy emulált gombnyomogatással. Köszi Google! Bezzeg új tárcsázó az van.
-
atillaahun
veterán
válasz
Kétlem hogy root nélkül találsz ilyet. Én már annak is örültem, hogy egyáltalán root-al sikerült működésre bírni a Call Recorder-t (skalvex féle).
-
válasz
janosibaja #53243 üzenetére
A Swype billentyűzetnek elég jó a hangfelismerő része is. Diktáltass azzal bármilyen note appba.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
janosibaja #50088 üzenetére
Köszi!
A lényeget nem írtam, ha lehet ingyenest szeretnék...
:-) -
törölt tag
válasz
janosibaja #48918 üzenetére
Az IGO megeszi mindhárom térképet. Sőt, a Gurjon skin tartalmazhat térképcserélő funkciót. Gyorstervezés funkcióhoz kell azonos térképállomány. Valamint akkor, ha az útvonal átvezet a határon.
-
air
nagyúr
válasz
janosibaja #48912 üzenetére
Az iGOban a Közép-Kelet Európai térképek TopMap-osak, a Nyugat-Európaiak TeleAtlasosak, tehát azok megegyeznek a Sygicben lévővel.
-
tomy86
addikt
válasz
janosibaja #48903 üzenetére
Az iGo navik hivatalosan tudtommal Topmap térképeket használnak. Androidos verzióról nem beszélünk, mert olyan ugyebár nincs.
Legtöbb helyen azt írják, hogy Kelet-Európára jobb a TopMap (TM), míg nyugatabbra a TomTom (TeleAtlas) és a Navteq pontosabb. Azt nem tudom, hogy tényleg így van-e. -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #48160 üzenetére
Ráadásul abban a formátumban el is mentheted a névjegyzékbe a számot.
-
aicon
senior tag
válasz
janosibaja #48158 üzenetére
#31#062012345678
#31#+362012345678 -
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #42120 üzenetére
A kis képet ki lehet rántani oldalra, mint ahogy a feladatkezelőből a már nem használt appokat.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #37459 üzenetére
Én jetpack nélkül használom a Dolphin -t és nincs gondom a sebességével. Pedig full -ban megy, vagyis desktop mód, javascript, képbetöltés. Egyedül a flash van "ha szükséges" opcióval. Két bajom van ezzel az új Dolphinnal. Anysoft billentyűzeten a kurzormozgató nyilakra nem reagál. Eddig a régi Dolphin beta -t használtam, azzal működött. A másik, hogy hiába a desktop nézet, a NAS -om mobilnak látja és így nem lehet elérni az admin felületet. Ez az előző Dolphinnál is így volt. Ez csak a Firefox+phony addonnal működik.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #37459 üzenetére
Én jetpack nélkül használom a Dolphin -t és nincs gondom a sebességével. Pedig full -ban megy, vagyis desktop mód, javascript, képbetöltés. Egyedül a flash van "ha szükséges" opcióval. Két bajom van ezzel az új Dolphinnal. Anysoft billentyűzeten a kurzormozgató nyilakra nem reagál. Eddig a régi Dolphin beta -t használtam, azzal működött. A másik, hogy hiába a desktop nézet, a NAS -om mobilnak látja és így nem lehet elérni az admin felületet. Ez az előző Dolphinnál is így volt. Ez csak a Firefox+phony addonnal működik.
-
válasz
janosibaja #37137 üzenetére
Amit megveszel, azt persze, hogy le lehet tölteni...
Itt a Korlátlan hozzáféréssel a telefonra mentett zenékről volt szó, azokat nem tudod lementeni, mert csak hallgathatod őket, másolni nem másolhatod.
(#37217) petipetya
Írják, hogy csak KitKat alatt lesz ugyanolyan átlátszó mint a N5-nél.
-
twine
veterán
válasz
janosibaja #37137 üzenetére
Segítenél plíííz hol, és hogyan sikerült ezt az opciót "előhalászni"?
Köszönettel
-
Márklár
tag
válasz
janosibaja #36718 üzenetére
Megpróbálom röviden elmondani nálam hogy van: van egy DVR felvevőm, ebbe csatlakozik a négy darab kamera vezetékkel. A DVR vezetékkel csatlakozik a wifis routerbe, így a DVR gyakorlatilag felkerül a netre. igy az IP-cím beírása után (melyet a telefon appba kell írni, (ivms 4500) el lehet érni a kamera képét távolról adathasználattal, vagy ha van ott wifi, arról is.
Otthon pedig wifin keresztül lehet elérni a képet telóról, szintén IP beírása után. Van belső hálózatom is így az asztali PC-ről vezetékkel, a laptopról wifivel nézhető a biztonsági kamera képe. A PC és a laptop kamera kezelő program pedig az ivms 4000.
Remélem érthető voltam.
Márklár
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36718 üzenetére
Ezt már erősen offba kellett volna...
Hálózati / IP kamera topik -
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36680 üzenetére
Eddig hálózatra kötött webkameráról volt szó, nem simáról.
IP-kamera alapú megoldás kell neked. A lényeg, hogy max egy switch beiktatásával közvetlenül csatlakoznak a routerre UTP kábellel. Meg vannak wifis megoldások is. A sima USB-s webcamokat felejtsd el!
PC-re ajánlott pl. a webcamXP Pro, ami ezek monitorozó alkalmazása lehet. Annál találsz egy kompatibilitási listát is, így leszűkíthető az ajánlott készülékek listája. Cuccok meg pl. itt (nem tudom, mekkora az átfedés a két lista közt).
-
Márklár
tag
válasz
janosibaja #36653 üzenetére
Én használom a mobilomat az otthoni biztonsági kamerák képeinek figyelésére. Mobilról vissza is játszható a felvett anyag. Ezt az appot használom: [ivms 4500]
Márklár
-
LonGleY
veterán
válasz
janosibaja #36653 üzenetére
Ezek között van egy pár. A Robert Chou félék jónak tűnnek. Kétféle ingyenes verziója is van, meg egy fizetős.
Ennek eddig én csak a másik felét használtam, miszerint a lehelyezett telefon képének mutatása böngészőben (csak melegíti a telefont, mint a fene):
IP Webcam
-
válasz
janosibaja #35044 üzenetére
Google Drive web-es felületen több féle formátumba is ki tudod exportálni, pl. doc-ba vagy pdf-be is. Ezért lenne jó, ha mindig Google Drive web-es vagy mobilos verzióját használnád, és amikor doc-ba kell, akkor exportálnád.
-
róland
veterán
válasz
janosibaja #35044 üzenetére
De ugye van net, hiszen ott a felhő. Elég böngészőben megnyitni a dokumetumot s úgy dolgozni vele.
-
róland
veterán
válasz
janosibaja #35028 üzenetére
Google és Microsoft programokkal vegyesen? Nem lesz egyszerű. Használd munkahelyeden is a Google Drive-ot.
-
air
nagyúr
válasz
A Google Docs online csak a saját formátumú fájlokat tudja szerkeszteni. Eleve úgy tedd fel, ne Wordben!
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Otthon is a felhőbe nyisd meg a gdocot akkor nem fog össze vissza konvertálni.
Keresd meg a Google Drive mappát s ott lesz. Mást egyenlőre nem tudok
-
válasz
janosibaja #34162 üzenetére
Nem mutatja, hiába kaptam most mailt
[link]
-
válasz
janosibaja #34162 üzenetére
Köszi, megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged