Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Azért a PowerAMP licenszelése az idők során elég sokat hibázott, mondjuk nálam sose, de nem kéne messze menni, hogy példákat találjunk. Én inkább fent hagynám az Unlocker-t és elrejteném az ikonját, ha a PowerAMP-ban már nincs ilyen lehetőség, akkor még a launcherben próbálkozhatsz, abból van, amelyik tudja.
-
Tökimanó
senior tag
Igen . Nyugodtan lemondhatod az sms szolgáltatást. Így amellett hogy majd (még nem kell)500 forintot fizetni kell jobban jössz ki. Annak idején nekem is mindenről jött üzenet és az bizony jóval több volt mint 500 forint.Az már más kérdés hogy az OTP simán adhatná ingyen is az alkalmazást. De mint tudjuk ők a levegővételért is díjat számolnak már fel.
-
-
petipetya
nagyúr
Szintén Chrome (Beta), nem lépegetek ki-be, és ez van elmentve könyvjelzőnek:
http://m.mobilarena.hu/temak/kedvencek.htmlÍgy nem áll vissza desktop nézetre.
"nincs rá lezsóidő"
-
scarabaeus
őstag
"hogy mások, vagy bármely más ok" - ez már szinte költői (kár, hogy nincs valami zászló vagy nyelvváltó gomb, megértem én, hogy előzékeny a Google, de ha lehetne választani az angolt, jó lenne, mondjuk anélkül, hogy bejelentkeznék a mamut ökoszisztémájába, és véletlenül mindenre kihatóan átkonfigurálnám a profilom nyelvbeállításait vagy bármit)
Quoth the Raven "Nevermore."
-
S e t h
nagyúr
Ha vki nekem is leírja ,hogy mire jó, akkor beruházok rá, de én csak az alap free verziót próbáltam ki párszor, de le is szedtem, lehet nem én vagyok a célközönség.
A dropbox a képeket , videókat automatikus felnyomja a felhőbe, más adatokat meg manuáisan szoktam fel illetve leszedni, nem nagyon mennyiség, vélhetően ezért sincs szükségem folyamatos szinkronizációra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Oldman2
veterán
Ez egy Könyvkatalógus és konvertáló alkalmazás. Calibre PH fórum itt.
Van egy ismertető róla itt.
Az oldal közepén van egy hivatkozás egy bővebb leírásra, de nem jön be... megkeresem és PM-ben elküldöm neked, anno lementettem az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Calibre. Letöltöd PC-re, telepíted, használod. Magyar nyelvű, úgyhogy nem kell hozzá különösebb leírás.
Borító hozzáadás: megnyitod a Calibre management progit - új könyv (itt betallózod a dokut, amihez a borítót akarod hozzáadni) - metaadatok szerkesztése - borítócsere (tallózás vagy letöltés). Ennyi. De ez nagyon off topic.
Konvertálni is tudsz vele sokmindent-sokmindenbe.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
stefi68
addikt
Ha ez segít, tegnap én is így jártam egy másik névnap fájllal.
Nem voltam elég körültekintő és a fő naptáramba importáltam. Ráadásul az a naptár nem volt teljesen jó, mert az egy napra eső névnapokat külön eseményként tartalmazta.
Visszacsinálni sajna nem lehet.
Egyszerűbbnek találtam a fő naptáramból átmozgatni egy másik naptárba azt a 20-30 ismétlődő eseményt, majd töröltem az egész fő naptárat. Mint kiderült nem a naptárt törölte, csak az összes eseményt belőle.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
petipetya
nagyúr
Ha közvetlenül a Google naptárba importáltad, akkor a névnapoknak is olyan színe lesz, mint az eseményeidnek. A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics (ugye ezt töltöttem le a Dropbox-os linkről), Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban).Arra viszont nincs ötletem, hogy miként tudod törölni a névnapokat a fő naptáradból.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
stefi68
addikt
Én már ezzel szenvedek tegnap este óta....
Egyszer csak eltűntek. A másik fiókomban és a család többi tagjánál akkor még meg voltak, sőt még délelőtt is. Mostanra náluk is eltűntek.
Már több helyre is írtam (ide is) de nem nagyon reagált rá senki. Eg ymásik fórumon végre kiderült, hogy nem vagyok egyedül a problémával.Szóval valami átalakítás van, úgy látom. Az átmeneti időszakra jó lenne egy exportált -> importált névnap naptár is (ha lenne vállalkozó).
(#43820) vagamo: Tudom, hogy van több névnap alkalmazás is a Play-en, de most nem erre van szükségem.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
rjg
őstag
Esetleg próbáld ki a MoonReader free verzióját is. Az elején kicsit macerásabb beállítani, mint a Cool-t - előtte én is sokáig azt használtam - mert több előre definiált témából tudsz választani és rengeteg a beállítási lehetőség. Engem annyira meggyőzött, hogy megvettem a Pro-t is. Abban már működik a felolvasás funkció is, lehet hozzá külső szótárat telepíteni és van benne Dropbox szinkron is, ami lehetővé teszi, hogy pl: ha a telefonon befejezed az olvasást, akkor a TAB-on ugyanott tud folytatni.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
petipetya
nagyúr
Én is a Google Play Könyveket tudom ajánlani. Azelőtt a Cool Readert használtam, viszont az utóbbi 2-3 hónapban átszoktam a guglisra. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, másrészt győzött az online szinkronizálás előnye.
Kicsit gyors egymásutánban jött ki a 4.4->4.4.1->4.4.2 gyári Android frissítés. Mindegyiket ki akartam próbálni, és ilyenkor mindig csinálok egy teljes gyári beállítások visszaállítását (nem szeretem a mentéseket, mert így tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés). A lényeg hogy unalmas lett volna mindig beállítani és ugyanott megnyitni az éppen olvasott könyvet, így esett a választás a Google Play Könyvekre.
Az összes könyv ugyanott folytatódik, ahol abbahagytam. Emellett nincs túlbonyolítva a beállítások tekintetében.
Persze nem ajánlott az olyan paranoidoknak, akik remegve bújnak el bármelyik felhőszolgáltatás elől, attól félve, hogy a Google gyártotta Skynet robot bármelyik percben a homlokuk közepébe pörkölhet egyet a halálsugárral.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
EmberXY
veterán
A TV24 nálam eddig jelzett mindig rendesen, bár ritkán használom ezt a funkcióját... Viszont ha a "jelzésre" bökök, akkor megnyílik és összeomlik, de ezt azóta csinálja, mióta használom, viszont tényleg olyan ritkán állítok be értesítést, hogy lényegében nem problémáztam ezen soha...
Up the Irons!
-
aicon
senior tag
"A TV24 csak nálam nem jelzi a beállított műsorkezdéseket?"
Nálam sem jelez, sajna. Port pedig vagy betölti a műsorújságot vagy nem.
Egyelőre alternatívát keresek, ha valaki tud ne tartsa magában. köszi======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
mrlujoak
veterán
Megy mindkét mobilomon Opera mini alatt a mobil mód.
Ettől függetlenül már nem egyszer előfordult az elmúlt hetekben, hogy random teljes nézetre váltott. Akkor is a visszaváltás után néha egy cikk megnyitásakor újra teljes felület fogadott.Rakoncátlankodik...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Én megvettem, egy pár képet "javíttattam" vele, de nem igazán tudok róla mit mondani, mert azok a képek alapból jók voltak. Csak egy kicsit világosabbak lettek tőle. Nem nagy pénz, egyszer még jól jöhet egy ilyen progi úgy voltam vele, h akkor meg majd nem jut eszembe a neve, ha majd épp kelleni fog.Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Oldman2
veterán
Én az Alarm Klock alkalmazást használom...
-
goom
senior tag
Nekem sikerült ez, igen. A gyári Névjegyzékben (ICS, 4.0.3.) szerkesztés segítségével meg tudtam változtatni a Google+-os képeket.
Mindazonáltal pl. a Full screen Caller ID még profibb erre a célra (is). Ezzel igen könnyű ezt megoldani (van Pro verziója is). -
Gaben1
tag
Ezt értem, launcher nálam is van,csak gyárival akarom most használni, és eddig érdekes módon az összes régi androidba benne volt, most meg ebben nincs...
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
zho-lee
addikt
Én úgy emlékszem, lehet, de az adw ex folyamatosnak nevezi..
( aképernyőt, és a dokkot is lehet így állítani)
A másodikra úgy emlékszem, hogy pipát ki kell venni az appdrawer beállítások, és ha jól ugrik be, akkor zárja be az app drawert a program megnyitása után.szek: ha nem menne visszateszem, és pontosabban megírom
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
LonGleY
veterán
Ez már volt fent a gépemen, ez egy otromba, ad-supported nyomiság.
És a legviccesebb: ez sem öli ki a háttérből az imo-t (és így gondolom egyik appot sem, amelyik a notif baron csücsül), a cache ürítésen kívül az összes többi funkciója hasztalan.
Ismét bebizonyosodik, hogy a task killereknek semmi keresnivalójuk egy ICS+ gépen, mert még az alapvető funkciójukra sem képesek, csak kiírják, hogy mennyi memóriát szabadítottak fel, miközben nem is. :] Marad a manuális leállítás (ami egyáltalán nem gond, csak kíváncsiskodtam, hogy tényleg ilyen ócska-e mind).
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest